Parterapi København

Parterapi er ikke kun for faste parforhold. Også “uforpligtende” forhold har gavn af parterapi – især hvis der er usikkerhed om, hvorvidt forholdet har potentiale til at blive et “fast” forhold.

En god parterapisession skaber klarhed om følelser, behov og forventninger. Kontakt en parterapeut i dag, og bliv klogere på dit “uforpligtende” parforhold.

Læs mere om parterapi: God parterapi København

Brevkasse:

Forvirret kvinde: “Er vi venner eller kærester?”

Hej 🙂

Jeg har set en fyr siden foråret, hvor vi nåede at se hinanden nogle gange, vi havde også sex – men dog ikke hver gang, og ellers spiste vi sammen, snakkede og så film.

Han er lidt en enspænder, og nyder sit eget selskab, og har egentlig også tidligere sagt, at han ikke ville have en kæreste – fint for mig, der behøver ikke komme label på, men hvad fanden er vi så?

Han rejser meget med arbejde i perioder, og har derfor været af sted siden i sommers. Han er nu kommet hjem, og vi ses igen, oftere end før han tog af sted, dog bare uden at have sex?

Han inviterer på mad, har også været hos mig, og vi hygger og snakker, som vi hele tiden har gjort. Han vil gerne ligge og nusse i sofaen, men har hver gang kørt mig hjem, eller er selv kørt hjem, hvilket jeg synes er lidt underligt.

Læs også brevet: Kan vi stadig være venner, selvom vi ikke længere er kærester?

Jeg har en lille smule svært ved at finde ud af, hvor vi står, og kan ikke finde ud af, om jeg tør spørge. Og om jeg skal spørge ham om, hvorfor vi ikke har sex?

Han hentyder tit til, han synes jeg er for “god” til ham. Han siger, jeg er et godt menneske, med hjertet på det helt rigtige sted, selvom jeg er lidt for blød.

Han lytter virkelig til mig, og har hjulpet mig utroligt meget. Han behandler mig jo godt, er ærlig overfor mig, og jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring ham? Så jeg mener ikke at jeg skal have noget bedre, men jeg forstår ikke, om vi er venner eller kærester?

Mvh A

Parterapeut og psykoterapeut svarer:

Hej A

Tak, for dit brev.

Det lyder som om, du har mere lyst til et forhold end han har.

Som regel er det den part, som vil forholdet mindst, der bestemmeer niveauet. Og fordi han kun vil være hyggevenner, mens du har lyst til sex og et parforhold, så bestemmer han, hvad I er.

Han siger, at han ikke vil have en kæreste – hvilket passer med hans opførsel.

Spørgsmålet er, om det er nok for dig?

Læs også: “Vil han være kærester? Skræmmer jeg ham væk?”

Hvis du har det fint med at spise sammen, hygge i sofaen og se TV, så er alt jo godt. Men hvis du søger kærlighed og sex, så bliver du frustreret på et tidspunkt, hvis tingene ikke ændrer sig.

Men hvis du ikke åbner munden, fortsætter tingene som hidtil. Han virker tilfreds med jeres relation, så han er ikke motiveret til at ændre noget. Derfor er det op til dig, hvis noget skal laves om.

Spørg ham: Har du lyst til, at vores forhold udvikler sig? Tror du, at du en dag får lyst til mere end kun at være venner? Det vil give dig klarhed om, hvor I er på vej hen.

Ang. sex: Har du lagt op til sex, eller venter du på, at han tager initiativ. Nogle mænd er passive, og måske venter han på, at du tager initiativ? Der er også muligt, at han er i tvivl, om du overhovedet har lyst.

Det nemmeste er at tale om tingene. Sig fx: Jeg synes det var dejligt, da vi havde sex. Synes du ikke? Skal vi ikke gentage succesen en dag? Har du lyst til, at jeg tager initiativ? Eller kan jeg gøre noget for at give dig mere lyst?

Næste gang i putter i sofaen, så find modet og spørg.

Held og lykke!

Kærlig hilsen

Venner eller kærester? Sexolog og dygtig parterapeut i København

Opdateret d.13 dec. 201713-12-2017Forvirret kvinde: “Er vi venner eller kærester?”Bevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
Send this to a friend