Online kursus til mænd:

Forstå din kvinde og få det sexliv du drømmer om

Kursus til dig, som savner sex og erotik i dit parforhold.

Du lærer at tale kvindens sprog, så du ved hvilke knapper, du skal trykke på for at stimulere hendes sexlyst, i stedet for at slukke den!

Når du forstår din kvindes lyst og seksualitet, slipper for en masse afvisninger. Det starter en positiv spiral, hvor du får mere sex-selvtillid, hvilket gør, at du tager endnu mere initiativ til sex og erotik.

Men kurset er ikke kun for dig. Det er ligeså meget for jer og for hende. Din kvinde har også brug for et godt sexliv. Og parforholdet har brug for den glæde og nærhed, et godt sex og erotik skaber.

Et godt sexliv hænger sammen med et godt parforhold. Derfor lærer kurset dig også om de parforholdsdynamikker, som kvæler lysten hos dig og din partner.

Udover at booste dit sexliv, gør kurset dig til en bedre kæreste, elsker og partner.

Klik her og kom gratis i gang >>>

Hvem har glæde af kurset?

Kurset er til alle mænd som:

 • Vil forstå kvinder bedre
 • Have mere sex og erotik
 • Ønsker et bedre parforhold
 • Er træt af at blive afvist
 • Vil være en bedre elsker og kæreste

Kurset er til både singler og mænd i parforhold.

Hvis du er kvinde, kan du også få gavn af kurset. Du får nemlig et unikt indblik i mandens verden og hans udfordringer. Det gør det nemmere at tale om din seksualitet og lyst på en måde han kan forstå.

Hvis I er et par, kan I se kurset sammen og bruge det som inspiration til jeres sex- og kærlighedsliv. Kurset gør det nemmere, at tage de vigtige samtaler om sex og erotik, som ellers kan være svære, fordi det måske er lidt pinligt, eller fordi man er bange for at såre sin partner.

Advarsel! Kurset giver dig ikke nemme løsninger eller smarte scoretricks! I stedet får du realistiske værktøjer, ærlig vejledning og solid viden, du med garanti kan bruge (ellers får du pengene tilbage!).

Sexolog: Online kursus til mænd - forstå din kvinde og få mere sex og erotik

Et godt sexliv kan redde dit forhold!

Kvinder kommer nemt til at undertrykke deres seksuelle behov, hvis de ikke bliver tilfredsstillet, hvilket er uforståeligt for mange mænd.

Men selvom en kvinde ignorerer sine behov, opbygger hendes krop frustration og vrede, som langsomt medfører, at hun trækker sig følelsesmæssigt. Måske opdager hun det ikke engang, og derfor gør hun intet for at ændre situationen.

Manden opdager sjældent kvindens følelsesmæssige problemer, før det er for sent, og hun er på vej væk.

Pointen er, at et dårligt sex- og kærlighedsliv kan ødelægge dit parforhold. Og at det måske slet ikke opdager det, før det er for sent!  Det er dumt at miste dit parforhold, fordi du ikke har lært, hvordan din kvindes sexlyst fungerer.

Hvad består kurset af?

Du får 12 lektioner om sex, erotik, følelser og parforhold.

Hver lektion består af en video, et resume, spørgsmål og opgaver, som hjælper dig med at omsætte din viden i praksis. Hvis kurset skal gøre forskel, bliver du nødt til at øve dig i praksis. Viden alene er ikke nok. Her er en gratis smagsprøve.

Hvis du foretrækker, kun at lytte til lektionen, kan du downloade lektionen som mp3-lydfil, så du kan høre lektionen på din mp3-afspiller.

Bonus: Du får en ekstra video, som er henvendt til kvinder. I videoen fortæller vi, hvad en kvinde skal gøre for at nære sin sexlyst og åbenhed. Hvis du ser videoen som mand, kan hjælpe din kvinde på vej på større åbenhed. Du kan også vise videoen til din partner, og bruge den som inspiration til en snak om jeres sexliv.

Som ekstra bonus, får du en række interviews, jeg har lavet med nogle modige kvinder, som ærligt fortæller om deres forhold til  sex, mænd og parforhold. Interviewene giver dig et unikt indblik i kvinders seksualitet og lyst. Her er en gratis smagsprøve.

Online kursus til mænd - mere sex og erotik - sexolog

Hvad koster det?

Kurset koster normalt 648 kr. Men du sparer 25%, hvis du bruger rabatkoden HAX25:

Kun 486 kr.

Brug rabatkoden HAX25

Prisen svarer til 30 min. rådgivning hos en sexolog eller parterapeut, hvilket ikke rækker til meget mere end at hilse på og drikke en halv kop kaffe.

Når du har betalt, er kurset dit for evigt, så du kan altid tage kurset igen. Du kan også downloade lektioner og interviews til computer eller mp3-afspiller, så du kan høre det, når det passer dig,

Så snart du har betalt, får du adgang til hele kurset med det samme.

Klik her og få fuld adgang >>>

Hvem har lavet kurset?

Jeg har lavet kurset med min gode veninde og kollega Celestine Andersen, fordi hun er ekspert på det feminine og kvinders sexlyst.

Vi arbejder begge som parterapeuter, sexologer og psykoterapeuter. Derudover afholder Celestine kvindegrupper, ligesom jeg har mandegrupper.

Sexolog Holger og Celestine - Online kursus for mænd - få mere sex i dit parforhold - nye sexteknikker

Hvad nu hvis du fortryder?

Hvis du ikke er 100% utilfreds med dit køb, kan du få penge tilbage inden 30 dage!

Det sidste jeg har lyst til, er at du spilder dine penge! Se videoerne igennem, og hvis du ikke har lært det, du forventede, får du pengene tilbage.

Du sender blot en email til mig (holger@bevidsthed.org) med datoen for købet, så fører jeg penge tilbage.

Kursets indhold

Videoer:

Lektion 1: Hvad er forskellen på mænd og kvinder?

Det store problem er, at mænds og kvinders seksualitet er forskellig. Hvis mænd og kvinder var ens, ville det være nemt (men kedeligt). Det er forskellen, som gør det svært at være mand.

I denne lektion bliver du klogere kvindens seksualitet, og hvordan hun er forskellig fra dig. Når du forstår forskellene, kan du nemmere tænde hende og undgå at blive afvist.

Lektion 2: Hvad er sex egentlig?

Mænd og kvinder har ofte forskellige opfattelser af sex af erotik. For mænd er sex lig penetrering, kønsorganer og orgasme. For kvinder handler sex mere om følelser, lyst og energi. Derfor opstår der nemt kommunikationsproblemer, misforståelser og frustration.

Lektionen giver dig praktiske redskaber til at forbedre kommunikationen, og tips til hvordan du udvider din seksuelle horisont.

Lektion 3: Søger du tryghed eller spænding?

Hvad søger du i dit parforhold: Tryghed eller spænding? Hvis du er tryghedstypen, prioriterer du ro, stabilitet og tryghed i parforholdet. Er du spændingstypen prioriterer du fornyelse, eventyr og spænding i parforholdet.

Lektionen gør dig klogere på tryghedstypens og spændingstypens forskellige seksuelle behov, og hvordan du håndterer forskellene.

Lektion 4: Flirt hele dagen!

Flirt bygger energi og spænding op. Hvis du ikke vedligeholder den seksuelle energi, stopper den erotiske motor.

Men flirt er ikke kun et middel til sex. Flirt er også en måde at anerkende hinandens køn og skabe seksuel polaritet.

Lektion 5: Hemmeligheden bag fysisk tiltrækning er POLARITET

Polaritet opstår pga. modsætning mellem det feminine og maskuline. Ingen polaritet, ingen fysisk tiltrækning. Problemet er, at polariteten automatisk bliver mindre med tiden, fordi forskellene udviskes.

Lektionen handler om, hvordan du i praksis skruer op for polariteten, så den fysiske tiltrækning bevares – og øges!

Lektion 6: Følelsesmæssig sammensmeltning dræber lysten

Følelsesmæssig sammensmeltning rammer de fleste parforhold i en eller anden grad. Men når to jeg´er bliver til ét vi, går det udover sexlysten. Du får råd til, hvordan I bevarer forskelligheden og lysten til hinanden.

Lektion 7: Kærlighed er noget du skaber

For mange kvinder (og mænd) er kærligheden afgørende for, at hun kan give sig hen til sex. Vi gennemgår kærlighedssprogene, hvordan du i praksis viser kærlighed, og hvordan du skaber kærlighed (for kærlighed er ikke kun en følelse. Det er også du skaber).

Lektion 8: Stop med at plage

Når mænd plager og presser på for sex, tænder kvinden af. Hun føler sig som jaget vildt, og trækker sig. Vi kommer bl.a. ind på den overraskende grund til, du skal støtte din kvinde i at sige nej (det er ikke, hvad du tror).

Lektion 9: Brug dybe samtaler til at skabe nærhed

Kommunikation er måske den vigtigste forudsætning for et godt sexliv. Sex er sårbart og der er mange tabuer omkring seksualitet. Derfor er det vigtigt at kunne tale om det på en god måde.

Vi giver dig en masse tips til, hvordan du bedst snakker om sex og følelser – noget som mange mænd hverken bryder sig om, eller er særligt gode til.

Lektion 10: Vær en god kæreste

Et godt sexliv hænger sammen med et godt parforhold. Derfor plejer du også dit sexliv, når du plejer dit parforhold.

I lektionen får du praktiske råd til, hvordan du nemt gør noget godt for dit parforhold – og hvad mange mænd glemmer.

Lektion 11: Bliv en bedre elsker

Alt for mange mænd er dårlige i sengen. Hvis du bliver en bedre elsker, øger du selvfølgelig også chancen for, at din kvinde har lyst til dig. Det er klart. Du får vores råd til, hvordan du gør.

Lektion 12: Typiske fejl i sengen – det du bare IKKE må gøre!

I denne video får du nogle tips til, hvad du skal undgå i sengen! Vores erfaring er, at mange mænd laver de samme dumme fejl igen og igen. Hør hvad du absolut ikke skal gøre (og som du sikkert gør!).

Bonus til kvinder

Kvinden har naturligvis et ansvar for det fælles sexliv. Nogle kvinder bliver passive og afventende, hvis manden har mest lyst til sex.

I denne lektionen får du råd til, hvordan du bedst hjælper din mand på vej. Og hvad dit ansvar er.

Bonus interviews:

1. interview – 21årig studerende

Hun fortæller bl.a. om:

 • hvordan hendes lyst til sex afhænger af kærligheden
 • hvordan hun vælger at slukke for sin sexlyst, hvis der ikke er kærlighed
 • hvornår hun føler sig tiltrækkende og sexet
 • at hun foretrækker, at manden har mere lyst til sex, end hun selv har (du gætter aldrig hvorfor!)
 • Fantasier om voldtægt og meget andet!

2. interview – Kvinde i starten af 30erne, med barn og mand

Hun fortæller bl.a. om:

 • graviditet og livet som mor. Og hvordan det har påvirket hendes seksualitet og lyst.
 • hvorfor hun elsker, når hendes partner er nysgerrig på hendes behov og lyst
 • hvordan hendes lyst og seksualitet har ændret sig over årene
 • vigtigheden af at kysse

3. interview – Kvinde i 40erne gift i 20år

Hun kommer bl.a. ind på

 • hvordan hendes seksualitet er blevet mere passiv og “feminin” med tiden.
 • at hun tænder af, når manden mangler initiativ
 • at det er vigtigt at have det godt med sig selv, for at få lyst til sex
 • fantasier om pigesex

4. interview – Kvinde i 60erne

Hun fortæller bl.a. om:

 • forholdet til en speciel elsker
 • dominans-lege
 • hvordan lysten ændrer sig med årene (her blev jeg faktisk overrasket!)
 • skam og frygten for at virke billig

Klik her og få adgang til hele kurset >>>

Er du stadig i tvivl?

Hvis du stadig tvivler på, om kurset er noget for dig, så ring til mig på 22321888. Så tager vi snak om kurset og din tvivl.

Husk også, at du altid kan få pengene tilbage, hvis kurset ikke lever op til dine forventninger!

Opdateret d.3 dec. 20193-12-2019Online kursus til mænd: Forstå din kvinde og få mere sexBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!