Multiorgasme: Alle kan få flere orgasmer

Eksplosiv eller implosiv orgasme?

Der er to slags orgasmer: eksplosiv (udløsning) og implosiv.

En eksplosiv orgasme dræner dig for energi og gør dig træt og døsig. En implosiv orgasme giver dig mere energi og gør dig opstemt.

Se også min video: Jeg er multiorgastisk – Jeg kan få flere orgasmer uden udløsning (video)

Ved den implosive orgasme går energien ind og op. I den eksplosive orgasme går energien ned og ud:

Orgasme: Implosion vs eksplosion - Tørorgasme/helkropsorgasme - Tantrasex

 

En implosiv orgasme kan umiddelbart efterfølges af ny orgasme. Efter en eksplosiv orgasme går der nogle sekunder, minutter eller timer inden den næste orgasme er mulig.

Det er begrænset, hvor mange eksplosive orgasmer du kan få. Derimod er der ingen grænser for antallet af implosive orgasmer. Multiorgasme er en serie af implosive orgasmer.

Hvis du er mand, er det nemt at kende forskel: Eksplosiv orgasme medfører ejakulation. Derfor kaldes mandens implosive orgasme også for tør orgasme. Langt de fleste mænd oplever kun eksplosive orgasmer, dvs. orgasme med ejakulation.

Læs også: 10 Tips til orgasme uden ejakulation

Nogle kvinder oplever mest implosive orgasmer, mens andre kvinder oplever eksplosive orgasmer.

En eksplosiv orgasme primært omkring dine kønsorganer, hvorimod en implosiv orgasme kan opleves forskellige steder i kroppen – eller i hele kroppen på én gang. Derfor kaldes den implosive orgasme også for helkropsorgasme.

Læs også: Min første helkropsorgasme

Orgasme, PNR og udløsning

I virkeligheden er der kun en slags orgasme: den implosive. Den såkaldte eksplosive orgasme består af implosiv orgasme efterfulgt af en “eksplosion”. Eksplosionen (udløsning) henviser til det energitab, der kommer umiddelbart efter orgasmen.

Energitabet kan mærkes som nedsat lyst til sex, i kortere eller længere tid, og derudover en periode med overfølsomhed omkring kønsorganerne. For mænd kan energitabet desuden ses fysisk (ejakulation).

Nedenstående figur illustrerer forskellen på implosiv orgasme og udløsning:

Tantra orgasme PNR udløsning multiorgasme tantrasex

Når intensiteten når et vist niveau får du implosiv orgasme (O). Og kun hvis intensiteten øges yderligere, får du udløsning (U). Imellem orgasme og udløsning er det såkaldte point-of-no-return (PNR). Når du passerer PNR, er udløsning uundgåelig. Det er kun et spørgsmål om tid.

Mange opdager aldrig, at orgasme og udløsning er to forskellige ting, fordi de bevæger sig hurtigt igennem kurven. Ved at styre intensiteten, kan du få orgasme, uden udløsning. Og dermed også multiorgasme.

Kan du få implosive orgasmer? Skriv en kommentar nederst!

Multiorgasme: flere implosive orgasmer i træk 

Udløsning er en refleksmekanisme, der kan sammenlignes med et nys. Hvis det kilder nok i næsen, kommer der et tidspunkt, hvor du ikke kan undgå at nyse. Hvis du fx er til bryllup og ikke vil nyse midt i præstens tale, bliver du nødt til at klø næsen, inden det er for sent.

På samme måde skal du justere intensiteten, hvis du vil have multiorgasme. Princippet er simpelt: juster intensiteten så du får orgasme, men ikke udløsning.

Der er stor forskel på, om du får én eksplosiv orgasme, eller flere implosive orgasmer. Nedenfor er vist fire forskellige forløb:

Tantra: multi orgasme uden udløsning og ejakulation. multiorgasme. tørorgasme. Implosiv orgasme. Orgasmekurve. tantra sex.

Kurve A: Det normale seksuelle forløb hvor du får én eksplosiv orgasme. Efter udløsningen føler du dig flad og energiforladt. Det er her, at mange mænd ruller om på siden og falder i søvn.

Kurve B: Multiorgasme uden udløsning. Du kan elske så lang tid du vil. De enkelte orgasmer bliver mere og mere intense og ekstatiske, hvilket gør dig høj af energi og lykke.

Kurve C: Et mindre intenst forløb med 2 implosive orgasmer.

Kurve D: En implosiv orgasme fulgt af en eksplosiv orgasme. Ved hver orgasme er det muligt, at miste energien, hvis du ikke er opmærksom.

I forløbene A og D stopper den erotiske leg brat. I B og C fortsætter I indtil det føles naturligt at stoppe.

Mange tror at multiorgasme er fysisk hårdt, fordi de kun kender den eksplosive orgasme, som typisk kommer når kroppen spændes. Men for at opleve multiorgasme, skal du slappe af i kroppen. Derfor bliver du ikke træt af tantrisk elskov, tværtimod.

Multiorgasme for mænd

Det er først og fremmest psyken som bestemmer, om du får orgasme med eller uden udløsning. Derfor skal du bevidst beslutte dig, for at sige farvel til udløsningen (få 10 tips til orgasme uden udløsning).

Hvis du bliver fuldstændig opslugt af dine sanser, lyst og lidenskab, får du udløsning. Sørg for at slappe af i kroppen, trække vejret roligt osv.

Jo mere du forbliver centreret i dig selv, desto nemmere får du en implosiv orgasme. Forkuser mindre på målet, og mere på her og nu. Uanset hvor intenst og vidunderligt det er, skal du forblive opmærksom og nærværende.

Når du nærmer dig orgasmen, så sæt tempoet ned. På den måde, får du bedre kontrol over situationen.

Din attitude er altafgørende. Du skal have hjertet med, hvis du vil have implosive orgasmer. Når du elsker din kvinde, trækker du energierne op i hjertet. Det gør det nemmere at undgå eksplosionen.

Jo mere ophøjet du ser din kvinde og dig selv, desto nemmere bliver det at få multiorgasmer. Øv dig I at se din kvinde som fantastisk, smuk, fascinerende og vidunderlig. Hvis sex bare drejer sig om “få taget trykket”, er det præcis det, som sker.

Hvis sex derimod handler om, at give din kvinde kærlighed og gøre hende lykkelig, så bliver det en anderledes oplevelse. Prøv at fokusere på din kvindes lykke, fremfor din egen nydelse.

Nogle stillinger er nemmere at få multiorgasme i, end andre. Eksperimenter og find ud, hvad der fungerer bedst for dig.

Det kan tage mange måneder at lære, så du skal være vedholdende. Tag det som en udfordring.

Multiorgasme for kvinder

Generelt har kvinder nemmere ved at få implosive orgasmer end mænd, og dermed også nemmere ved at få multiorgasme. Nogle kender ikke andet. Men ikke alle er så heldige.

Hvis du har nemt ved at få eksplosive orgasmer, men ikke implosive, er du i samme båd som mændene. Derfor skal du lære at slappe af, og slippe målet af syne. Husk også at få hjertet med.

Mange har vænnet sig til klitorisorgasmer, der som regel (men ikke altid) er eksplosive. Hvis det gælder for dig, kan du øve dig på at få skedeorgasmer, fx ved at stimulere g-punktet. Jo dybere skedeorgasmer, desto større chance for implosive orgasmer som kan lede til multiorgasme.

Hvis du slet ikke kan få orgasme, kan du selvfølgelig heller ikke få multiorgasme. Start med en enkelt, inden du prøver at få flere i træk. Måske tænker du for meget, og har svært ved at give slip. Start evt. med, at blive bedre til, at give dig selv nydelse.

Multiorgasme, tantra og parforhold

Tantra og multiorgasme handler om mere end nydelse og kinky sex.

Tantra lærer dig, at du skal give slip for at få. Når du ikke længere jagter nydelse og udløsning, giver du plads til den implosive orgasme.

Når hjertet er med, bliver sex til elskov. Kun når du elsker, kan du for alvor opleve multiorgasme.

Læs også: Tantra sex for begyndere

Tantrisk elskov øger intimiteten og kærligheden i dit parforhold: Dels fordi jeres sexliv forandres, men også fordi der sker noget med jeres samvær uden for soveværelset.

Når I ikke får den eksplosive orgasme, bevares den erotiske energi i forholdet. I bliver ikke “mætte” af hinanden, men bevarer den seksuelle tiltrækning og spænding. Derfor slutter tantrisk elskov aldrig: elskov glider over i efterspil, som bliver til flirt, som bliver til forspil, som igen bliver til elskov.

Multiorgasme forvandler både dit sexliv og dit parforhold. Prøv det. 

 Har du prøvet at få multiorgasme? Skriv en kommentar nederst!

Værd at huske

Både mænd og kvinder kan få multiorgasme. Hvis du vil have multiorgasme, skal du lære at få implosive orgasmer, dvs. orgasme uden energitab.

For at det skal lykkes, skal du slappe af i kroppen og være nærværende. Fokuser mindre på målet, og mere på her og nu.

Det er først og fremmest psyken, der afgør, hvorvidt du får en implosiv eller eksplosiv orgasme. Det er især vigtigt, at du føler kærlighed.

Opdateret d.20 aug. 2017

20-8-2017Multiorgasme: Alle kan få flere orgasmerBevidsthed.org 

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
Send this to a friend