Vælg en side

Psykoterapi i København

Jeg tilbyder både parterapi og individuel psykoterapi i København.

Et individuelt terapiforløb kan fx fokusere på:

  • Svære tanker og følelser
  • Relationer og tilknytning
  • Negative mønstre
  • Traumer
  • Livskriser og identitet
  • Støtte i hverdagen

Sexolog og parterapeut i København

Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut i København.

Psykoterapi København 

Psykoterapi kan hjælpe med svære tanker og følelser

Samtale terapi i KøbenhavnEn af de største forhindringer for trivsel og livsglæde er negative følelser og tanker, der kører i ring. Det kan fx dreje sig om din famile, børn, partner, job eller noget helt femte. Alle mennesker kender til at bekymrer sig for fremtiden eller gruble over noget i fortiden.

Et terapiforløb kan fokusere på, at du lærer at slippe destruktive tanker og samtidig hele negative følelser som sorg, vrede, depression, mindreværd, angst, tvivl, bekymringer, negative selvopfattelser, præstationsangst osv.

Er du ramt af sorg, så se her: Sorgterapi. Vil du lære at håndtere din vrede, så se her: Vrede terapi (anger management)

Psykoterapi København 

Sunde relationer med psykoterapi

Parterapi og psykoterapi i KøbenhavnDen trygge tilknytning til din partner, venner og familie, er en af de vigtigste forudsætninger for det gode liv. Derfor skaber det megen smerter, når dine relationer ikke fungerer. Det kan ramme dig på din selvopfattelse, selvværdsfølelse og nogle gange på din identitet.

Måske rammes du af skam, mindreværd, vrede eller andre svære følelser, der forskyder din selvopfattelse. I et terapiforløb får du mulighed for undersøge, hvem du er i relationen til andre, og hvordan du holder fast i dig selv.

Har du udfordringer i dit parforhold, så er parterapi i København måske det rigtige for dig. Det kan du læse mere om her: Parterapi i København.

Psykoterapi København 

Stop negative mønstre vha. psykoterapi

Overvind negative tanker med psykoterapi i KøbenhavnDine negative mønstre er de handlinger, tanker og følelser du gentager, mere eller mindre bevidst, selvom du skader dig selv. Mønstrene er en integreret del af din personlighed, og derfor er de til tider svære at få øje på og ændre.

I et terapiforløb får du nyt lys på dine mønstre. Du finder ud af, hvad der ligger under dine mønstre, hvorfor det svært at forandre. Og du får støtte til at frigøre dig.

Psykoterapi København 

Traumer

ID psykoterapi KøbenhavnTraumer er psykiske sår, som ikke vil hele. Derfor kan du have gamle traumer, som aldrig forsvinder, med mindre du får professionel hjælp.

x

Fordi der udvikles en særlig fortrolighed mellem klient og terapeut, kan terapeuten guide, følge og støtte dig i mødet med fortidens spøgelser og starte helingsprocessen.

Psykoterapi København 

Livskriser og identitet

Identitetskrise - psykoterapi KøbenhavnDe fleste oplever på et tidspunt en krise, som sætter spørgsmål ved deres identitet. Den bedst kendte krise er nok midtvejskrisen. Men livskriser kan opstå på mange måder, fx pga. sygdom, ændringer af familiemæssige forhold, arbejdsløshed eller noget helt andet.

Livskriser kan være voldsomme, ubehaglige og deprimerende. Psykoterapi hjælper dig med at rumme din nye situation, sige farvel til det gamle og goddag til det nye.

Individuel terapi i Kbh.

Psykoterapi kan bruges som støtte

Priser for parterapi i København - studierabat - rabat - weekend åbenAlle har brug for at betro sig til et forstående menneske, men ikke alle har muligheden. En terapeut kan følge dig på din vej, så du bliver set, hørt og forstået af en fortrolig.

x

Terapi handler altså ikke kun om at løse bestemte problemer. En terapisession er dit frirum, hvor du har lov til at tale om lige præcis det, som rører sig i dig uden krav og forventninger.

Læs mere: Neuroaffektiv psykoterapi

Individuel terapi i Kbh.

Vil du i gang med psykoterapi i København?

Du finder nemt en ledig tid i kalenderen. Bagefter kan du sende mig en mail på holger@bevidsthed.org eller ringe på +4522321888.

Her kan du se priser for terapi og det med småt. Jeg bor centralt i København, som du kan se her.

Vil du vide mere? Eller booke en tid? Tøv ikke med at kontakte mig på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!
Anbefalet psykoterapeut i København

Opdateret d.18 aug. 2022.18-8-2022Psykoterapi København – ID terapi og samtaleterapiBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!