Vælg en side

Psykoterapi i København

Holger er psykoterapeut i København

Jeg hedder Holger Spanggaard, og jeg tilbyder både individuel terapi, parterapi, og sexologisk rådgivning i København.

Psykoterapi og coaching er et tilbud til dig, som søger sparring, healing, støtte og nye perspektiver på livet.

Jeg har gennem årene hjulpet 100vis af mænd og kvinder med mange forskellige problemstillinger, så jeg kan sikkert også hjælpe dig.

Vil du hurtigt gang, skal du bare booke en tid i min kalender. Vi kan både mødes online og på mit kontor i København.

Du er også velkommen til at ringe på 22321888 eller sende en mail til holger@bevidsthed.org, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig til at lære dig at kende!

Hvad kan du bruge terapi til?

Psykoterapi (samtale terapi) handler om alt det, som gør livet svært og udfordrende.

Terapi kan fx handle om:

  • Negative tanker og bekymringer
  • Svære følelser
  • Relationer og parforhold
  • Negative mønstre
  • Traumer
  • Livskriser og identitet
  • Støtte i hverdagen

👉 Er du i tvivl om psykoterapi er noget for dig, så ring til mig på 22321888 og bliv afklaret.

Psykoterapi København

Psykoterapi kan hjælpe med bekymringer og negative tanker

ID psykoterapeut KøbenhavnEn af de største forhindringer for trivsel og livsglæde er negative tanker, der kører i ring. Det kan være tanker, der kredser om din famile, børn, partner, job eller noget helt femte. Alt hvad der er vigtigt i dit liv, kan være kilde til stress, bekymringer og grublerier.

Det er en frygtelig pine, når negative tanker går i selvsving. Hjernen har det med at gentage tanker, du har tænkt før. Og derfor bliver negative tanker nemt til en slags dårlig vane, som hjernen har svært ved at ændre. 

Et terapiforløb kan bl.a. lære dig at slippe tvangsprægede bekymringer og destruktive tanker, så de ikke fylder hele dit opmærksomhedsfelt og dræner dig for energi.

Psykoterapi København

Svære følelser

Individuel terapi hjælper med svære følelserSvære følelser er en del af livet, som alle skal lære at rumme og forholde sig til. Du kan ikke undgå at møde sorg, vrede, depression, mindreværd, skyld, skam, frygt, angst, præstationangst, tvivl, negative selvopfattelser osv. Nogle gange kan vores følelser være så svære at rumme, at vi ikke formår at være nærværende og deltage i livet omkring os.

Et terapiforløb kan hjælpe dig med at rumme dine følelser, så dine følelser ikke overskygger alt andet. Nogle gange hjælper det at tale om det, nogle gange er der brug for nye perspektiver på livet, og andre gange skal man bruge særlige teknikker til regulere sine følelser. 

Vil du lære at håndtere din vrede, så se her: Vredeterapi (anger management)

Er du ramt af sorg, så se her: Sorgterapi 

Psykoterapi København

Sunde relationer med psykoterapi

Få sunde relationer med individuel terapiMennesket er først og fremmest et socialt væsen, og derfor er tryghed og harmoni i dine nære relationer (partner, venner, familie osv.) en vigtig forudsætning for et godt liv. Alle ved hvor frustrerende og smertefuldt det kan være, når der er problemer i de nære relationer.

Når du fx føler dig misforstået, ignoreret, kritiseret eller forkert, kan det vække følelser af skam, mindreværd, vrede, ked af det-hed eller andre svære følelser.  

I et terapiforløb får du mulighed for undersøge, hvem du er i relationen til andre, hvordan du holder fast i dig selv, hviler i dig selv og sætter sunde grænser.

Har du udfordringer i dit parforhold, kan du evt. kombinere individuel terapi med parterapi.

Psykoterapi København

Traumer

Psykolog hjælp til traumerTraumer er psykiske sår, som ikke vil hele. Derfor kan du have gamle traumer, som aldrig forsvinder, med mindre du får professionel hjælp.

x

Fordi der udvikles en særlig fortrolighed mellem klient og terapeut, kan terapeuten guide, følge og støtte dig i mødet med fortidens spøgelser og starte helingsprocessen. En af principperne i neuroaffektiv psykoterapi er, at empatisk kontakt og bevidsthed tilsammen har en healende effekt. 

Individuel terapi i Kbh.

Livskriser og identitet

terapi og coaching i KøbenhavnDe fleste oplever på et tidspunt en krise, som sætter spørgsmål ved deres identitet. Den bedst kendte krise er nok midtvejskrisen. Men livskriser kan opstå på mange måder, fx pga. sygdom, ændringer af familiemæssige forhold, arbejdsløshed eller noget helt andet. Livskriser kan være voldsomme, ubehaglige og deprimerende. 

En vigtig del at terapiens opgave er at finde gode måder at forholde sig til livets uundgåelige udfordringer og smerte. Psykoterapi hjælper dig med at rumme din nye situation, sige farvel til det gamle og goddag til det nye.

Individuel terapi i Kbh.

Psykoterapi kan bruges som støtte

Neuroaffektiv psykoterapi kan støtteAlle har brug for at betro sig til et forstående menneske, men ikke alle har muligheden. En terapeut kan følge dig på din vej, så du bliver set, hørt og forstået af en fortrolig.

.

Terapi handler altså ikke kun om at løse bestemte problemer. En terapisession er dit frirum, hvor du har lov til at tale om lige præcis det, som rører sig i dig.

Individuel terapi i Kbh.

Vil du i gang med psykoterapi i København?

Du finder nemt en ledig tid i kalenderen, og her kan du se priser for terapi. Jeg bor centralt i København, som du kan se her.

Vi kan sagtens mødes online, hvis det passer dig bedre end at mødes fysisk på mit kontor i København.

Har du spørgsmål, så ring på 22321888 eller send en mail til Holger@bevidsthed.org. Du kan også booke en gratis forsamtale, hvis du har spørgsmål.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Anbefalet psykoterapeut i København

PS:

Hvis du er nysgerrig, kan du besøge psykoterapeutforeningens hjemmeside og læse mere om psykoterapi.

Undersøgelser har vist, at mere end 25% af alle mænd og 15% af alle kvinder ikke har nogen at tale fortroligt med. Læs mere på dr.dk. 

 

Opdateret d.2 juni 2024.2-6-2024Psykoterapi København – ID terapi og samtaleterapiBevidsthed.org
 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!