Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling.

Brevet er besvaret af Holger, som er parterapeut, sexolog, coach og psykoterapeut i København

Brevkasse

Gift kvinde: “Jeg savner ømhed, kærlighed og sex.”

Jeg har været sammen med min mand i 10 år. Jeg er frustreret og ked af det. Min mand og jeg har ikke tilfredsstillet hinanden seksuelt i et års tid. Jeg døjer lidt med tørhed og det kræver at min mand også er med, for at det kan lykkes med et samleje.

Vi har de sidste par år været stærkt udfordret af ulykker og dødfald i familien og det har været hårdt for os og jeg tror, det er medvirkende til at min mand ikke har lyst til mig mere. Tror jeg – jeg ved det ikke.

Jeg har snakket med ham, og jeg har givet ham ro for sex snak i noget tid. Det virker ikke. Når jeg spørger efter et kys, for ellers får jeg slet ikke nogen, så bliver det et hurtigt kys. Jeg føler han tager mig for givet og har svært ved at mærke, om han elsker mig.

Læs også: Seksuelt frustreret kvinde: “Hvordan får jeg min mand med i parterapi?”

Hvis jeg siger til ham, hvad de kunne være dejligt, at han gjorde ved mig og hvad vi kunne sammen seksuelt, så siger han ok med en ligeglad stemme.

Jeg ved ikke, om han keder sig seksuelt sammen med mig eller hvad det handler om.

For 2 år siden kom han hjem med sugemærke en lørdag aften efter en bytur med nogle kolleger. Det glemmer jeg aldrig. Nøj jeg var sur – såret og skuffet. Han hørte for det i langtid. Han har altid sagt, at jeg kunne stole på ham, da jeg har haft tendens til jalousi tidligere, og det har irriteret ham MEGET. Det kunne ødelægge en god aften i byen, når jeg blev jaloux. Han sagde jeg måtte tro, hvad jeg ville, om hvad der var sket og så har vi ikke talt mere om det.

Læs også: Jeg savner nærhed, bekræftelse og kærlighed

Min mand bliver hurtig træt, sur og irriteret, som om han summer rundt i sin egen verden. Jeg har spurgt ham, hvad der er galt. Har prøvet at tale med ham om, at vi skal have gang i vores sexliv, men han vil ikke rigtig tale om det og bliver bare sur.

Han sidder meget med sin telefon, og vil ikke tale med mig, og jeg ved ikke, hvad det handler om.

Venlig hilsen fru X

Parterapeut svarer:

Kære fru X

Tak, for dit brev.

Det er svært for mig at sige, hvad din mand tænker og føler. Men det virker som om, der er noget galt med ham og/eller jeres forhold.

Hvis du ikke er tilfreds med situationen, må du gøre noget. Du kan ikke regne med, at han tager initiativ til forandring.

Uden kommunikation duer et parforhold ikke (Læs mere om hvad er vigtigt i et parforhold.). Derfor skal du starte en dialog med ham. Du må forklare ham, at situationen er uacceptabel for dig, og du har brug for, at der sker positive forandringer. Og hvis han er svær at få i tale, må du trække ham med i parterapi eller til en sexolog. Der er ingen vej uden om.

Jeg foreslår, I læser denne artikel om mænds manglende sexlyst, og tager en snak om artiklen. Måske kan din mand genkende noget af sig selv i artiklen?

Jeg håber, der snart sker en positiv forandring i jeres sexliv og parforhold.

De bedste hilsner,

Brevkasse: Gift kvinde: "Jeg savner ømhed, kærlighed og sex." - Parterapi og sexolog

Opdateret d.30 dec. 201830-12-2018Gift kvinde: “Jeg savner ømhed, kærlighed og sex.”Bevidsthed.org

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!

Send this to a friend