Vælg en side

Anger management:

Vredeterapi København

Vredeterapi (anger management) lærer dig at håndtere vrede, raseri og aggression på en konstruktiv måde, så vreden ikke skader dig eller dine opgivelser.

Et terapiforløb om vrede kan fx handle om:

  1. Forståelse for dig selv og dine triggere
  2. Hvordan du udtrykker dig konstruktivt
  3. Dit parforhold og nære relationer
  4. Nye sunde handlemønstre
  5. Din historie, og hvorfor du er blevet den, du er
  6. Forståelse for andre
  7. Metoder til at rumme din vrede

Læs mere om terapi her: Psykoterapi København

Hvad er parterapi i København?Kender vi hinanden?

.

Jeg hedder Holger Spanggaard, og jeg tilbyder både parterapi, sexologisk rådgivning og individuel terapi i København.

.

Jeg hjælper både par og individuelle med mange forskellige problemstillinger, herunder vrede og aggression. Men også hvordan man får bedre relationer (herunder parforhold), håndterer svære følelser og tanker, finder retning i sit liv og meget andet.

.

Min erfaring er, at få samtaler kan gøre en stor forskel, hvis du har udfordringer med dit temperament.

Vil du hurtigt gang, skal du bare booke en tid i min kalender. Vi kan både mødes online og på mit kontor i København.

Du er også velkommen til at ringe på 22321888 eller sende en mail til holger@bevidsthed.org, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig til at lære dig at kende!

Hvordan foregår parterapi i København?

Vredeshåndtering – anger mangament

Forstå din triggere

Vredeshåndtering med vredesterapi København Vrede er en almindelig følelse, som er nødvendig i mange sammenhænge. Hvis du ikke kan være vred, kan du fx ikke sætte grænser, sige fra eller reagere på uretfærdighed. Vrede kan også bruges til at motivere dig selv og skabe forandring.

Der er altså ikke noget i vejen med at være vred engang imellem. Selvfølgelig må det ikke kamme over, så andre bliver utrygge, eller du kommer til at skade andre eller dig selv.

Et vigtigt trin i vredeshåndtering (anger management) er, at du forstår, hvorfor du bliver vred. Derefter kan vi tale om, hvordan du undgår at komme op i det røde felt, og hvordan håndterer de voldsomme følelser mere konstruktivt.

Vredeshåndtering – anger mangament

Udtryk dig kontruktivt

Vredeshåndtering i København: Lær anger mangament

Ofte er det største problem, hvordan vreden udtrykkes. For hvis du fx råber, er truende eller ligefrem voldelig, skader du andre. Din partner, børn, kolleger, venner osv. trækker sig fra dig, når de oplever din aggressive energi.

Derfor handler vredeshåndtering (anger management) i høj grad om at kommunikere afbalanceret. Ofte kommer vreden af en god grund, men fordi du ikke viser vreden på en konstruktiv måde, bliver vreden et stort problem.

I et terapiforløb bliver du klogere på dig selv, og du bliver bedre til at sætte ord på, hvorfor du bliver vred. Det er vigtigt at kunne, hvis du ikke vil støde folk fra dig. 

Vredeshåndtering – anger mangament

Pas på parforholdet og de nære relationer

Vredes håndtering i parforholdetDe fleste jeg møder, som har problemer med vrede, aggression og raser, har også problemer i deres nære relationer. Især parforholdet lider af vrede, fordi vrede skaber afstand.

.

Når du bliver irriteret, bander eller har vredesudbrud, føles det ubehageligt i din partner. Nogle bliver utrygge og trækker sig, når deres partner er vred. Andre bliver selv vrede, og går til angreb med krititk og anklager.

Selvom din vrede ikke er rettet mod din partner, skader det alligevel forholdet. Din vrede påvirker omgivelserne, og derfor skal du tage ansvar for dit temperament. Det får du redskaber til i et terapiforløb.

Vredeshåndtering – anger mangament

Nye handlemønstre

Håndter vrede, aggression og raserianfald.En vigtig del af vredeshåndtering (anger management) handler om at lære nye adfærdsmønstre. Ofte kan du undgå de situationer, som skaber problemer. Fx i parforholdet, hvor mange par har usunde vaner, som skaber frustrationer og konflikter.

I et terapiforløb taler vi om din hverdag, hvad der er svært for dig, hvad der trigger dig, og du får nogle tips til at undgå de situationer, som skaber problemer.

Vredeshåndtering – anger mangament

Forstå dig selv

Anger mangament København (vrede terapi): Barndom og parforholdNogle gange giver det mening at undersøge dig selv og din historie. Måske er der en grund til, at du nemt bliver vred? Nogle gange gør det en stor forskel, at vide hvorfor man er blevet, den man er.

.

Når du bedre forstår dine følelser, og hvorfra de kommer, bliver det næsten altid nemmere at ændre adfærd.

Hvis det giver mening (det gør det ikke altid), taler vi om dine livserfaringer og opvækst. Det øger din selvindsigt, og du får nemmere ved at navigere i dit indre følelseslandskab.

Vredeshåndtering – anger mangament

Forstå andre

Træning i anger mangament - vrede terapi København, Frederiksberg og NørrebroMeget vrede kommer af negative tanker om andre (fx om din partner, en ven eller kollega). Og jo længere tid du går med negative tanker, desto mere vrede ophober du. I længden er det uholdbart, og du en dag ender det med en eksplosion.

x

Negative tanker om andre er helt almindelige. Men de er ofte ubegrundede og meget skadelige. Derfor er det nødvendigt, at du bliver mere bevidst om dine negative tanker. Det får du mulighed for i et terapiforløb.

Vredeshåndtering – anger mangament

Teknikker og redskaber til vredeshåndtering

Teknikker i vredesterapiDet tager tid at lære effektiv vredeshåndtering. Derfor får du frivillige hjemmeopgaver, som hjælper dig til at styre din vrede.

.

Der er selvfølgelig frivilligt, men de fleste ved godt, at øvelse gør mester. Og at det er nødvendigt at omsætte sin viden i praksis.

Når vi mødes igen, finder vi ud af hvad virker, og hvad er mindre godt. På den måde kan vi justere og tilpasse teknikker og strategier, så de passer til dig.

Hvad gør du nu?

Er du klar til at gå i gang, så book en tid med det samme. Vi kan enten mødes på mit kontor i København eller online.

Her kan du se priser for terapi. Og her kan du se, hvor jeg bor.

Tøv ikke med at kontakte mig på 22321888 eller Holger@bevidsthed.org, hvis du har spørgsmål. Du kan også booke en gratis forsamtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Holger tilbyder vrede terapi i København, dvs. anger management.

Opdateret d.30 maj 2024.30-5-2024Vrede terapi København – Anger managementBevidsthed.org
 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!