Parterapi: Hjælp til åbent parforhold

God parterapi: Åbent parforhold?Overvejer I at åbne jeres parforhold? Eller er I godt igang og har problemer? Det bliver mere og mere udbredt at eksperimentere med alternative samlivsformer.

x

Derfor møder jeg flere og flere par, som døjer med at finde balancen mellem det traditionelle monogame parforhold, og den version af det åbne forhold, som passer til netop deres behov.

Er jeg for eller i mod?

En parterapeut kan hjælpe jer med at åbne jeres parforholdMange spørger mig om jeg er for eller imod åbne parforhold. Sikkert fordi de er bange for, at jeg har en skjult dagsorden, og at jeg forsøger at presse dem til at leve efter en bestemt parforholdsmodel.

x

Men jeg forsøger ikke at presse nogen til noge, slet ikke! Meningen med parterapi er jo ikke, at I skal leve, som jeg synes. Det afgørende er, hvad I ønsker og kan få til at fungere.

Jeg har set mange velfungerende monogame parforhold, men også rigtig mange, som ikke virker. På samme måde har jeg også set åbne parforhold, som fungerer, men også mange som ikke gør.

Ingen parforholdsmodel garanterer lykken! Alle må finde deres egen vej, og gøre deres egne erfaringer. Og den proces er ofte meget nemmere i samarbejde med en erfaren parterapeut.

Overvejer du parterapi? Så læs her: Parterapeut i København

Parterapi: Åbent parforhold?

Jalousi

Jalousi og åbent parforhold - God billig parterapeut kan hjælpe.Den helt store udfordring er jalousi. Mange føler at deres jalousi er et tegn på umodenhed, men det er en naturlig reaktion som opstår, når du er bange for at miste. Derfor er den ubehagelige følelse svær at undgå, når I eksperimenterer med at åbne jeres forhold.

x

Jalousi går ikke væk af rationelle forklaringer. Det handler om at blive set, hørt og føle sig passet på. Og det kan en parterapeut hjælpe med, således at der kommer en fælles forståelse, af de følelser som er i spil.

Parterapi: Åbent parforhold?

Regler og rammer

Få hjælp til at åbne dit parforhold af en parterapeut.For de fleste er det vigtigt med klare regler og aftaler: Hvem, hvordan og hvornår må man være sammen med andre. Reglerne er med til at give tryghed, og de sikrer, at der ikke opstår misforståelser.

x

Det er ikke noget, som er gjort en gang for alle. For de fleste giver det mest mening, at rammerne er dynamiske, og hele tiden tilpasser sig parforholdets udvikling.

En parterapeut kan hjælpe jer med opstille de regler, som giver mening for jer, så I finder de rammer, som beskytter og tjener jeres parforhold bedst muligt.

Læs også: Parterapi efter utroskab

Parterapi: Åbent parforhold?

Kontakt mig

Du kan se priser for parterapi her: Priser og rabat for parterapi.

Jeg har klinik i København, se adresse og kort her.

Her kan du booke og se ledige tider: Online booking.

Tøv ikke med at kontakte mig på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger er parterapeut og tilbyder hjælp til åbne parforhold

 

 

PS:

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så prøv mit gratis online kursus: Verdens bedste parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation i dit parforhold, så prøv dette gratis videokursus: Kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold. 

Opdateret d.21 mar. 202021-3-2020Parterapi: Hjæp til åbent parforholdBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter. Her kan du se priser og ledige tider.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Besøg min podcast på spotify

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt:

Tlf: 22321888 eller Holger@bevidsthed.org

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis 

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!