Vælg en side

Parterapi ved skilsmisse (skilsmisseterapi)

I “skilsmisseterapi” får I hjælp af en parterapeut til at skilles på god måde.

Det er en stor beslutning at skilles, som selvfølgelig skal overvejes nøje. Skilmissterapi handler om at blive afklaret, og måske beslutte at forholdet har fortjent en sidste chance. Men hvis det virkelig er slut, er skilsmisseterapi hjælp til at bruddet bliver så smertefrit og respektfuldt som muligt.

Her er nogle typiske emner i skilmisseterapi:

  • Praktik og børn
  • Forståelse og accept
  • Give forholdet en ny chance?

Her kan du læse mere om parterapi i København

Skilsmisseterapi

Praktik og børn

Terapi: Hjælp til skilsmissen i KøbenhavnSkilsmisse og brud er næsten altid smertefuldt. Udover en masse praktiske udfordringer (økonomi, bolig, børn osv) kæmper begge parter med mange svære følelser, og det kan være svært at tale sammen uden at skændes eller starte konflikter.

Skilmisseterapi giver jer et neutralt rum, hvor parterapeuten fungerer som ordstyrer, mægler og rådgiver, så de svære samtaler bliver så konstruktive som muligt.

Skilmisse er altid hårdt for børnene. De svære følelser som forældrene oplever, kan børnene ikke undgå at mærke. Derfor er det nemmere at være barn, hvis forældrene har fundet fred med hinanden og bruddet.

I skilmisseterapi er det oplagt tale aftale om børnenes behov, blive enige om deleordninger, samvær osv.

Skilsmisseterapi

Forståelse og accept af bruddet

Skilsmisseterapi i København KNogle gange giver det ikke mening at redde sit parforhold. I kan være vokset fra hinanden, så jeres ønsker af livet og forholdet ikke længere harmonerer. Kærligheden kan stadig være der, uden det kan lade sig gøre at have et godt parforhold.

Eller måske har I haft mange dårlige år, og nu virker det uoverskueligt, at genskabe den gode kærlige kontakt. Her er parterapi selvfølglig en oplagt mulighed, for mange parforhold kan reddes med den rette hjælp.

Hvis I skal skilles pga. utroskab, kan det selvfølgelig være svært at skilles som venner. Men derfor er det måske ekstra gavnligt med skilsmisseterapi. Her kan du læse mere om parterapi efter utroskab.

Skilsmisseterapi

Blive sammen?

Parterapi: Hjælp til skilmissen i Københavns indre byNogle par finder ud af, at de alligevel ikke vil skilles (se fx denne opgørelse på dr.dk). Et parterapiforløb kan fokusere på at genskabe fortroligheden, nærheden og kærligheden igen. Det kræver vilje og arbejde, men det er dumt at smide noget væk, som måske kunne blive godt igen.

Selv hvis parterapi ikke kan redde forholdet, er det ikke spildt. Dels bliver det nemmere at skilles som venner, og dels fjerner parterapi tvivlen om hvorvidt forholdet kunne reddes.

Hvis I overvejer skilsmisse, men finder ud af, at I alligevel vil blive sammen, anbefaler jeg også i starter et parterapiforløb. Ellers er der stor chance for, at I falder tilbage i gamle mønstre og historien gentager sig.

Kom i gang med skilmissterapi

Du kommer hurtigt i gang ved at booke en tid i min kalender. Her kan se prisen på parterapi, rabat osv. Og her kan du se, hvor jeg bor.

Her kan du læse, hvordan parterapi foregår.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig på 22321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard tilbyder skilsmisseterapi og parterapi i København

PS:

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så prøv mit gratis online kursus: Verdens bedste parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold, så prøv dette gratis videokursus. 

Opdateret d.18 juni 2024.18-6-2024Skilsmisseterapi KøbenhavnBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!