Vælg en side

Velkommen til min blog!

Holgers brevkasse om sex, kærlighed, parforhold, personlig udvikling og spiritualitet

Her kan du læse mine artikler om parforhold, sex, kærlighed, maskulinitet, femininitet, personlig udvikling og en masse andet.

Jeg bliver altid glad, når mine artikler bliver læst. Så tak for dit besøg!

Hvis du bliver inspireret, eller har spørgsmål til det, du læser, så skriv en kommentar. Jeg plejer at svare inden 24 timer.

Følg mig på facebook og tilmeld dig nyhedsbrevet. Så får du besked, når der kommer en ny artikel.

Tjek også mit gratis kursus: Verdens bedste parforhold – og min bog: Jeg savner os.

De bedste hilsner

Holger Spanggaard Coach for parforhold parcoach parterapeut parterapi København

Artikler
Bærer du nag til din partner?

Bærer du nag til din partner?

Nag opstår, når du føler dig svigtet, trådt på eller uretfærdig behandlet. Bliver du svigtet eller talt grimt til, kommer du først videre, når din partner angrer. Ellers sidder de negative følelser fast i dig.

læs mere
Slip din skam i 3 trin

Slip din skam i 3 trin

Skam kan defineres som ”den intense følelse af at være forkert og derfor uværdig til at blive accepteret.” Du kan ikke undgå skam, men du kan udvikle din modstandskraft.

læs mere
Forskning: De 7 typiske sexfantasier

Forskning: De 7 typiske sexfantasier

Dine sexfantasier udtrykker en nysgerrighed eller et psykologisk behov. Derfor er dine fantasier vigtige – og derfor bør du (måske) udleve dem. Fantasier om trekanter og orgier kan eksempelvis være en længsel efter intens nydelse. Og fantasier om at blive bundet kan udtrykke et ønske om at slippe for ansvar.

læs mere
Er du autentisk?

Er du autentisk?

Hvis du ikke lever autentisk, er du i konflikt med dig selv, og derfor er det opslidende. Du gør ikke hvad du ønsker, tier om det som er vigtigt, eller finder dig i noget, som du ikke har lyst til.

læs mere
Hvorfor er man utro?

Hvorfor er man utro?

Den almindelige forestilling er, at mænd indleder affærer, hvis de får for lidt sex hjemme. Hvorimod kvinden søger følelsesmæssig intimitet i deres elsker eller hemmelige ven. Men selv lykkelige parforhold rammes af utroskab!

læs mere
5 stadier i voksen seksualitet

5 stadier i voksen seksualitet

Seksualitet er en vigtig del af din personlighed, som har brug for at udvikle sig, præcis som alle andre områder af dit liv. Brug de 5 niveauer som en hjælp til at forstå dit sexliv, din seksualitet og parforhold.

læs mere
Sex som trøst bliver tvangspræget

Sex som trøst bliver tvangspræget

Hvornår har du sidst byttet sex for anerkendelse, opmærksomhed eller kærlighed? Når du bruger sex til at føle dig ønsket og værdsat, er den dominerende følelse er ikke lyst, men ængstelse, nervøsitet og angsten for at blive forladt. Den slags sex bliver tvangspræget, og kan på sigt ødelægge både dit sex- og kærlighedsliv.

læs mere
Polyamorøs: At elske flere på én gang

Polyamorøs: At elske flere på én gang

Polyamorøse parforhold er åbne parforhold, hvor kærligheden ikke er begrænset til én. Begge parter kan altså have flere partnere/kærester som de elsker. Ofte vises kærligheden også seksuelt, men ikke nødvendigvis, for det er kærligheden, som er i centrum.

læs mere
Spørgsmål om sex – Sexologens svar

Spørgsmål om sex – Sexologens svar

Mine svar på almindelige spørgsmål om sex. Fx: Er jeg normal? Betyder størrelsen noget? Mister man lysten med alderen? Hvad er god sex? Hvor gammel skal man være? Er man født homoseksuel? Kan man ændre sin seksualitet?

læs mere
Accept og tilgivelse

Accept og tilgivelse

At sige nej, er at sige nej til livet. Det forhindrer din energi og vitalitet i at strømme frit, hvilket skader dit liv på mange måder. Accept giver dig mulighed for at se verden med friske øjne.

læs mere
Myter om “rigtige mænd”

Myter om “rigtige mænd”

Mange mænd er forvirrede over deres rolle i et moderne samfund. Hvad er maskulint? Er det ok er være følsom? Forstå de 7 myter om “rigtige” mænd – og de 7 spirituelle sandheder om det maskuline.

læs mere
Flow: Lev i balance

Flow: Lev i balance

Flow er en speciel tilstand, der opstår, når du er fuldt tilstede, fokuseret, engageret og opslugt af en bestemt aktivitet. I flow føler du dig beriget og fuld af energi. Heldigvis kan flow læres.

læs mere
Hjernen min

Hjernen min

Du mister ca 10.000 hjerneceller om dagen. Når du er 80, har du sandsynligvis tabt 4% af din hjernemasse… Din stemmeopfattelse afhænger ikke kun af lyden, men også af hvad du ser…

læs mere

Opdateret d.20 april 201820-4-2018BlogBevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!