Parterapi København

Parterapi kan være akut førstehjælp til en krise, men parterapi kan også bruges som langtidsinvestering i dit livs vigtigste relation.

Typiske emner i et parterapiforløb:

  • Kommunikation
  • Nærhed og kærlighed
  • Kriser og konflikter
  • Utroskab
  • Brud eller skilsmisse?
  • Sex og erotik
  • Børn og familieliv
  • Det gode parforhold
  • Åbent parforhold

Parcoaching & Parterapi København 

Dårlig kommunikation

Dygtig parterapeut i København - Kommunikation og samtale - Indre byDårlig eller mangelfuld kommunikation er en af de vigtigste årsager til parterapi. Nogle gange handler det om at lære helt banale værktøjer til konstruktiv dialog.

x

Andre gange handler det om afgørende uenigheder eller dybe følelsesmæssige spændinger.

I et parterapiforløb foregår de svære samtaler på en “civiliseret” måde, fordi der er en ordstyrer, som også kan “oversætte” buskaberne, når der er brug for det. På den måde kommer begge til orde og begge bliver forstået. Det alene gør underværker for mange!

Derudover får I råd og praktiske tips, så de gode samtaler vi har sammen, bliver startskuddet til generel bedre kommunikation – også når I er alene, og det er svært.

Et parforhold handler ikke kun om at holde hænder, når man forstår hinanden. Det handler også om at have en masse misforståelser, og stadig holde fast i hinandens hånd.

Parcoaching & Parterapi København 

Savner du nærhed og kærlige følelser?

Kærlighed - God parterapeut København K tilbyder Parcoaching for parforhold - Sexolog - Indre byManglende intimitet og nærhed er en af hovedårsagerne til, at parforhold går i stykker. Når der ikke længere er en positiv kærlig kontakt, forsvinder forholdets fundament.

x

Uden empati, sympati og kærlige følelser, starter en negativ spiral, hvor begge synes den anden er problemet. Og derfor venter begge på, at den anden gør noget for at ændre situationen.

Når et par kommer i terapi, er det ofte fordi, den negative spiral har kørt i alt for lang tid. Problemet er, at jo længere tid den negative spiral kører, desto længere tid tager det at vende udviklingen. Derfor er det en dårlig idé at udsætte parterapi.

Mange af forholdets problemer opstår pga. manglende forståelse for hinandens tanker og følelser. Men uden empatisk kontakt bliver I fremmedgjorte overfor hinanden, hvilket kan føles som ensomhed i parforholdet – og det kan ingen holde til i længden.

I et parterapiforløb bliver I klogere på hinandens behov og ønsker. Og når I forstår hinanden, bliver det meget nemmere at drage omsorg for hinanden, tilgive og samarbejde.

Video: Typiske emner i parterapi

Se også denne video: Hvordan foregår parterapi?

Parcoaching & Parterapi København 

Konflikter og kriser

Dygtig og god parterapeut København - Utroskab og konflikter i parforholdet - Sexolog - Indre byKonflikter kan ikke undgås, fordi et parforhold er mellem to forskellige mennesker. I har forskellige behov og ønsker, og derfor vil der altid opstå uenigheder og konflikter.

x

Hvis der ikke bliver taget hånd om en konflikt i tide, kan den udvikle sig til en krise, som kan lede til brud. Derfor gælder det om ikke at feje tingene ind under gulvtæppet her.

Læs mere her: Kriser i parforholdet

Parcoaching & Parterapi København 

Utroskab

Utroskab parterapi - God Parterapeut København - Frederiksberg og NørrebroUtroskab er årsagen til nogle af de største parforholdskriser. Med ét slag fyldes den ene part med mistro, vrede og sorg – mens den anden må kæmpe med skyld og skam.

Mange forhold kommer sig aldrig efter utroskab. Derfor er det en god ide at få hjælp af en dygtig parterapeut, inden det er for sent.

Læs mere her: Kom videre efter utroskab

Parcoaching & Parterapi København 

Brud eller skilsmisse?

God parterapeut i København tilbyder hjælp til skilsmisse og utroskab - Dygtig parcoach og mandlig sexolog - Frederiksberg

Ikke alle forhold kan reddes af parterapi, uanset hvor dygtig parterapeuten er. Og det er heller ikke mening. Nogle gange er det bedst og mest naturligt at sige farvel for denne gang.

x
Parterapi kan hjælpe med at afklare, om det er på tide, at I går fra hinanden. Og sikre at et brud sker som venner og ikke fjender. Det er selvfølgelig især vigtigt, hvis der er børn involveret.

Læs mere her: Skilsmisseterapi

Parcoaching & Parterapi København 

Sex og erotik

Sexolog i KøbenhavnFor de fleste er sex og erotik en væsentlig del af et godt parforhold. Desværre forsvinder tiltrækningen og lidenskaben ofte med tiden. Rutinerne overtager, og det hele bliver lidt for velkendt. Men uden et velfungerende sexliv mister forholdet en af sine vigtigste kilder til glæde og energi. Det kan gøre forholdet kedeligt og livløst.

Lyst og begær afhænger af mange forskellige faktorer. Sexologisk rådgivning kan hjælpe jer med at genfinde lysten, og ændre de vaner som undergraver tiltrækningen i forholdet. Det kan fx handle om at skabe seksuel polaritet, skabe følelsesmæssig nærhed, præstationsangst, skam, misforståelser oma.

Læs mere om sex og lyst her: Sexolog

Parcoaching & Parterapi København 

Børn og familieliv

Få hjælp til familien med parterapi i København

Den moderne familie er ofte en blanding af mine, dine og vores børn, og det kan til tider være svært at navigere i en sammenbragt familie – både for voksne og børn. Men parforholdet kan kun fungere, hvis hele familien fungerer.

I et parterapiforløb kan I aftale rammerne for børn, opdagelse, økonomi og hvad der ellers er relevant, fx hvor meget eksmænd og -koner må fylde i jeres forhold.

Parterapi er professionel assistance til dit parforhold, når I er kørt fast.

 

Parcoaching & Parterapi København 

Det gode parforhold

Parforhold: God parterapeut KøbenhavnGod parterapi handler ikke kun om at løse problemer og konflikter. Parterapi kan også handle om at gøre det gode parforhold endnu bedre: Hvordan kan sex- og kærlighedslivet boostes? Hvordan bliver I bedre kærester for hinanden? Og hvordan får parforholdet næring i en travl hverdag?

x

Hvis det hele egentligt går meget godt, er det måske på tide at finde fælles visioner og drømme for forholdet: Hvordan skal jeres forhold se ud om 1-3-10 år? Et parterapiforløb er også en mulighed for tænke større.

Læs mere her: Et godt parforhold

Parcoaching & Parterapi København 

Åbent parforhold

Dygtig og anbefalet parterapeut i Kbh: Hjælp til åbent parforhold Flere og flere finder alternativer til det monogame parforhold. For mange er det noget helt nyt, de vover sig ud i. Der er mange landminer, som skal undgås, og det kan en parterapeut hjælpe med.

x

Læs mere her: Hjælp til åbne parforhold

Parcoaching & Parterapi København 

Har du overvejet et par-tjek?

Par-tjek i København: Alternativ til parterapiEt par-tjek er et godt supplement til parterapi. Et par-tjek består af et spørgeskema, som begge parter udfylder, og herefter mindst 2 sessioner med parterapeuten. Par-tjekket giver et godt udgangspunkt for et parterapiforløb, og I får en rapport med hjem om parforholdets tilstand, som I kan læse sammen og lade jer inspirere af.

x

Læs mere her: Par-tjek

Parcoaching & Parterapi København 

Vil du vide mere?

Her kan du læse hvordan parterapi foregår: Hvordan foregår parterapi?

Du kan se alle priser og rabatter her: Priser på parterapi

Her kan du se, hvor jeg bor: Video, adresse og kort

Og her kan du se ledige tider: online booking

Har du spørgsmål, kan du kan kontakte mig på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

God parterapeut i København K. God parcoach Nørrebro. Mandlig sexolog. Frederiksberg.

PS:

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så prøv mit gratis online kursus: Verdens bedste parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation i dit parforhold, så prøv dette gratis minikursus: Kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold. 

Opdateret d.16 aug 202116-8-2021Dygtig Parterapeut KøbenhavnBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter. Her kan du se priser og ledige tider.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Besøg min podcast på spotify

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt:

+4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis 

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!