Vælg en side

Sexterapeut og sexolog i København:

Sexologisk rådgivning for singler og par

Jeg er både psykoterapeut, parterapeut og sexolog i København, og hjælper både singler og par.

Ønsker du et bedre sex- og kærlighedsliv, så er sexologisk rådgivning for dig.

Typiske emner hos en sexolog:

  • For lidt lyst, intimitet og kærlighed i parforholdet
  • Præstationsangst, selvværd og skam
  • Rejsningsproblemer og for tidlig sædafgang
  • Problemer med at få orgasme
  • At lære din krop, lyst og seksualitet at kende
  • Accept af dig selv og din lyst
  • Sex- og pornoafhængighed
  • Nye måder at have sex på (fx BDSM eller tantra)

Sexolog og parterapeut i København

Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut i København.

Sexterapeut og sexolog i København

Bedre sex med parterapi

Anbefalet god sexolog i KøbenhavnI de fleste parforhold bliver lysten til hinanden mindre med tiden. Det kan godt være, at venskabet og kærligheden øges, men som regel falder sexlysten gradvist efter forelskelsen.

x

Derudover kan der være forskelle på lyst og præferencer, som gør det svært at have et velfungerende sexliv. Jeg møder eksempelvis en del par, hvor den ene savner flere følelser og nærhed i sexlivet, mens den anden er til mere direkte sex. Der er også par som har udfordringer, fordi den er mere eksperimenterende, mens den anden har det bedst med det velkendte og trygge.

Sexologisk rådgivning og parterapi kan bl.a. øge forståelsen for både din egen seksualitet og din partners seksualitet. Og I kan få konkrete forslag til, hvordan I kan mødes så jeres sexliv bliver bedre.

Nogle gange kan små justeringer gøre en stor forskel, andre gange skal der mere til. De utilfredsstillende seksuelle mønstre skyldes nogle gange dybere problemer forholdet. I det tilfælde bliver samtalen mere parterapi end sexologisk terapi. Her kan du læse mere om, hvordan I får et bedre sexliv med parterapi.

Nogle par er helt gået i stå og har ikke haft sex i mange måneder eller år. Her kan samtalerne bruges til at blødgøre den fastlåste situation, så begge får modet til at være erotiske sammen igen. Det er en kæmpe støtte at tage de svære samtaler hos en sexolog i stedet for ved køkkenbordet.

Jeg har i øvrigt samlet nogle tips til mænd, som vil være bedre i sengen: Klik her og få mine gode råd om sex.

Video: Typiske emner hos en sexolog (5 min)

Sexterapeut og sexolog i København

En sexolog kan hjælpe med rejsningsproblemer

Sexolog København: Sexterapi og psykoterapiAlle mænd har oplevet, at erektionen udebliver på det værst tænkelige tidspunkt. Hvis du gentagne gange oplever potensproblemer, kan det gå ud over dit selvværd, sexlyst og din maskuline selvforståelse – hvilket også påvirker dit parforhold.

Impotens skyldes typisk en kombination af psykiske og fysiske årsager. En sexolog kan hjælpe dig med at blive klogere på dig selv, din seksualitet og hvorfor pikken nogle gange ikke vil det samme som dig. Du får konkret viden, rådgivning og forslag til øvelser, du kan lave hjemme.

Vil du allerede nu have nogle af mine bedste tips til at overvinde rejsningsproblemer og præstationsangst, skal du klikke her: Gode råd når rejsningen er væk.

Sexterapeut og sexolog i København

Overvind præstationsangst i sengen

Sexologisk rådgivning & Parterapi KøbenhavnBåde mænd og kvinder lider af præstationsangst. Du kan ikke være intim med et andet menneske uden at afsløre noget af dig selv, og derfor gør det seksuelle møde dig sårbar. Du viser din krop, lyst og følelser, og derfor er det vigtigt, at du føler dig god nok, som du er.

Hvis du går får meget op i at gøre det godt, kan det blive til præstationsangst, fordi du underbevidst tænker: Hvis jeg gør det godt nok, bliver jeg accepteret, elsket, får opmærksomhed osv. Men hvis jeg ikke gør det godt nok, er jeg en fiasko, jeg bliver jeg til grin og forladt. Den slags tanker rammer de fleste mennesker på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Mænds præstationsangst kan fx handle om pikkens størrelse, maskulinitet, virilitet og potens, om han kan give pigen orgasme, om han er god i sengen osv.

Kvindens præstationsangst kan fx handle om: Udseende (fx maven, bryster, kønslæber osv.), om hun kan få orgasme, er god i sengen, god til at give manden oralsex osv.

Præstationsangst kan have mange årsager. Sammen undersøger vi kilden til din præstationsangst, hvordan du oplever det, og hvad du kan gøre ved det. Måske har du haft negative oplevelser? Eller har du urealistiske forventninger til dig selv eller din partner?

Jeg har samlet nogle af mine bedste tips mod præstationsangst og rejsningsbesvær, som du kan få fingrene i her.

Sexterapeut og sexolog i København

For tidlig sædafgang

De fleste mænd har på et eller andet tidspunkt oplevet for hurtig sædafgang. For nogen er det et kæmpe problem, som rammer selvværdet og sexlysten så hårdt, at de helt opgiver sex.

For tidlig sædafgang skyldes som regel en blanding af psykiske og fysiske faktorer, som du bliver mere klar over i vores samtaler. Du kan fx overveje i hvilke situationer du har særligt svært ved at kontrollere din sædafgang? Hvilke tanker fylder i dit hoved?

En sexolog kan hjælpe dig med at blive klogere på dig selv og din seksualitet. Og du får praktiske råd og øvelser, som du kan bruge til at træne kontrollen over din udløsning.

For tidlig sædafgang hænger ofte sammen med præstationsangst. Vil du have tips til at overvinde rejsningsproblemer og præstationsangst, skal du klikke her.

Sexterapeut og sexolog i København

Sexolog i København: Mangler du sexlyst?

Parterapeut + Sexolog København Både mænd og kvinder kan lide af manglende sexlyst. Typiske årsager kan være stress, mangel på tid og energi, manglende tiltrækning af partneren, forskellige problemer i parforholdet, hæmninger eller fysiske forandringer som fx hormonelle ændringer, overgangsalder osv.

x

En sexologisk samtale kan afklare, hvorfor du mangler lyst. Og hvis du kommer sammen med din partner, er der god mulighed for at få talt ud om følsomme emner. Sammen finder vi ud af, hvordan du får mere lyst, og får dit sexliv i gang igen. Du får også en masse praktiske tips.

Her kan du læs mere om manglende sexlyst.

Sexterapeut og sexolog i København

Det bliver sjældent bedre af sig selv

Sexterapeut i KøbenhavnDet kan være en overvindelse at kontakte en sexolog, fordi sex og lyst for mange er forbundet med hæmninger og tabuer (se fx denne artikel på dr.dk). Men hos en sexolog møder du ingen hævede øjenbryn. Du kan være helt rolig.

x

Sex, erotik, lyst og kærlighed er nogle af de vigtigste elementer i et godt liv, og derfor er sexologisk rådgivning en investering i din livsglæde. Har du kæmpet med de samme udfordringer i lang tid, er det måske på tide at få professionel assistance?

Sexterapeut og sexolog i København

Sexolog i København: Sådan kommer du i gang

Den hurtigste måde at starte på er at booke en tid i min kalender. Du er også velkommen til at ringe på +4522321888 og aftale nærmere.

Her kan du se alle priser og rabatter. Og her kan du se, hvor jeg bor i København K.

Har du spørgsmål, så ring på +4522321888 eller skriv til Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard er sexolog i København

PS:

Kender du din erotiske arketype? Hvis ikke, så få denne gratis e-bog om de 10 erotiske arketyper.

Tjek også dette Online kursus til mænd: Overvind præstationsangst og rejsningsproblemer.

Jeg har også lavet dette online kursus: Kunsten at tilfredsstille en kvinde (og få mere sex). Kurset er lavet til mænd, men faktisk er der mange kvinder, som får en masse ud af kurset.

Opdateret d.16 aug. 2022.16-8-2022Sexolog København – Sexologisk Rådgivning & Parterapi Nørrebro – Sexterapeut FrederiksbergBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!