Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling.

Brevet er besvaret af Holger, som er parterapeut, psykoterapeut, sexolog og coach i København.

Frustreret mand: “Hvordan får jeg min kone til at tage frækt undertøj på?”

Hej Holger

Jeg har et spørgsmål vedr. min og min partners sexualitet:

Jeg er en mand på 43 år, min kæreste er 44 år, og vi bor sammen. 

Jeg tænder meget på at se min kæreste i frækt undertøj. Hun går til dagligt med alm. lingeri G-string blonde bh og lignende.

Vi har meget, god sex og vi tilfredsstiller hinanden på mange dejlige måder.

Vores eller min udfordring er, at jeg tænder meget på, at se min kæreste i meget frækt, sexet lingeri. Jo frækkere, desto bedre, åben bh og trusser, netstrømper, hofteholder, netbody, gennemsigtigt blondestof, stuepige outfit osv.

Det er ikke altid, når vi har sex, at jeg tænker hun skal “klæde sig ud” men en gang imellem.

Problemet er at min kæreste føler sig utilpas og fjollet, når hun skal gøre sig “klar” og også, når hun har det på, når vi dyrker sex.

Jeg ville være lykkelig, hvis hun ville være med på legen engang imellem.

Læs også brevet: Når kvinden ikke har lyst

I starten da vi lærte hinanden at kende gjorde vi det af og til, men nu har hun sagt helt fra.

Jeg har naturligvis talt med min kæreste om det, men det er et ømtåligt emne for hende, hun føler det er hende der er utilstrækkelig. Hun forstår ikke min vinkel, at det bare er et ekstra “krydderi.”

Har du nogle forslag til, hvordan hun kan blive mere dus med situationen og få lysten til det. 

Mvh Dan

Sexolog og parterapeut svarer:

Hej Dan

Tak, for dit brev.

Generelt (men ikke altid) er mænd mere til visuelle indtryk end kvinder, som ofte er mere til følelser og stemninger.

Når du fokuserer på påklædning (visuelt), er der chance for, at hun føler sig afvist, fordi hun tror, hendes påklædning er vigtigere for dig end hende. Fortæl hende, at frækt undertøj virker som viagra på dig, men at det selvfølgelig er hende, du har lyst til.

Jeg gætter på, at hendes lyst til dig også påvirkes af din påklædning. Du kan jo for sjov spørge hende, hvad du skal tage på, får at være mindst sexet. Så har I noget at grine af, og du har startet snakken om at noget tænder mere end andet.

Det er din opgave at vise hende, at det er hende du vil ha’, ikke undertøjet eller udklædningen. Så når hun har det frække undertøj på, så pas du ikke overdriver din opmærksomhed på hende påklædning. Husk at se hende i øjnene, så hun mærker at din opmærksomhed er på hende osv.

Læs også: De 7 mest udbredte sexfantasier

Sørg også for at rose hende og vise din taknemmelighed over, at hun imødekommer dine ønsker. Giv hende en ekstra omgang oralsex, massage eller tag opvasken! Hvis hun gør dig glad så giv noget tilbage.

Jeg foreslår, at du “forhandler” lidt med hende. Fx ved at du engang imellem forkæler hende på alle tænkelige måder, og spørger om hun har lyst til at forkæle dig en dag ved at tage noget frækt undertøj på. Hvis hun tøver, så sig hun kan tage det frække outfit af efter 5 min., så det er mere overskueligt.

Jeg foreslår også, at du lader hende bestemme noget flot undertøj, hun har lyst til at have på. Mange piger har brug for at føle sig sexede. Og hvis hun synes stuepigeuniformen er fjollet, mister hun lysten til sex. Derfor er det vigtigt, at finde noget undertøj som hun synes er flot og sexet.

Jeg håber, det giver mening.

De bedste hilsner

Frækt undertøj - Sexolog København

Sexolog København

Sex og intimitet er en af de vigtigste søjler i et godt parforhold. Hvis du føler, at erotikken og sexlivet halter, så kontakt en sexolog.

En sexolog kan skabe ny forståelse for jeres fælles erotiske liv, hvad der tænder og hvad der slukker. En enkelt session kan nogle gange gøre en stor forskel.

Kontakt en sexolog i dag, og giv sexlivet et boost.

Læs mere om sexologi: Sexolog København

Opdateret d.3 jan. 20183-1-2018Frustreret mand: “Hvordan får jeg min kone til at tage frækt undertøj på?”Bevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
Send this to a friend