Vælg en side

Hvordan bliver man god i sengen?

Sex er vigtigt for alle mennesker, og derfor har de fleste nok på et tidspunkt overvejet, om de er “gode i sengen.”

Men hvad skal der til for at være en god elsker?

Her får du mit bud på, hvordan du bliver god i sengen:

  1. Fokuser på samspillet
  2. Vis din lyst uden skam
  3. Udvid dit repertoire
  4. Få styr på teknikken
  5. Jagt ikke orgasme

1. Vil du være god i sengen, skal du fokusere på kontakten

Mange mænd tror, at hvis de lærer de rigtige teknikker, kan de få kvinden til at eksplodere af nydelse og liderlighed. Teknik er vigtigt, men ikke det vigtigste.

Hvis du vil være i god sengen, er empati og kontakt vigtigere end teknik. Erotik er først og fremmest noget, som opstår mellem dig og din partner. Uden kontakt reduceres sex til en form for gensidig onani.

Sex kan sammenlignes med dans. Selvfølgelig skal du have styr på teknikken, men det vigtigste er at finde en fælles rytme med din dansepartner. Det nytter ikke, at I begge er gode til at danse med andre, hvis I ikke er gode sammen.

Vil du være i god sengen, er det vigtigste altså at fornemme den erotiske energi din partner og dig er fælles om. Du øver dig ved at være åben og nysgerrig på din partner, og det du selv fornemmer i din krop, når i er sammen. Det er en god start.

Læs også: De 7 mest almindelige sexfantasier

2. Du bliver bedre i sengen, når du viser din lyst uden skam

Hvis du ikke tør vise, hvem du er i sengen, bliver du kedelig at have sex med. Du skal turde bevæge dig, sige lyde og udtrykke din seksualitet uden skam.

Når du viser din lyst, giver du energi til din partner og dig selv. Og når hun viser sin lyst, får du energi tilbage. Hvis ingen viser noget af sig selv, bliver det en kedelig omgang – som et sammenskudsgilde, hvor ingen har taget mad med.

Stort set alle mennesker har seksuelle hæmninger i eller anden grad. Heldigvis kan du øve dig i at vise mere af dig selv i sengen, ved fx at følge din lyst uden at tænke for meget først. Spontanitet er en stor hjælp, hvis du vil overvinde dine hæmninger.

Læs også: Forstå sexlystens 3 komponenter

Hvordan er man god i sengen?

3. Udvid dit repertoire, og bliv god i sengen

Sex har det med at blive en gentagelse: De samme 3 stillinger i de samme 7 min.

Men hvis du vil være god i sengen, skal du lære forskellige energier at kende. At lære nye teknikker, stillinger osv. er fint. Men det er vigtigere at lære nye sider af dig selv at kende.

Du kan være den søde og kærlige. Du kan være den som modtager og nyder. Du kan være den som giver, eller den som tager. Du kan være vild og voldsom, eller du kan være stille og forsigtig. Du kan være sensuel, flirtende, romantisk eller du kan være direkte og fokusere på penetrering. Du kan give dig hen, eller du kan tage initiativ og styring. Der er uendelig mange facetter af det erotiske univers, som du kan undersøge.

Du kan starte med at læse denne gratis e-bog om de 10 erotiske arketyper. Arketyper er energier, som alle mennesker har adgang til, og når du læser om de 10 erotiske arketyper, bliver du sikkert inspireret til at opdage nye sider af dig selv.

4. God teknik gør dig god i sengen 

Som sagt er teknik det mindst vigtige, men det betyder selvfølgelig noget, hvis du vil være god i sengen.

Start med at lære at give massage. Det er en god måde at træne dit nærvær og din indføling.

Først skal du lære helt almindelig massage, som kun har det formål, at det skal være dejligt. Dernæst kan du øve dig på mere sensuel massage, hvor du pirrer og tænder din partner, uden at det bliver sex. Det handler om du bliver fortrolig med din partners krop, og at du fornemmer hendes lyst.

Lær også, hvordan du onanerer på din partner, så du kan gøre det bedre end din partner selv kan! Det er måske et urealistisk mål, men hvorfor ikke være ambitiøs 🙂

Prøv også at kysse på forskellige måder, tal med din partner om, hvad der virker bedst. Og endelig skal du selvfølgelig lære at give god oralsex.

Læs også: Hvad er tantramassage?

5. Jagter du orgasmer?

Der er ikke noget i vejen med at ønske sig orgasme. Men hvis du bliver for målorienteret, går det ud over kontakten mellem dig og din partner og så forsvinder magien.

Hvis du og din partner er enige om, at det gælder om at få orgasme så hurtigt som muligt, så giv den endelig gas. Men hvis du vil være god i sengen, skal du også kunne være nærværende og legende. Du skal kunne pirre og tirre uden at hele handler om at komme i mål.

Den gode nyhed er, at orgasmen ikke er som et tog, man kan komme for sent til. Den er der også om 10 minutter, så tag dig god tid. Fokuser mere på energien imellem jer, og mindre på at komme hen til orgasmen.

God fornøjelse og godt sexliv.

Læs også: Sådan får du orgasme uden udløsning

PS:

Husk, at hente den gratis e-bog om de 10 erotiske arketyper. Og her er en lille artikel med 5 videnskabelig undersøgelser omkring bedre sex på thecut.com.

Hent også disse 5 tips til mænd om sex >>>

Opdateret d.7 jan. 2023.

7-1-2023Hvordan bliver man god i sengen?Bevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!