Vælg en side

Sexterapeut og sexolog i København

Rådgivning for både singler og par

Jeg er både psykoterapeut, parterapeut og sexolog i København, og jeg hjælper både singler og par. Ønsker du et bedre sex- og kærlighedsliv, så er sexologisk rådgivning for dig.

Sex, erotik og lyst er vigtige elementer i din livsglæde, og hvis det ikke fungerer, bør du få hjælp af en professionel. Du skal selvfølgelig ha’ et godt sexliv.

Typiske emner hos en sexolog:

  • Manglende sexlyst.
  • Forskellige seksuelle præferencer.
  • Præstationsangst, rejsningsproblemer og for tidlig sædafgang.
  • Problemer med at få orgasme.
  • At lære sin krop, lyst og seksualitet at kende.
  • Sex- og pornoafhængighed.
  • Nye måder at have sex på (fx BDSM eller tantra).

Sexolog og parterapeut i København

Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut i København.

Sexterapeut og sexolog i København

Sexolog i København: Mangler du sexlyst?

Parterapeut + Sexolog København Manglende sexlyst er en af de hyppigste årsager til at kontakte sexolog, og det kan ramme både mænd og kvinder. Nogle af de typiske årsager er mangel på tid og energi, forskellige seksuelle præferencer, problemer i parforholdet og stress.

x

En sexologisk samtale kan afklare, hvorfor du mangler lyst. Og hvis du kommer sammen med din partner, er der god mulighed for at blive klogere på hinanden. Du får også en masse praktiske tips til, hvordan kan låse op for din lyst og dit sexliv.

Læs mere her: Overvind manglende sexlyst

Sexterapeut og sexolog i København

Bedre sex med parterapi

Anbefalet god sexolog i KøbenhavnMange par kæmper med forskellige seksuelle præferencer. Jeg møder eksempelvis en del par, hvor den ene savner flere følelser og nærhed i sexlivet, mens den anden er til mere direkte sex. Der er også par, som har udfordringer, fordi den ene er mere eksperimenterende, mens den anden har det bedst med det velkendte og trygge. Det afhænger bl.a. af din erotiske arketype.

Sexologisk rådgivning og parterapi kan bl.a. øge forståelsen for både din egen seksualitet og din partners seksualitet. Og I får konkrete forslag til, hvordan I kan mødes så jeres sexliv bliver bedre. Jeg har i øvrigt samlet nogle tips til mænd, som vil være bedre i sengen: Klik her og få mine gode råd om sex til mænd.

Ofte kan små justeringer gøre en stor forskel, men andre gange skal der mere til. De utilfredsstillende seksuelle mønstre skyldes nogle gange dybere problemer i forholdet. I de tilfælde bliver samtalen mere parterapi end sexologisk terapi. Her kan du læse mere om, hvordan I får et bedre sexliv med parterapi.

Nogle par er helt gået i stå, og har ikke haft sex i mange måneder eller år. Her kan samtalerne bruges til at blødgøre den fastlåste situation, så begge får modet til at bryde isen. Det er en kæmpe støtte at tage de svære samtaler hos en sexolog i stedet for hjemme i sofaen.

Video: Typiske emner hos en sexolog (5 min)

Sexterapeut og sexolog i København

En sexolog kan hjælpe med rejsningsproblemer

Sexolog København: Sexterapi og psykoterapiAlle mænd har oplevet, at erektionen udebliver på det værst tænkelige tidspunkt. Hvis du gentagne gange oplever potensproblemer, kan det gå ud over dit selvværd, sexlyst og din maskuline selvforståelse. Heldigvis kan man næsten altid gøre noget ved det.

En sexolog kan hjælpe dig med at blive klogere på dig selv, din seksualitet og hvorfor pikken nogle gange ikke vil det samme som dig. Du får konkret viden, rådgivning og forslag til øvelser, du kan lave hjemme. Min erfaring er, at næsten alle mænd kan overvinde præstationsangst og rejsningproblemer.

Vil du allerede nu have nogle af mine bedste tips til at overvinde rejsningsproblemer og præstationsangst, skal du klikke her: Gode råd når rejsningen er væk.

Sexterapeut og sexolog i København

Præstationsangst i sengen

Sexologisk rådgivning & Parterapi KøbenhavnBåde mænd og kvinder kan lide af præstationsangst. Mænds præstationsangst handler typisk om at kunne få rejsning og at være en god elsker. Kvindens præstationsangst kan handle om at være fræk nok og at kunne få orgasme. Jeg har samlet nogle af mine bedste tips mod præstationsangst og rejsningsbesvær, som du kan få fingrene i her.

Præstationsangst kan have mange årsager, men sammen undersøger vi kilden til din præstationsangst, hvordan du oplever det, og hvad du kan gøre ved det. Du får også nogle gode værtøjer med hjem, du kan bruge med det samme.

Sexterapeut og sexolog i København

For tidlig sædafgang

De fleste mænd har på et eller andet tidspunkt oplevet for hurtig sædafgang. For nogle mænd er det et kæmpe problem, som rammer selvværdet og sexlysten så hårdt, at de helt opgiver sex.

For tidlig sædafgang skyldes som regel en blanding af psykiske og fysiske faktorer, som du bliver mere klar over i vores samtaler. Du kan fx overveje i hvilke situationer du har særligt svært ved at kontrollere din sædafgang? Hvilke tanker fylder i dit hoved?

En sexolog kan hjælpe dig med at blive klogere på dig selv og din seksualitet. Og du får praktiske råd og øvelser, som du kan bruge til at træne kontrollen over din udløsning.

For tidlig sædafgang hænger ofte sammen med præstationsangst. Vil du have tips til at overvinde rejsningsproblemer og præstationsangst, skal du klikke her.

Sexterapeut og sexolog i København

Det bliver sjældent bedre af sig selv

Sexterapeut i KøbenhavnDet kan være en overvindelse at kontakte en sexolog, fordi sex og lyst for mange er forbundet med hæmninger og tabuer (se fx denne artikel på dr.dk). Men hos en sexolog møder du ingen hævede øjenbryn. Du kan være helt rolig.

Sex, erotik, lyst og kærlighed er nogle af de vigtigste elementer i et godt liv, og derfor er sexologisk rådgivning en investering i din livsglæde. Har du kæmpet med de samme udfordringer i lang tid, er det sikkert på tide at få professionel assistance.

Sexterapeut og sexolog i København

Sexolog i København: Sådan kommer du i gang

Den nemmeste måde at starte på er at booke en tid i min kalender. Du er også velkommen til at ringe på 22321888 og aftale nærmere.

Her kan du se alle priser og rabatter. Og her kan du se, hvor jeg bor i København K.

Har du spørgsmål, så ring på +4522321888 eller skriv til Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard er sexolog i København

 

 

PS:

Kender du din erotiske arketype? Hvis ikke, så få denne gratis e-bog om de 10 erotiske arketyper.

Hvis du vil udvikle dit sexliv, anbefaler jeg dette kursus: Få mere lyst til sex og intimitet (uden at føle dig presset).

Tjek også dette online kursus til mænd: Overvind præstationsangst og rejsningsproblemer.

Jeg har også lavet dette online kursus: Kunsten at tilfredsstille en kvinde (og få mere sex). Kurset er lavet til mænd, men faktisk er der mange kvinder, som får en masse ud af kurset.

Opdateret d.9 feb. 2024.9-2-2024Sexolog København – Sexologisk Rådgivning & Parterapi Nørrebro – Sexterapeut FrederiksbergBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!