Vælg en side

Skilsmisseterapi i København

Det er ikke altid et forhold kan eller skal reddes. Men det er en stor beslutning at skilles, som selvfølgelig skal overvejes nøje.

Skilmissterapi handler om at blive afklaret, og måske beslutte at forholdet har fortjent en sidste chance. Og hvis det virkelig er slut, er skilsmisseterapi en hjælp til at skilsmissen forløber ordentligt.

Der er 3 muligheder du skal overveje:

  • skilles (helst som venner)
  • blive sammen
  • starte i parterapi

Skilsmisseterapi

Der er ingen lykkelige skilsmisser

Skilsmisseterapi i København KAllerførst skal det understreges, at en skilmisse næsten altid smertefuld. Da I blev gift, for målet at blive sammen for altid. Derfor er en skilmisse altid tegn på, at noget ikke gik efter planen.

Derfor skal du ikke regne med at kunne undgå smerte, men du kan minimere smerten ved at få professionel hjælp.

Skilsmisseterapi: 

Skilles?

Skilsmisseterapi eller parterapi i KøbenhavnNogle gange giver det ikke mening at redde sit parforhold. I kan være vokset fra hinanden, så jeres ønsker af livet og forholdet ikke længere harmonerer. Kærligheden kan stadig være der, uden det kan lade sig gøre at skabe et godt forhold.

Eller måske har I haft for mange dårlige år, og nu virker uoverskueligt, at genskabe den gode kærlige kontakt. Her er parterapi selvfølglig en oplagt mulighed, for mange parforhold kan reddes med den rette hjælp.

Eller der har været utroskab, og måske har den ene forelsket sig i en anden.

Læs mere om parterapi efter utroskab

Skilsmisseterapi

Hvad med børnene?

Skilsmisseterapi centralt i København De største tabere ved en skilmisse er naturligvis børnene. Det er især for børnenes skyld, at en skilmisse skal foregå så ordentligt som muligt.

x

De svære følelser som forældrene oplever, kan børnene ikke undgå at mærke. Derfor er det nemmere at være barn, hvis forældrene har fundet fred med hinanden og bruddet.

Men uanset hvor godt far og mor har det med hinanden, bliver børnene påvirkede og kan få det svært. Derfor er det vigtigt, at at forældrene kan samarbejde om at rumme børnenes behov, blive enige om deleordninger, samvær osv. osv.

Skilsmisseterapi

Blive sammen?

Parterapi: Hjælp til skilmissen i Københavns indre byMan kan overveje skilsmisse, fordi forholdet er blevet intetsigende. Ikke fordi man er vokset fra hinanden, men fordi man er gledet fra hinanden. Og det er to forskellige ting. Alt som ikke plejes dør før eller siden. Også kærlighed og parforhold.

x

Et parterapiforløb kan fokusere på at genskabe fortroligheden, nærheden og kærligheden igen. Det kræver vilje og arbejde, men det er dumt at smide noget væk, som måske kunne blive godt igen.

Selv hvis parterapi ikke kan redde forholdet, er det ikke spildt. Dels gør det nemmere at skilles som venner, og dels fjerner parterapi tvivlen om hvorvidt forholdet kunne reddes.

Hvis I overvejer skilsmisse, men finder ud af, at I alligevel vil blive sammen, anbefaler jeg også i starter et parterapiforløb. Ellers er der stor chance for, at I falder tilbage i de gamle mønstre, og historien gentager sig.

Læs mere her: Parterapi København

Skilsmisseterapi

Et neutralt rum

Terapi: Hjælp til skilsmissen i København

Det kan tage lang tid at blive skilt. Både at finde ud af hvad man vil og beslutte sig, men også alt det praktiske, hussalg, flytning, børn osv. Der kan opstå mange problemer undervejs, som er nødvendige at tale om på en god måde.

x

En terapeut kan fungere som ordstyrer og “oversætter”, så de svære samtaler fungerer så konstruktivt som muligt. Der er ingen grund til at gøre det sværere, end det er i forvejen!

Kontakt mig

Her kan du læse, hvordan parterapi foregår. Du finder ledige tider her. Her kan se prisen på parterapi, rabat osv. Og her kan du se, hvor jeg bor.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig på 22321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Gør noget godt for dit parforhold, og kontakt mig på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard tilbyder skilsmisseterapi og parterapi i København

PS:

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så prøv mit gratis online kursus: Verdens bedste parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation i dit parforhold, så prøv dette gratis videokursus om Kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold.

Opdateret d.21 mar. 202021-3-2020Skilsmisse terapi KøbenhavnBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!