Psykoterapi København

Psykoterapi (eller samtaleterapi) handler grundlæggende om at finde sig selv og være sig selv.

Du kan eksempelvis miste dig selv, hvis du overvældes af sorg, vrede, smerte eller traumatiske oplevelser. Eller du kan miste dig selv i mødet med andre pga. skam, mindreværd, fordi du falder i gamle roller og usunde mønstre.

Et terapiforløb kan fx fokusere på:

  • Svære tanker og følelser
  • Relationer og tilknytning
  • Negative mønstre
  • Traumer
  • Livskriser og identitet
  • Livet og vejen

Psykoterapi foregår primært ved en bevidstgørende samtale, og derfor kaldes psykoterapi ofte for samtaleterapi (eller individuel terapi).

Psykoterapi København 

Svære tanker og følelser

Sorg og vrede - Psykoterapi København - Samtale terapi - Sorgterapi En af de største forhindringer for livsglæde og lykke, er negative følelser og tanker, der kører i ring. Det kan fx dreje sig om din famile, børn, partner, job eller noget helt femte. Måske bekymrer du dig for fremtiden, eller er det fortiden som nager?

Eksempler kunne være sorg, vrede, depression, angst, tvivl, bekymringer, negative selvopfattelser, præstationsangst osv. Et terapiforløb kan fx fokusere på, at du lærer at slippe destruktive tanker og hele negative følelser.

Er du ramt af sorg, så se her: SorgterapiVil du lære at håndtere din vrede, så se her: Vrede terapi (anger management)

Video: Typiske grunde til terapi

Psykoterapi København 

Relationer og tilknytning

Relationer psykoterapi og ID samtale terapi KøbenhavnDen trygge tilknytning til din partner, venner og familie, er en af de vigtigste forudsætninger for det gode liv. Derfor skaber det megen smerter, når dine relationer ikke fungerer. Det kan ramme dig på din selvopfattelse, selvværdsfølelse og nogle gange på din identitet.

Måske rammes du af skam, mindreværd, vrede eller andre svære følelser, der forskyder din selvopfattelse. I et terapiforløb får du mulighed for undersøge, hvem du er i relationen til andre, og hvordan du holder fast i dig selv.

Har du udfordringer med din partner, så er parterapi måske noget for jer: Parterapi

Psykoterapi København 

Negative mønstre

Gentagelse - Samtaleterapi - ID terapi - psykoterapi KøbenhavnDine negative mønstre er de handlinger, tanker og følelser du gentager, mere eller mindre bevidst, selvom du skader dig selv. Mønstrene er en integreret del af din personlighed, og derfor er de til tider svære at få øje på og ændre.

I et terapiforløb får du nyt lys på dine mønstre. Du finder ud af, hvad der ligger under dine mønstre, hvorfor det svært at forandre og støtte til at frigøre dig.

Psykoterapi København 

Traumer

Traume ID psykoterapi København - SamtaleterapiTraumer er specielle sår, fordi tiden ikke nødvendigvis heler dem. Dvs. du kan have et traume resten af livet, med mindre du får professionel hjælp og starter et terapiforløb.

x

Fordi der udvikles en særlig fortrolighed mellem klient og terapeut, kan terapeuten guide, følge og støtte dig i mødet med fortidens spøgelser og starte helingsprocessen.

Psykoterapi København 

Livskriser og identitet

Identitetskrise psykoterapi - ID terapi KøbenhavnDe fleste oplever på et tidspunt en krise, som sætter spørgsmål ved deres identitet. Den bedst kendte krise er nok midtvejskrisen. Men livskriser kan opstå på mange måder, fx pga. sygdom, ændringer af familiemæssige forhold eller arbejdsløshed.

Livskriser kan være voldomme, ubehaglige og deprimerende. Psykoterapi hjælper dig med at rumme din nye situation, sige farvel til det gamle og goddag til det nye.

Psykoterapi København 

Livet og vejen

Flere og flere får hjælpAlle har brug for at betro sig til et forstående menneske, men ikke alle har muligheden! En terapeut kan følge dig på din vej, så du bliver set, hørt og forstået af en fortrolig.

x

Terapi handler altså ikke kun om at løse bestemte problemer. En terapisession er dit frirum, hvor du har lov til at tale om lige præcis det, som rører sig i dig uden forventninger og bedømmelser.

Læs mere: Neuroaffektiv psykoterapi

Kontakt mig

Se priser her: Priser for terapi og det med småt. Her kan du se, hvor jeg bor.

Vil du vide mere? Eller booke en tid?

Tøv ikke med at kontakte mig på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Dygtig psykoterapeut København. God samtaleterapi Nørrebro. ID terapi.

Opdateret d.24 aug. 202124-8-2021Psykoterapi København – ID terapi og samtaleterapiBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter. Her kan du se priser og ledige tider.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Besøg min podcast på spotify

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt:

+4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis 

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!