Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling.

Brevet er besvaret af Holger, som er terapeut, parterapeut, sexolog og coach i København.

Forelsket kvinde: “Hård sex, men ingen kærlighed?”

Kære Holger

Jeg lovede mig selv, for nogle år tilbage, at jeg aldrig ville lade nogen mand, såre mig igen.

Jeg lovede mig selv, at jeg ikke ville forelske mig og miste mig selv, og jeg skriver til dig fordi, det er det, der er ved at ske. Jeg har virkelig brug for svar!

For halvandet år siden, mødte jeg en mand. Han var smuk!! Virkelig. Jeg har selv, okay selvtillid, jeg plejer ofte at kunne charme mig ind på de mænd, jeg vil, men jeg følte mig straks intimideret af hans elegance. Udover han er smuk, er han også rig.

Vi startede ud med, at have et seksuelt forhold, det var det jeg ville, det var det han ville. Sex mellem os, var magisk, sindssygt og vildt. Jeg tænder på hård sex (noget jeg har snakket med min terapeut om, og som jeg er i balance og fred med). Og han tænder på at være hård.

Det første halve år, mødtes vi på alverdens steder og havde sex. Hård og brutal sex. Han druknede mig, kvalte mig, slog mig, det var det, der var udgangspunktet, men hver gang vi havde haft sex, ville han holde om mig.

HELT tæt.

Først var han rigtig hård, og bagefter gav han mig den her tryghed. Og så begyndte det at ske. Min mure sænkede sig og jeg begyndte at falde for den her mand.

Læs også brevet: “Jeg kan kun komme, hvis jeg tænker på beskidt porno!”

Jeg spillede spillet, og jeg ønskede han også skulle falde for mig og med tiden føltes det som om, at han også faldt.

Vi blev tættere og tættere.

Pludselig sov vi sammen, i hans hus. Vi tog af sted sammen på weekend, og når vi var sammen føltes det, som var vi kun ham og mig i hele verden.

Vi har været uvenner mange gange, fordi jeg har skældt ham ud over at tage mig givet og hver gang er det endt ud med at han siger: ”Mira, du betyder mere for mig end du aner!”

Men uanset hvor meget, jeg har prøvet at spørge hvilken vej vi skal gå, så har han aldrig kunne give mig noget. Han har aldrig fortalt mig, han er fuldstændig tosset med mig, eller at jeg er vidunderlig, kun, du er dejlig, eller du betyder meget.

Dagen kom så, hvor jeg spurgte: ”Kan du ikke bare fortælle, hvad du føler?” Vi havde haft en skøn weekend sammen, og jeg kunne ikke klare denne uforudsigelighed længere. Men jeg hørte ikke fra ham. En uge gik og jeg skrev til sidst, at jeg tolkede hans tavshed som at det var slut. Det eneste han svarede var en smiley der tænker eller er forvirret.

Hvad er det galt med den her mand? Skal jeg give op? Skal jeg komme videre? Han betyder så meget for mig, men det er så opslidende at være i. Hvorfor gør han det her? Kan han ikke føle noget for mig?

Håber du kan give mig et svar.

Kh Mira

Parterapeut og sexolog svarer:

Kære Mira

Tak, for dit brev.

Allerførst: I starten skriver du, at du har lovet dig selv, aldrig igen at lade dig såre af en mand. Men kærlighed, sorg og smerte følges ad. Den du er tættest på, og mest åben overfor, vil også nemt såre dig. Det kan ikke undgås. Så glem alt om, aldrig mere at blive såret. Acceptér det, og øv dig på at tørre øjnene, når du har brug for det. Glæd dig over du har, mens du har det. Og når det en dag er slut, så se at komme videre.

Forhold baseret på sex har ofte kort levetid. God sex er nemlig ikke garanti for dybere følelser, respekt, venskab, værdifællesskab osv., som er nødvendig for tage skridtet videre. Desværre. Forelskelse, begær og venskabelig kærlighed hænger desuden sammen med forskellige stoffer i kroppen. Det kan læse mere om kærlighedens kemi her:

Læs også: Kærlighedens kemi – Begær, forelskelse og venskabelig kærlighed

Ofte har mænd nemmere ved at være i forhold udelukkende baseret på sex end kvinder (men selvfølgelig ikke altid). Jeg gætter på, at han vil være godt tilfreds med kun at ses, når der står hård sex på menuen. Du er imidlertid blevet forelsket og vil ha’ hele pakken. Det vil han ikke, og derfor har du et problem.

Derudover er du forelsket. Det er dejligt, men også hårdt. Følelsesmæssige udsving, urolig nattesøvn, manglende appetit og en konstant frygt for at miste. Din verden kommer nemt til at spinde om ham, som har det hele. Han er smuk, rig, elegant og giver dig god sex.

Du kan ikke lokke ham eller gøre ham forelsket. Du kan ikke gøre så meget andet at vente på, at han får lyst til at se dig. I har sovet sammen og været på ture, og hvis han ikke er blevet forelsket i dig, eller vil dig som kæreste, er der ikke så meget, du kan gøre.

Læs også: Kærestesorger?

Hvis du presser ham, trækker han sig bare. At sende SMS’er, hvor du beder ham om at snakke om sine følelser, kommer du ikke langt med.

Derimod tror jeg, du vil få hans interesse, hvis du inviterer til sex, for det er det, som har bundet jer sammen. Spørgsmålet er så, om du kan holde til at have sex med én, du er forelsket i, men som ikke har samme følelser for dig? Der er ikke noget i vejen med kun at være sexpartnere, hvis begge er enige. Det er kun dig selv, som kan mærke, hvad du vil leve med.

Mit råd er, at du glemmer alt om at være kæreste med ham for en tid, medmindre han inviterer til et dybere forhold. Nyd jeres vilde sexlege, og glem resten for en stund. Hvis du kan droppe alle fantasier om et lykkeligt parforhold, og stille dig tilfreds med sex, så har du noget godt i dit liv. Hvis du derimod ikke kan slippe ønsket om et parforhold, så bliver du frustreret og ulykkelig.

Læs også: Tænder du på biologi, fantasier eller følelser?

Hvem ved, måske får han flere følelser for dig, hvis du tålmodig. Men det kan du ikke være sikker på. Giv det nogle måneder, og se hvordan det udvikler sig. Hvis I ikke er kommet tættere på hinanden, kan du genoverveje situationen.

Jeg håber det giver mening dig, og jeg ønsker dig alt det bedste.

Kærlig hilsen,

Holger er mandlig sexolog og god parterapeut i København

Sexolog København

En sexolog og parterapeut kan hjælpe dig/jer med at få et harmonisk sex- og kærlighedsliv. Måske mangler sexlysten? Eller de seksuelle energier fylder hele parforholdet, så der ikke er plads til andet?

Der kan også være forskelle i seksuelle præferencer, som skaber konflikter og spænding i parforholdet. Uanset hvad dit problem er, så kan parterapi og sexologisk rådgivninger være en hjælp.

Læs mere om sexologen i København: Sexolog København

Opdateret d.17 sep. 201717-9-2017Forelsket kvinde: “Hård sex, men ingen kærlighed?”Bevidsthed.org 

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
Send this to a friend