Et kursus til mænd som vil have styr på den moderne manderolle

Sådan styrker du din maskulinitet – uden du bliver et macho-fjols

En letforståelig guide til dit liv som mand, kæreste og menneske.

Et online kursus til dig som:

Ønsker at være maskulin, men er i tvivl om, hvad det er…

⇒ Er usikker på dig selv som mand, far eller kæreste…

⇒ Ønsker at leve mere autentisk…

Det er hårdt at være en moderne mand

(Jeg forstår godt, hvis du er frustreret)

» Mange mænd har problemer. Mænd lever kortere end kvinder, klarer sig dårligere i skolen, begår hyppigere selvmord og er overrepræsenteret i fængslene. Det kører ikke for mændene.

» Den gamle maskulinitet dur ikke mere. Det er ikke længere nok at være skaffedyr. Kvinder og samfund stiller langt højere krav end i gamle dage. Desværre har mange mænd svært ved at tilpasse sig og ender som tabermænd.

» Hvis du ikke slår til, går du i stykker. Ingen mand kan holde til ikke at føle sig værdifuld. Du har brug for at være stolt af at være mand. Ellers kan du ikke være noget for din kvinde, verden og dig selv.

Jeg har lavet et kursus, som kan hjælpe dig på din maskuline udviklings-rejse…

Kurset fokuserer på 3 fundamentale ting:

1) Hvordan du bygger et maskulinitet fundament. Du lærer om de 7 vigtige maskuline kvaliteter, du har brug for, så du kan leve et autentisk maskulint liv. Og du får praktiske råd til, hvordan du allerede i dag, kan forandre dit liv.

2) Hvordan du bliver et komplet menneske. De klassiske maskuline dyder er ikke nok for en moderne mand. Du skal også lære at rumme, udtrykke og bruge dine bløde kvaliteter, som omsorg, empati og sensualitet. Ellers bliver du et macho-fjols, som ingen kan bruge til noget.

3) Hvordan du håndterer kvinder og parforhold. Kvinder har en vigtig nøgle til din lykke og udvikling. Men det feminine kan være overvældende og svært at forstå. Derfor lærer kurset dig om parforhold, kvinders følelser, faldgruber i parforholdet, polaritet og hvordan du undgår at blive en tøffelhelt.

Kender vi ikke hinanden endnu?

Jeg hedder Holger, og jeg har arbejdet med maskulinitet, mænd og mandegrupper siden 2005.

Som mandeterapeut arbejder jeg dagligt med mænd, som har brug for sparring til at leve mere autentiske maskuline liv. De ønsker sig mere livsglæde, en meningsfuld retning i livet og et godt parforhold.

Jeg har lavet dette kursus, så jeg også kan hjælpe dig.

Udover mandeterapeut er jeg parterapeut, sexolog og psykoterapeut og har i mange år hjulpet par med kommunikation, sex, kærlighed og konflikthåndtering.

Holger Spanggaard er mandeterapeut og coach

Du skal vide at…

Der findes ikke en magisk pille, som forvandler dig. Og et online kursus ændrer ikke automatisk dit liv.

Men kurset giver dig viden, inspiration, øvelser og værktøjer, du kan anvende med det samme. Og hvis du bruger det, jeg lærer dig, garanterer jeg, at du mærker en positiv forandring. 

Spørgsmålet er kun, om du vil investere i din maskuline udvikling?

Jeg håber, du siger ja, for verden har brug for flere maskuline mænd.

Holger Spanggaard Coach for parforhold parcoach parterapeut parterapi København

Kurset er letforståeligt og fyldt med praktisk vejledning til dit liv som mand.

Du får helt konkret:

⇒ Næsten 5 timers lyd fordelt på 24 podcasts. Jeg lærer dig om maskulinitet, parforhold og din personlige udvikling.

⇒ E-bog på næsten 60 sider med de vigtigste pointer og opgaver.

⇒ 2 bonus interviews: Et med parterapeut og sexolog (og feminist) Julie Jeune. Og et med coach, sexolog og iværksætter Simon Frederiksen.

⇒ Du har adgang til alt materialet for evigt.

Så snart du har købt kurset, får du fuld adgang til alle værktøjer, viden og øvelser

Du lærer bl.a…

1) Hvordan du styrker din maskulinitet på en sund måde. Jeg gennemgår de 7 fundamentale maskuline kvaliteter. Og jeg viser hvordan, du i praksis udvikler dig som mand.

2) Om forskellene på det maskuline og feminine. Du har brug for både maskuline og feminine kvaliteter, hvis du skal fungere i en moderne verden. Derfor er det vigtigt at vide hvordan de 2 sider supplerer hinanden.

3) Hvordan typiske misforståelser om maskulinitet skader dig. Det er mange forestillinger om “rigtige mænd” og det maskuline. På kurset gennemgår jeg 7 klassiske myter, så du ikke falder i de normale fælder.

4) Hvordan du i praksis skaber et godt parforhold. Dit parforhold kan øge din maskulinitet, men hvis du ikke passer på, har parforholdet den modsatte effekt. Derfor får du nøglen, som gør hele forskellen. Du får også 4 forslag til, hvordan du forbedrer dit forhold, og undgår at blive en tøffelhelt.

5) Hvordan du hviler mere i dig selv og fremstår mere maskulin. Hvis du ikke kan bevare en indre ro, kan du heller ikke være i kontakt med din maskulinitet. Derfor får du praktiske anvisninger på, hvordan du hviler i dig selv, og bliver mindre afhængig af andre.

Og meget, meget mere…

Det bedste er den tydelige beskrivelse af det maskuline og det feminine. Herunder de 7 fokuspunkter som jeg kan bruge til at styrke min maskulinitet.

Jeg vil anbefale kurset til både yngre og midaldrende mænd.

Dennis

Kurset indeholder virkelig mange kloge betragtninger omkring manderollen, som bliver fortalt på en levende og fængende måde. Og så er kurset fyldt af praktiske råd, som løfter ens maskulinitet. Kurset har givet mig mere selvværd og selvtillid som mand.

Det vigtigste for mig er måske afsnittet om kvinder og det feminine. Jeg er blevet opmærksom på vigtigheden af at bevare polariteten og ikke bøje sig for det feminine. Og så var det en aha-oplevelse at feminine kvaliteter også kan være del af manderollen.

Kurset er godt for alle mænd, der føler sig bare en smule forvirret eller undrende over, hvordan man forholder sig som moderne mand til kærlighed, parforhold, ægteskab, dating, samliv, maskulinitet, feminitet og “spillet” mellem mand og kvinde.

Gert

Sådan foregår online kurset

⇒ I samme øjeblik du har betalt med dit kreditkort, får du en mail med login information, så du kan komme igang med det samme.

⇒ Du skal kun bruge din computer (eller tablet eller smartphone) – og en god stol (du kan også ligge på sofaen).

⇒ Du kan altid sætte på pause, og gå til og fra kurset i dit eget tempo. Og du kan gennemgå kurset alle de gange du vil.

⇒ Du kan evt. downloade alt materialet til din computer, hvis du vil gennemgå kurset i sommerhuset eller i de svenske skove.

Er du stolt af at være mand?

Det er vigtigt, at du er stolt af dig selv som mand. Det fortæller jeg om på kurset.

Få en smagsprøve…

Klik og lyt mens du læser:

Vil du med på kurset?

Din investering i din maskuline udvikling:

Kun 975 kr.

Du kan betale i 2 rater á 488 kr. Eller 3 rater á 325 kr.

Du har 30 dages fortrydelsesret.

Prisen svarer til ca. 1 times rådgivning, terapi eller coaching.

100% tilfredshedsgaranti!

Er du ikke 100% tilfreds med produktet, returnerer jeg pengene uden spørgsmål.

Er du ikke glad for dit køb, er jeg heller ikke glad. Jeg lever nemlig af tilfredse kunder. Derfor tilbyder jeg 100% returret i 30 dage.

Jeg bliver hverken sur eller skuffet, hvis du fortryder dit køb. Jeg er kun glad for, at du gav kurset en chance.

Kig ind i kursusområdet:

Video (2 min)

Typiske indvendinger…

Hvad nu, hvis jeg fortryder mit køb?

Det er ærgerligt at fortryde sit køb. Derfor giver jeg 30 dages fuld returret. Du skal blot sende en mail til mig på holger@bevidsthed.org.

 Jeg har ikke 975 kr.

Har du ikke 975 kr, kan du betale i rater. Fx 3 rater á 325 kr fordelt på 3 måneder.

 Hvorfor betale for noget, jeg kan finde gratis på nettet?

Du kan bruge mange, mange timer på at surfe og finde tips om alt muligt. Men her får du en samlet pakket, jeg står inde for. Du lærer heller ikke italiensk ved at finde gratis tips på nettet.

⊗ Jeg burde have styr på min maskulinitet

Vi lever i en forvirret tid, så det er faktisk ikke mærkeligt, at du har noget at lære om maskulinitet og manderollen. Men det er maskulint at handle og løse problemerne. Kurset er et stort skridt i den rigtige retning.

⊗ Jeg vil være 100% anonym

Bare rolig. Du er 100% anonym.

 Jeg er skeptisk overfor online kurser

Det er kun normalt. Men hvis du giver det en chance, lover jeg til gengæld, at du kan få pengene tilbage, hvis kurset ikke lever op til dine forventninger.

⊗ Jeg har ikke tid

Du kan tage kurset i dit eget tempo. Fx en lille bid hver uge.

Jeg vil kunne stille spørgsmål undervejs

Har du spørgsmål til kurset (eller det tekniske), skal du bare sende en mail. Så får du hurtigt hjælp.

Er du stadig i tvivl?

» Du bliver aldrig tilfreds med dig selv og dit liv, hvis du ikke har fundet dig til rette med din maskulinitet. Er det ikke 975 kr værd?

» I stedet for at tænke og overveje, kan du være i gang om 1 min. Og hvis det ikke er noget for dig, kan du altid få pengene tilbage.

Det bedste ved kurset er nok, at der både er store og små øvelser, som garanteret kan hjælpe alle, uanset om man føler, at man har brug for det eller ej.

Derudover er det godt, at kurset både behandler mandens individuelle udvikling, men også om mandens rolle i parforholdet.

For mig personligt, er den største forandring, at jeg har fået større forståelse for både min partners femininitet og adfærd. Men også for min egen adfærd, femininitet og maskulinitet.

Søren

Tak, fordi du har lavet sådan et super gennemarbejdet kursus. Jeg har hørt kurser i gennem 3.5 gange og skrevet MANGE noter.

Det er super fint det hele, og jeg putter lidt i min kalender hele tiden, og tjekker om jeg får gjort de vigtige ting. Og vedligeholder det jeg allerede gør.

Jeg føler mig meget gladere og det gør min kæreste også – og det er fedt, hun også har hørt kurset.

Til sidst tak, tak og tak igen.

Claus

Kurset er godt struktureret med gode råd, øvelser og relevante indsigter.

Noget af det vigtigste for mig har været bevidstheden om det maskuline og feminine, og at jeg ved at indtage den maskuline pol giver det feminine plads til at udfolde sig.

Kurset er for alle, som vil være klogere på maskulinitet og samspillet med det feminine.

Gustav

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!