Velkommen til min blog!

Holgers brevkasse om sex, kærlighed, parforhold, personlig udvikling og spiritualitet

Her kan du læse mine artikler om parforhold, sex, kærlighed, maskulinitet, femininitet, personlig udvikling og en masse andet.

Jeg bliver altid glad, når mine artikler bliver læst. Så tak for dit besøg!

Hvis du bliver inspireret, eller har spørgsmål til det, du læser, så skriv en kommentar. Jeg plejer at svare inden 24 timer.

Følg mig på facebook og tilmeld dig nyhedsbrevet. Så får du besked, når der kommer en ny artikel.

Tjek også mit gratis kursus: Verdens bedste parforhold – og min bog: Jeg savner os.

De bedste hilsner,

Holger Spanggaard Coach for parforhold parcoach parterapeut parterapi København

Artikler

Slip din skam i 3 trin

Skam kan defineres som ”den intense følelse af at være forkert og derfor uværdig til at blive accepteret.” Du kan ikke undgå skam, men du kan udvikle din modstandskraft.

læs mere

De 7 typiske sexfantasier

Dine sexfantasier udtrykker en nysgerrighed eller et psykologisk behov. Derfor er dine fantasier vigtige – og derfor bør du (måske) udleve dem. Fantasier om trekanter og orgier kan eksempelvis være en længsel efter intens nydelse. Og fantasier om at blive bundet kan udtrykke et ønske om at slippe for ansvar.

læs mere

Er du autentisk?

Hvis du ikke lever autentisk, er du i konflikt med dig selv, og derfor er det opslidende. Du gør ikke hvad du ønsker, tier om det som er vigtigt, eller finder dig i noget, som du ikke har lyst til.

læs mere

Den kastrerede mands 5 fejl

I mange parforhold er det kvinden, som sætter retning, og manden følger efter. Den slags forhold kan udvikle sig til et mor-søn-forhold til frustration for begge parter. Men det er ikke kun kvindens skyld. Det er primært mandens ansvar, at det går så galt.

læs mere

Sund eller usund jalousi?

“God” jalousi hjælper dig med at sætte grænser. “Dårlig” Jalousi skaber drama, gør dig bitter, vred og såret. Og hvis du ikke slipper følelsen i tide, ødelægger du dit forhold.

læs mere

Hvorfor er man utro?

Den almindelige forestilling er, at mænd indleder affærer, hvis de får for lidt sex hjemme. Hvorimod kvinden søger følelsesmæssig intimitet i deres elsker eller hemmelige ven. Men selv lykkelige parforhold rammes af utroskab!

læs mere

5 stadier i voksen seksualitet

Seksualitet er en vigtig del af din personlighed, som har brug for at udvikle sig, præcis som alle andre områder af dit liv. Brug de 5 niveauer som en hjælp til at forstå dit sexliv, din seksualitet og parforhold.

læs mere

Sex som trøst bliver tvangspræget

Hvornår har du sidst byttet sex for anerkendelse, opmærksomhed eller kærlighed? Når du bruger sex til at føle dig ønsket og værdsat, er den dominerende følelse er ikke lyst, men ængstelse, nervøsitet og angsten for at blive forladt. Den slags sex bliver tvangspræget, og kan på sigt ødelægge både dit sex- og kærlighedsliv.

læs mere

Spørgsmål om sex – Sexologens svar

Mine svar på almindelige spørgsmål om sex. Fx: Er jeg normal? Betyder størrelsen noget? Mister man lysten med alderen? Hvad er god sex? Hvor gammel skal man være? Er man født homoseksuel? Kan man ændre sin seksualitet?

læs mere

Accept og tilgivelse

At sige nej, er at sige nej til livet. Det forhindrer din energi og vitalitet i at strømme frit, hvilket skader dit liv på mange måder. Accept giver dig mulighed for at se verden med friske øjne.

læs mere

Flow: Lev i balance

Flow er en speciel tilstand, der opstår, når du er fuldt tilstede, fokuseret, engageret og opslugt af en bestemt aktivitet. I flow føler du dig beriget og fuld af energi. Heldigvis kan flow læres.

læs mere

Hjernen min

Du mister ca 10.000 hjerneceller om dagen. Når du er 80, har du sandsynligvis tabt 4% af din hjernemasse… Din stemmeopfattelse afhænger ikke kun af lyden, men også af hvad du ser…

læs mere

Opdateret d.20 april 201820-4-2018BlogBevidsthed.org

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!