Vælg en side

Par-tjek i København

Et par-tjek er en “helbredsundersøgelse” af dit parforhold, som kan bruges som et alternativ eller supplement til parterapi.

Formålet med undersøgelsen er at evaluerer jeres parforhold, identificere problemer og udfordringer, og give jer praktiske værktøjer til at forbedre jeres forhold.

Hvordan foregår et par-tjek?

Parterapeut tilbyder partjek i KøbenhavnEt par-tjek består af to par-samtaler á 90 min. I de to samtaler kommer vi forbi jeres styrker, svagheder og bekymringer, og I får praktisk rådgivning til jeres konkrete problemer.

.

Når du har booket to datoer, får I tilsendt et link til et online-spørgeskema, som I begge skal udfylde, inden vi mødes. Spørgeskemaet giver et grundigt overblik over parforholdets tilstand og danner grundlag for vores samtaler.

I får også en rapport om jeres parforhold, som I kan læse sammen.

Her kan du se et billede fra rapporten:

Eksempel på en partjek rapport

Fordelene af et par-tjek

Parterapi eller et par-tjek?Her er nogle af de vigtigste fordele ved en par-tjek undersøgelse:

.

Forbedret kommunikation: Stort set alle par oplever forbedret kommunikation som en af de største fordele. I de to samtaler får I begge mulighed for at udtrykke deres følelser og behov.

Forebyggelse af konflikter: Ved at identificere og adressere jeres problemer, forebygger I fremtidige konflikter.

Større forståelse for hinanden: I løbet af de to samtaler, får I automatisk større forståelse for hinanden og jeres relation.

Øget tilfredshed i forholdet: Efter par-tjek undersøgelsen oplever stort set alle par øget tilfredshed i deres forhold. De føler sig mere forbundne, forståede og støttede af deres partner.

Hvem har gavn af et par-tjek?

Par-tjek i København. Det er ikke parterapi.Par-tjek undersøgelsen er designet til det “gennemsnitlige” parforhold. Dvs. til jer som egentligt har det ok sammen, men også har nogle udfordringer, som I har lyst til at arbejde med.

.

Er I havnet i en alvorlig krise pga. utroskab eller lign. har I sikkert mere brug for et akut parterapiforløb, hvor vi målrettet arbejder med jeres største problemer netop nu.

Par-tjek undersøgelsen er udviklet ud fra en ide om, at forebyggelse er bedre end helbredelse. Og alle par kan have gavn af en årlig “helbredsundersøgelse”, hvor de får et overblik over parforholdets aktuelle tilstand.

I løbet af de to samtaler identificeres problemerne inden de vokser sig store. Det er samtidigt en god mulighed for at få talt om sine bekymringer, men også at blive mindet om alt det gode i parforholdet.

Par-tjek undersøgelsen er et alternativ til parterapi, som sagtens kan stå alene. Men I kan også bruge undersøgelsen som supplement til et parterapiforløb, der allerede er i gang. Eller som et perfekt grundlag for et efterfølgende parterapiforløb, fordi undersøgelsen har givet jer overblik over parforholdets styrker og svagheder.

Par-tjek er videnskab

Partjek spørgeskema er et alternativ til parterapiPar-tjek metoden er baseret på dansk og amerikansk forskning, som har vist, at et parforholdets trivsel og tilstand især afhænger af flg. 8 faktorer:

  • Venskab
  • Tillid
  • Forpligtelse
  • Kommunikation
  • Evnen til at forsones
  • Sex
  • Forældreskab
  • Trivsel

Det er ovenstående 8 faktorer som undersøges i spørgeskemaet, og danner grundlag for de to samtaler.

Undersøgelser har vist, at metoden har en mærkbar positiv effekt på parforholdstilfredsheden. Ikke kun målt umiddelbart efter de to samtaler, men også et år senere.

Sådan kommer du i gang

Du starter med at booke to par-samtaler á 90 min. i online kalenderen med 1-3 ugers imellem. Send derefter en mail til mig på holger@bevidsthed.org, hvor du fortæller, at du ønsker et par-tjek.

I mailen skal du angive både din egen mail adresse og din partners navn og mail adresse. Kort efter får I begge tilsendt et link til et online spørgeskema, som I skal udfylde, inden vi mødes.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte mig på 22321888 eller holger@bevidsthed.org. Du har også mulighed for en gratis forsamtale.

Her kan du se priser på par-tjek og parterapi.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Par-tjek undersøgelse i København

PS:

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så prøv mit gratis online kursus: Verdens bedste parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation i dit parforhold, så prøv dette gratis videokursus om Kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold. 

Opdateret d.31 maj 2024.31-5-2024Par-tjekBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!