Vælg en side

Sexterapeut og sexolog i København

Holger er sexolog og parterapeut i Kbh

Jeg hedder Holger Spanggaard, og jeg er både psykoterapeut, parterapeut og sexolog i København. Jeg hjælper singler og par, som ønsker et bedre sex- og kærlighedsliv.

Sex, erotik og lyst er vigtige elementer i din livsglæde, og hvis det ikke fungerer, bør du få hjælp af en sexolog. Du skal selvfølgelig ha’ et godt sexliv.

Vil du hurtigt gang, skal du bare booke en tid i min kalender. Vi kan både mødes online og på mit kontor i København.

Har du spørgsmål, så kontakt mig på 22321888 eller holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at lære dig at kende!

Hvad kan en sexolog hjælpe med?

Der mange forskellige grunde til at tale med en sexolog. Ofte handler samtalerne ikke kun om sex, men også om parforhold, kærlighed, usikkerhed, skam, grænser, maskulinitet, femininitet og en masse andet.

Her er nogle typiske emner hos en sexolog:

  • Manglende sexlyst
  • Håndtering af forskellige seksuelle lyster i et parforhold
  • Præstationsangst, rejsningsproblemer og for tidlig sædafgang
  • Udfordringer med at få orgasme
  • Nye måder at have sex på (fx BDSM eller tantra)
  • Sex- og pornoafhængighed
  • Inspiration og udvikling af dit sexliv

👉 Du er altid velkommen til at ringe på 22321888, hvis du er i tvivl, om sexologisk rådgivning er noget for dig.

Sexolog i København

Hvordan foregår sexologisk rådgivning? 

Snak med sexologen i KøbenhavnSexologisk rådgivning består af samtaler på mit kontor i København. Der foregår altså intet “praktisk” eller fysisk.

x

Uanset om du kommer alene eller sammen med din partner, får du som regel nogle praktiske forslag, øvelser eller teknikker, du kan afprøve derhjemme, inden vi ses igen.

Ofte handler samtalerne ikke kun om sex, lyst og erotik, men lige så meget om kærlighed, parforhold, relationer, følelser, bekymringer osv. For når sexlivet driller, handler det ofte om meget andet andet end bare sex.

Kommer du sammen med din partner, bliver samtalen til en slags parterapi, hvor jeg faciliterer en god dialog om sex, erotik og lyst. I får forståelse for hinandens lyster og behov, og I får praktisk rådgivning, I kan bruge med det samme. De fleste par oplever positive forandringer allerede efter første samtale.

Antal samtaler varierer, men de fleste ender med at have 3-6 samtaler. Vi aftaler fra gang til gang, hvornår vi mødes igen. Dvs. du binder dig ikke til et bestemt antal samtaler på forhånd.

Du kommer hurtigt i gang ved at booke en tid, så vi kan mødes på mit kontor på Øster Søgade 34, 2.th, København K.

Det er også mulig at have online samtaler via Zoom, Skype eller Google meet, hvis du ikke har lyst til at mødes fysisk i København.

Kender vi endnu ikke hinanden?

Jeg hedder Holger Spanggaard, og jeg er sexolog, parterapeut og psykoterapeut i København. Og så er jeg forfatter til bogen Jeg savner os – en guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed (læs de første 3 kap her). Jeg afholder desuden mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Vil du vide mere om min baggrund, kan du læse hele min historie >>>

Hvert år hjælper jeg over 100 par som bl.a. kæmper med et dårligt sexliv, manglende lyst eller andre seksuelle udfordringer. Men jeg hjælper også mange par, som egenligt har et ok sexliv, men alligevel gerne vil have inspiration og nye inputs til deres erotiske liv.

Jeg har også mange individuelle klienter, som vil have hjælp og rådgivning.

Sexolog og parterapeut i København

Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut i København.

Udover par, hjælper jeg både mænd og kvinder som kommer alene, og som på en eller anden måde har svært ved at udleve deres seksualitet, eller måske kender de ikke helt deres seksualitet endnu.

Endelig møder jeg mange mænd, som har udfordringer med rejsningsbesvær, for tidlig sædafgang eller problemer med at få udløsning.

Der kræves ingen særlige forudsætninger at tale med en sexolog og parterapeut. Du skal egenligt bare have lyst til at gøre noget godt for dit sex- og kærlighedsliv.

Har du spørgsmål til sexologisk rådgivning, parterapi eller psykoterapi så ring til mig på 22321888. Så snakker vi om det.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard er sexolog i København

Sexolog i København

Hvem opsøger en sexolog?

Hvem opsøger en sexolog i København?Sexologisk rådgivninger er for alle, som vil have et bedre sexliv. Uanset om du er ung eller gammel, single eller i et parforhold, hetero-, homo- eller biseksuel. På mit kontor i København møder jeg mange forskellige slags mennesker, og alle er velkomne.

De fleste, som opsøger en sexolog, er i en eller anden form for parforhold, fordi næsten alle udfordringer med sex og intimitet først viser sig i samspillet med andre. Derfor kan det være en god idé, at du tager din partner med til sexolog.

Jeg møder mange par, som kombinerer sexterapi og parterapi. Mange par oplever, at kvaliteten af deres sexliv hænger sammen med, hvordan de ellers har det, og derfor giver det mening for mange at kombinere parterapi med sexologisk rådgivning.

Men det kan også give rigtig god mening, at du kommer uden din partner, bl.a. fordi det er nemmere at være 110% åben og ærlig, når man er alene.

👉 Du er altid velkommen til at ringe på 22321888, hvis du er i tvivl, om sexologisk rådgivning er noget for dig.

Kender du din erotiske arketype?

Der er 10 erotiske arketyper, som hver udtrykker 10 facetter af den erotiske energi. Når du kender din erotiske arketype, forstår du både dig selv og din partner bedre.

Her får du en gratis e-bog, som er perfekt, hvis du vil starte en samtale med din partner om erotik og lyst. Eller du bare vil være klogere på dig selv.

Få gratis e-bog om de 10 erotiske arketyper:

Sexolog i København

Mangler du sexlyst?

Manglende sexlyst - Sexolog i KøbenhavnManglende sexlyst er en af de hyppigste årsager til at kontakte en sexolog. Manglende lyst rammer både mænd og kvinder i alle aldre.

.

Nogle af de typiske årsager er stress og manglende overskud i en travl hverdag. Nogle kvinder mister lyst pga. overgangsalderen, ligesom alderen også kan påvirke mænds lyst.

Manglende lyst kan hænge sammen med dit parforhold. Er der fx uløste konflikter, dårlig stemning eller for lidt kærlighed og varme, så går det ofte udover sexlivet.

Andre gange er det forskellige seksuelle præferencer i parforholdet, som skaber problemer. Og hvis den ene part i forholdet føler et præstations press, bliver det kun være.

En sexologisk samtale kan afklare, hvorfor du mangler lyst. Og hvis du kommer sammen med din partner, er der god mulighed for at blive klogere på hinanden. Du får også en masse praktiske råd til, hvordan du/I kan låse op for lysten og sexlivet.

Manglende sexlyst er en kompliceret størrelse, som du kan læse mere om her: Manglende sexlyst.

Typiske emner hos en sexolog (5 min)

Sexterapeut og sexolog i København

Bedre sex i parforholdet

Anbefalet god sexolog i KøbenhavnFor de fleste par hænger et godt parforhold sammen med et godt sexliv. Derfor er det naturligt at kombinere sexologisk rådgivning med parterapi. Her kan du læse mere om, hvordan I får et bedre sexliv med parterapi. 

x

Mange par kæmper med forskellige seksuelle præferencer. Jeg møder eksempelvis en del par, hvor den ene savner flere følelser og nærhed i sexlivet, mens den anden er mere “direkte” i sin seksualitet. Der er også par, som har udfordringer, fordi den ene er mere eksperimenterende, mens den anden har det bedst med det velkendte og trygge, hvilket bl.a. afhænger af ens erotiske arketype.

Sexologisk rådgivning og parterapi kan bl.a. øge forståelsen for både din egen seksualitet og din partners seksualitet. Og I får konkrete forslag til, hvordan I kan mødes så jeres sexliv bliver bedre. Jeg har i øvrigt samlet nogle tips til mænd, som vil være bedre i sengen: Klik her og få mine gode råd om sex til mænd.

Ofte kan små justeringer gøre en stor forskel, mens der andre gange skal mere til. De utilfredsstillende seksuelle mønstre skyldes nogle gange dybere problemer i forholdet, fx følelser af svigt, misforståelser eller gamle konflikter. I de tilfælde bliver samtalen mere parterapi end sexologisk terapi. Her kan du læse mere om parterapi i København.

Nogle par er helt gået i stå, og har ikke haft sex i mange måneder eller år. Her kan samtalerne bruges til at blødgøre den fastlåste situation, så begge får modet til at bryde isen. Det er en kæmpe støtte at tage de svære samtaler hos en sexolog i stedet for hjemme på sofaen.

Sexterapeut og sexolog i København

Præstationsangst i sengen

Sexologisk rådgivning & Parterapi KøbenhavnBåde mænd og kvinder kan lide af præstationsangst. Mænds præstationsangst handler typisk om at kunne få rejsning og at være en god elsker. Kvindens præstationsangst kan handle om at være fræk nok og at kunne få orgasme. Jeg har samlet nogle af mine bedste tips mod præstationsangst og rejsningsbesvær, som du kan få fingrene i her.

Præstationsangst kan have mange årsager, men sammen undersøger vi kilden til din præstationsangst, hvordan du oplever det, og hvad du kan gøre ved det. Du får også nogle gode værtøjer med hjem, du kan bruge med det samme.

Sexterapeut og sexolog i København

En sexolog kan hjælpe med rejsningsproblemer

Sexolog København: Sexterapi og psykoterapiAlle mænd har oplevet, at erektionen udebliver på det værst tænkelige tidspunkt. Hvis du gentagne gange oplever potensproblemer, kan det gå ud over dit selvværd, sexlyst og din maskuline selvforståelse. Heldigvis kan man næsten altid gøre noget ved det.

En sexolog kan hjælpe dig med at blive klogere på dig selv, din seksualitet og hvorfor pikken nogle gange ikke vil det samme som dig. Du får konkret viden, rådgivning og forslag til øvelser, du kan lave hjemme. Min erfaring er, at næsten alle mænd kan overvinde præstationsangst og rejsningproblemer.

Vil du allerede nu have nogle af mine bedste tips til at overvinde rejsningsproblemer og præstationsangst, skal du klikke her: Gode råd når rejsningen er væk.

Sexterapeut og sexolog i København

For tidlig sædafgang

De fleste mænd har på et eller andet tidspunkt oplevet for hurtig sædafgang. For nogle mænd er det et kæmpe problem, som rammer selvværdet og sexlysten så hårdt, at de helt opgiver sex.

For tidlig sædafgang skyldes som regel en blanding af psykiske og fysiske faktorer, som du bliver mere klar over i vores samtaler. Du kan fx overveje, i hvilke situationer du har særligt svært ved at kontrollere din sædafgang? Hvilke tanker fylder i dit hoved?

En sexolog kan hjælpe dig med at blive klogere på dig selv og din seksualitet. Og du får praktiske råd og øvelser, som du kan bruge til at træne kontrollen over din udløsning.

For tidlig sædafgang hænger ofte sammen med præstationsangst. Vil du have tips til at overvinde rejsningsproblemer og præstationsangst, skal du klikke her.

Sexterapeut og sexolog i København

Er jeg den rigtige sexolog for dig?

Den rigtige sexolog i københavnDet kan være en overvindelse at kontakte en sexolog, fordi sex og lyst for mange er forbundet med hæmninger og tabuer (se fx denne artikel på dr.dk). Men hos en sexolog møder du ingen hævede øjenbryn. Du kan være helt rolig.

x

Sex, erotik, lyst og kærlighed er nogle af de vigtigste elementer i et godt liv, og derfor er sexologisk rådgivning en investering i din livsglæde. Har du kæmpet med de samme udfordringer i lang tid, er det sikkert på tide at få professionel assistance.

Er du i tvivl, om jeg er den rigtige sexolog for dig, så tilbyder jeg en gratis forsamtale, hvor du kan lære mig lidt at kende og mærke kemien. I forsamtalen fortæller jeg om min rolle som sexolog, og hvad du kan forvente af et forløb. Men vi taler ikke om dine konkrete udfordringer. Samtalen foregår online eller på telefon og varer 10 min. Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Læs mere om gratis forsamtale her.

En forsamtale er ikke nødvendig for at starte et parterapiforløb, og de fleste springer forsamtalen over. Du kan bare ringe på 22321888, og høre mere om sexologisk rådgivning og få svar på dine spørgsmål.

Sexterapeut og sexolog i København

Sådan kommer du i gang med et terapiforløb

Den nemmeste måde at starte på er at booke en tid i min kalender. Eller du kan booke en gratis forsamtale, hvis du er i tvivl.

Her kan du se alle priser og rabatter. Og her kan du se, hvor jeg bor i København K. Vi kan også mødes online, hvis du foretrækker det.

Har du spørgsmål, så ring på 22321888 eller skriv til Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard er sexolog i København

 

PS:

Kender du din erotiske arketype? Hvis ikke, så få denne gratis e-bog om de 10 erotiske arketyper.

Hvis du vil udvikle dit sexliv, anbefaler jeg dette kursus: Få mere lyst til sex og intimitet (uden at føle dig presset).

Tjek også dette online kursus til mænd: Overvind præstationsangst og rejsningsproblemer.

Jeg har også lavet dette online kursus: Kunsten at tilfredsstille en kvinde (og få mere sex). Kurset er lavet til mænd, men faktisk er der mange kvinder, som får en masse ud af kurset.

Opdateret d.21 maj 2024.21-5-2024Sexolog København – Sexologisk Rådgivning & Parterapi Nørrebro – Sexterapeut FrederiksbergBevidsthed.org
 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!