Vælg en side

Sexologisk rådgivning for par

Erotik, lyst og intimitet er vigtige elementer i dit parforhold.

Når sexlivet driller, spreder problemerne sig ofte som ringe i vandet, fordi sex ikke kun handler om nydelse og fornøjelse, men også om kærlighed, nærhed, og glæden ved at være mand og kvinde. Derfor kan et dårligt sexliv være kilde til stor frustration, følelsesmæssig smerte og konflikter. Og i værste fald kan et dårligt sexliv lede til parforholdets afslutning.

Et parterapiforløb med fokus på sex og erotik kan fx handle om:

  • Manglende sexlyst
  • Forskellige præferencer
  • Hvordan I kommer i gang efter en pause
  • Inspiration til et bedre sexliv

Har du andre seksuelle udfordringer, så se her: Sexolog i København.

Manglende sexlyst

Parterapeut og sexolog i København: Manglende sexlyst i parforholdetManglende sexlyst rammer de fleste i perioder af deres liv. Manglende sexlyst kan skyldes individuelle livsomstændigheder (fx stress, arbejde, sygdom osv.), men sexlysten kan også forsvinde pga. dynamikken i parforholdet, kedsomhed, dårlig sex, sårede følelser eller noget helt andet.

x

I et parterapiforløb bliver det klart, om manglende sexlyst skyldes noget individuelt, eller om det handler om parforholdet. Hvis det er noget individuelt, kan det nogle gange give mening at mødes alene med parterapeuten/sexologen. Men hvis det primært handler om parforholdet, er det mest effektivt at løse problemet i parterapi.

Video: Typiske emner hos en sexolog (5 min)

Parterapeut og sexolog i København:

Forskellige præferencer

Forskellig lyst i parforholdetEn udfordring i mange parforhold er forskellige seksuelle præferencer. Typiske forskelle er følsom sex vs. mere fysisk sex. Blid sex vs. hård sex. Grænsesøgende sex vs. “normal” sex. Langt forspil vs lige på-sex.

x

Det kan også være en udfordring i forholdet, hvis begge ønsker den anden skal tage initiativet. Eller at den ene er nysgerrig på tantra eller BDSM, mens den anden er tilfreds, hvor de er.

Det er ikke altid, vi helt forstår, hvad vores partner ønsker sig. En parterapeut og sexolog kan hjælpe med at oversætte behov og ønsker, så begge bliver forstået. Det er en god start, hvis I vil finde nye måder at være erotiske sammen på.

Jeg anbefaler, at I læser denne gratis e-bog om de 10 erotiske arketyper. Den kan gøre jer klogere på jer selv og hinandens seksualitet.

Parterapeut og sexolog i København:

I gang efter en pause

Sexolog og parterapeutMange oplever at sexlivet går mere eller mindre i stå i en periode, og at det kan være svært at starte op igen, selvom begge har lyst til mere sex.

x

Sexlivet kan gå i stå pga. arbejde, børn, stress, sygdom, konflikter oma. Sexlivet kan også gå i stå, fordi man misforstår hinandens signaler. Eller den som normalt tager initiativ, er blevet mere afventende. For nogle betyder det, at der kan gå flere måneder eller år uden et aktivt sexliv.

Når der er gået lang tid uden sex, er det svært at tage initiativ og genskabe det seksuelle rum man engang havde sammen. I et parterapiforløb får I gode råd, inspiration og tips, når I vil have gang i sexlivet igen. Få sessioner kan gøre en kæmpe forskel.

Parterapeut og sexolog i København:

Inspiration

Parterapi sexolog - tantra og trekanterEn sexolog fjerner ikke kun problemer. Sexologisk rådgivning kan også handle om at give inspiration til et rutinepræget sexliv. Hvis I savner forandring, men ikke ved, hvordan I skal starte, får I masser af gode ideer med hjem.

x

Det kan nemlig være svært og tale om sex og lyst – måske endda lidt pinligt eller skamfuldt. Derfor undgår mange de svære samtaler, hvilket fryser sexlivet fast et utilfredsstillende sted. Parterapi giver jer et godt rum til at tale åbent om sex, lyst og behov.

Mere info om parterapi og sexologisk rådgivning

Hvis du vil vide mere om parterapi, så se her: Parterapi København. Her kan du læse om individuel sexologisk rådgivning. Og du kan se priser på samtaler.

Du kan nemt booke en tid i min kalender: Klik her og find en ledig tid.

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig i dag på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard er parterapeut og sexolog i København K

 

 

PS:

Vil du hurtigt blive klogere din seksualitet og lyst, så læs denne gratis e-bog om de 10 erotiske arketyper. Læs evt. e- bogen sammen med din partner.

Her er 5 tips til mænd, som vil være bedre i sengen. 

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så prøv mit gratis online kursus: Verdens bedste parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation i dit parforhold, så prøv dette Gratis video kursus: Kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold. 

Opdateret d.12 aug. 2022.12-8-2022Sexologisk rådgivning for parBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!