Vælg en side

Ny bog:

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed - Af Holger Spanggaard

“1000 tak for din bog. Min kæreste og jeg er i gang med at læse den sammen. Den er helt fantastik og rigtig praktisk brugbar.”

Få fat på papir-bogen her >>>

Få fat på e-bogen her >>>

Kommer du forbi København, kan du købe bogen direkte af mig for 200 kr (2 for 300 kr). Bor du uden for københavn, sender jeg den for 265kr (2 for 400kr).

Send en mail til holger@bevidsthed.org eller ring på +4522321888, så aftaler vi nærmere.

En guide til alle parforhold

JEG SAVNER OS er en praktisk guide til dig, som vil bevare og styrke nærheden, fortroligheden og kærligheden i dit parforhold. Derfor er bogen til alle, som vil have et bedre parforhold.

Bogen er for dig, som kan sige ja til mindst ét af følgende udsagn:

  • Du ved ikke, hvad din kæreste tænker og føler.
  • Dit parforhold føles nogle gange tomt og meningsløst.
  • Du bliver ikke forstået, når du åbner dig.
  • Parforholdet handler mest om at få hverdagen til at fungere.
  • Du deler sjældent dine tanker og følelser med din partner.

Alt for mange par lever uden følelsesmæssig nærhed i deres parforhold. I stedet for at være åbne overfor hinanden, trækker de sig, og holder deres tanker og følelser for sig selv. Til sidst lever de i hver deres boble, og hvor der engang var kærlighed og tosomhed, mærker begge ensomheden.

Så hvordan vendes udviklingen? Hvordan styrkes følelsen af ”os” og de kærlige bånd, som holder parforholdet sammen? Det giver bogen en række anvisninger og svar på.

Læs papir-bogen her >>>  eller  Læs e-bogen her >>>

Få 3 kapitler gratis

Er du i tvivl om bogen er for dig? Så få en gratis smagsprøve.

Udfyld nedenstående formular, så sender jeg 3 kapitler til dig med det samme.

Tjek din reklamebakke / spamfilter, hvis du ikke modtager min mail!

Tak for de tre gratis kapitler. Jeg føler, du ser mig og mine tidligere forhold. Og jeg er inspireret til at blive klogere på mig selv.

Tusind tak for bogen. Den vil jeg værdsætte og bruge resten af mine dage til at bevare og udbygge kærligheden med. Sidst i bogen spørger du om de 3 bedste kapitler og pointer at tage med sig. Det er svært: Jeg tager det hele med mig med kyshånd. Føler efter læsning og refleksion at der er lys. Og altid vil være lys, hvis man VIL. Igen: En uvurderlig bog. Tak for den.Knus H.

Hej Holger, Tak for din bog som jeg har læst i et stræk i dag! Tak for dit letforståelige sprog om svære men vigtige emner. Tak for de konkrete og brugbare øvelser. Du har på forbilledlig vis formået at binde mange forskellige teorier sammen til et meningsfuldt hele. Jeg føler mig beriget. TAK! Kærlig hilsen P.

En udsædvanligt anvendelig håndbog i parterapi. Især øvelserne i slutningen af kapitlerne er guld værd.Knud

Jeg savner os” er en god ven, når kærligheden skal ned på jorden (for en stund).Maj-Britt

Jeg har læst din bog, den er god. Rigtig god. Selvom jeg godt nok har læst mange bøger om forhold og kærlighed, så har denne bog åbent så mange tanker og spørgsmål…Christina

Jeg startede med at læse de 3 gratis kapitler og blev så bidt, at jeg købte bogen, som jeg læste på en aften. Meget inspirerede, så tak for en dejlig oplevelse.T

Hej Holger. Da min kæreste forlod mig, blev jeg fyldt med sorg. Det blev vigtigt for mig at undersøge, hvad der var gået galt, og hvordan jeg kunne undgå det i fremtiden. Jeg lånte mange bøger på biblioteket uden at finde noget, som kunne bringe mig trøst og på sporet. Indtil jeg fandt din hjemmeside og købte din bog. Da jeg havde læst den, kunne jeg begynde at finde håb og se lysere på fremtiden. Jeg får ikke min kæreste igen, men jeg ved nu hvordan jeg selv kan bidrage til et kærlighedsfyldt forhold – hvis jeg engang skulle møde en anden. Tak for det.Inge

Opdateret d.9 feb. 20199-2-2019Jeg savner os – En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed – Af Holger SpanggaardBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!