Vælg en side

Parterapi: Hjælp til åbent parforhold

Overvejer I at åbne jeres parforhold? Eller er I godt igang og har problemer? Parterapi kan hjælpe jer i processen.

Det bliver mere og mere udbredt at eksperimentere med måden man er i parforhold på. Derfor møder jeg flere og flere par, som døjer med at finde balancen mellem det traditionelle monogame parforhold, og den version af det åbne forhold som fungerer for jer.

Er jeg for eller i mod et åbent forhold?

Klippekort til parterapiJeg er hverken for eller i mod. Jeg er for det, som fungerer bedst for jer. Jeg har ingen dagsorden om at presse jer til den ene eller anden parforholdsmodel. Det er vigtigt at understrege. Meningen med parterapi er, at I finder ud af hvad I ønsker.

x

Jeg har set mange velfungerende monogame parforhold, men også mange monogame parforhold, som ikke virker. På samme måde har jeg også set åbne parforhold, som fungerer, men også mange som ikke gør.

Ingen parforholdsmodel garanterer lykken. Alle må finde deres egen vej, og gøre deres egne erfaringer. Og den proces er ofte meget nemmere i samarbejde med en erfaren parterapeut.

Du kan læse mere om parterapi her: Parterapi i København

Et åbent forhold kan gøre dig jaloux

Parterapi: Jalousi og åbent parforholdDen helt store udfordring er jalousi. Mange føler at deres jalousi er et tegn på umodenhed, men det er en naturlig reaktion som opstår, når du er bange for at miste. Derfor er den ubehagelige følelse svær at undgå, når I eksperimenterer med at åbne jeres forhold.

x

Jalousi går ikke væk af rationelle forklaringer. Det handler om at blive set, hørt og føle sig passet på. Og det kan en parterapeut hjælpe med, således at der kommer en fælles forståelse for de følelser som er i spil. Og i et parterapiforløb kan vi også finde praktiske løsninger, som minimerer jalousien.

Regler og rammer for et åbent forhold

Hjælp til at åbne dit parforhold med parterapi.For de fleste er det vigtigt med klare regler og aftaler: Hvem, hvordan og hvornår må man være sammen med andre. Reglerne er med til at give tryghed, og sikre at der ikke opstår misforståelser.

x

Det er ikke noget, som er gjort en gang for alle. For de fleste giver det mest mening, at rammerne er dynamiske, og hele tiden tilpasser sig parforholdets udvikling.

En parterapeut kan hjælpe jer med opstille de regler og rammer, som giver mening for jer, og som beskytter jeres parforhold bedst muligt.

Læs også: Parterapi efter utroskab

Sådan starter i et parterapi forløb

Start med at finde en ledig tid i kalenderen. Herefter kan du både sende en mail til holger@bevidsthed.org eller ringe på +4522321888 for at aftale nærmere.

Mit kontor ligger i København. Her kan du se adresse og kort.

 Du kan se priser for parterapi her: Priser og rabat for parterapi.

Har du spørgsmål, så kontakt mig på +4522321888 eller holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Parterapi Kbh: Hjælp til åbne parforhold

 

 

PS:

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så prøv mit gratis online kursus: Verdens bedste parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation i dit parforhold, så prøv dette gratis videokursus om Kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold. 

Opdateret d.18 aug. 2022.18-8-2022Parterapi: Hjæp til åbent parforholdBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!