Sexlegetøj jeg anbefaler mine klienter

Som parterapeut og sexolog hjælper jeg mange par med deres sexliv. Nogle gange foreslår jeg sexlegetøj, som en del af ”kuren”.

I denne artikel kan du læse om det legetøj, jeg oftest anbefaler:

Magic wand

Magic wand er til at stimulere klitoris. Mange kvinder er vild med Magic wand, fordi den har nogle kraftige vibrationer, som forplanter sig til hele hendes skød.

For mange kvinder er stimulering af klitoris, det vigtigste element i orgasme, og derfor giver det mening at investere i en magic wand.

Den er smart til mænd, som har svært ved at finde og stimulere klitoris, så kvinden får nok ud af det. Det kan også bruges, hvis kvinden skal stimuleres i lang tid, og manden simpelthen synes det er for anstrengende eller upraktisk at bruge fingrene.

Men kvinden kan selvfølgelig også bruge den alene.

Her kan du se en magic wand:

Sexlegetøj magic wand

We-Vibe

We-Vibe er særlig, fordi den både stimulerer manden og kvinden på samme tid.

Her kan du se, hvordan We-Vibe ser ud:

Sexlegetøj we-vibe

Den nederste del stikkes ind i skeden, mens den øverste del lægger op over venusbjerget og klitorisområdet.

Forestil dig nu, at manden ligger oven på kvinden i missionærstillingen. Hans mave trygger det øverste stykke mod hendes klitoris.

Samtidig er penis inde i skeden således at kvinden har mand og We-Vibe inden i sig på samme tid. Det nederste stykke af We-Vibe presse op mod G-punktet af mandens pik.

Kvinden bliver altså både stimuleret på klitoris og på G-punktet vha. We-Vibe, hvilket mange kvinder kan se en fidus i. Samtidig bliver manden også stimuleret, hvilket gør dette legetøj unikt.

We-Vibe kan fx bruges, hvis kvinden har svært ved at gå orgasme uden stimulering af klitoris. Ellers hvis det giver hende ekstra nydelse at G-punktet stimulers ekstra meget ved penetrering.

Penisring

Penisringe findes i et utal af designs. Her ser du 2 forskellige slags:

Sexlegetøj og penisringe

Hånden til venstre holder 3 forskellige størrelser af den simpleste slags penisring. Til højre en lidt mere avanceret form.

En penisring hjælper dig med at holde erektionen, fordi ringen hæmmer blodet i at strømme væk fra penis. Det er en ældgammel opfindelse, som virker mod rejsnings. Især for ældre mænd som ellers har svært ved at få en fuld erektion, er det en god opfindelse. Og det er derfor, jeg ofte har anbefalet penisringe.

Penisringen kan sidde på 2 måder afhængig af om ringen går bagom testiklerne eller ej. Generelt fungerer det bedst, når ringen går bag testiklerne.

Det kræver dog lidt øvelse at få den på, men du kan øve dig alene. Og jeg anbefaler, at du går på Youtube og ser nogle videoer om, hvordan man kan sætte penisringen på.

Fordelen ved at ringen går bagved testiklerne er, at ringen ikke kan glide af selvom erektionen falder. Dvs. du kan tage ringen på, inden du får erektion. Og hvis du har en pause under sex, hvor erektionen falder, bliver ringen hvor den skal.

Læs også: Hvordan bliver man god i sengen?

Er du nysgerrig?

Sexlegetøj kan selvfølgelig ikke løse alle seksuelle problemer, men for mange kan det være et godt supplement, når der skal ske noget nyt.

Er du nysgerrig, så besøg en butik med sexlegetøj, fx Sinfull eller en anden online butik. Selvom I ikke køber noget, kan det være sjovt at kigge på alle mulighederne, og det kan give inspiration til nogle gode snakke om lyst og sex.

God fornøjelse.

PS:

Du kan få inspiration til dit sexliv ved at læse denne gratis e-bog: De 10 erotiske arketyper.

Opdateret d.30 dec. 2021.30-11-2021Sexlejetøj jeg anbefaler mine klienterBevidsthed.org

 

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!