Vælg en side

Verdens bedste scoretrick: Spontanitet

I denne artikel lærer du en af de bedste måder at skabe kontakt til andre mennesker – også selvom du ikke har skumle bagtanker om sex.

3 Sekunders-reglen

3 Sekunders-reglen er et ”scoretrick”, som i al sin simpelhed går ud på, at hvis du vil i kontakt med en kvinde/mand, så skal du sige eller gøre noget inden 3 sekunder.

3 Sekunders-reglen virker! Metoden er velkendt blandt de såkaldte pick-up artists (PUA), som er en subkultur af især mænd, som har gjort det til en sport at nedlægge kvinder.

Mange PUA-teknikker (“scoretricks”) er manipulerende og udnytter usikkerhed og mindreværdsfølelser til at lokke kvinden/manden med i seng. Målet er ikke at skabe et autentisk kærlighedsfyldt møde mellem ligeværdige, men at finde den korteste vej til soveværelset.

Men 3 sekunders-reglen handler ikke om manipulation. Tværtimod. Metoden indeholder en spirituel visdom, og derfor kalder jeg metoden for verdens bedste scoretrick.

Hvorfor spontanitet er verdens bedste scoretrick

3 Sekunders-reglen handler egentlig bare om at være spontan. For når du er spontan, er du dig selv. Og det er verdens bedste scoretrick!

Spontanitet gør dig autentisk, charmerende, legende, flirtende, nærværende og interessant at være sammen med. Kan du se fidusen?

Når du er spontan, er du dig selv uden filter. Derfor rummer det spontane øjeblik, en særlig mulighed for at skabe følelsesmæssig kontakt.

Når naboen uventet stikker hovedet ind, får hun et mere ærligt indtryk af dig, end hvis du har haft tid til at rydde op og gøre rent. Naboen ser dig uden filter, fordi du ikke er forberedt.

Normalt er det kun vores bedste venner, som får lov at se vores rod, fordi vi føler os trygge i deres selskab. Men i det spontane møde, skabes kontakten så hurtigt, at vi helt glemmer, at vi ikke er helt trygge ved hinanden. I et kort øjeblik er det som om, vi er gode venner.

Det modsatte af spontanitet er at tøve

Når du tøver, forsøger din hjerne at regne ud, hvad du skal sige, gøre, tænke osv. Og det tager tid. Men jo mere du tøver, desto mere fjerner du dig fra det autentiske, dine følelser, kroppens instinkter og hjerte.

Tænker du for meget, bliver du som en robot. Tænk på en politiker som altid er velovervejet og velformuleret, men ikke særligt levende og charmerende.

Det er naturligt at være spontan. Små børn og dyr er mere spontane end voksne, og bl.a. derfor er små børn charmerende og nuttede. Spontanitet er altid tiltrækkende. Langsomt lærer barnet, at det er smart engang imellem at tænke sig om, inden det handler, så det ikke kommer til skade. Derfor er voksne generelt mindre spontane end børn.

Det er klogt at tøve, hvis du risikerer at falde og slå dig, men i sociale sammenhænge er den eneste fare, at du træder uden for de sociale normer, og får skældud eller bliver til grin. Alligevel er frygten ofte overdreven stor og lammende. Tænk på de gange, hvor du har haft lyst til at sige eller gøre noget, men ikke turde, fordi du var bange for konsekvenserne.

Prøv for sjov at iagttage dig selv, næste gang du står i en uvant situation. Hvad overvejer du? Hvad kan gå galt, hvis du handler spontant?

Vores autentiske værenskerne, vores hjerte, ved med det samme, hvad det føles rigtig i en situation. Når du træder ind i et rum, ved du på et splitsekund, om du har lyst til at være der, om du har lyst til at tale med de andre, om du har lyst til at give hånd eller kramme osv. osv.

Det er egoet som tøver – ikke hjertet. Det er egoet som går op i image og hvad andre tænker, ikke hjertet.

Det leder mig frem til et af mine yndlings citater om livet:

Egoet er summen af al tøven.Advaita

Tænk lige over det.

Den hotte pige i fitnesscentret

Grunden til at jeg skriver artiklen netop i dag er, at jeg har fået et smil fra den hotte pige i mit fitnesscenter – for første gang.

Normalt bevarer hun en kølig distance, men i dag smilede hun til mig. Smilet kom, da jeg rundede et hjørne på vej op ad trappen. Hun var på vej ned, og vi var lige ved at støde sammen.

Hændelsen fik os begge til at grine. Og jeg så en side af hende, som jeg ikke har set før. I det uvante øjeblik var der nogle få sekunder uden maske. Hendes fattede, polerede overflade krakelerede og jeg så en ny side af hende.

Udfordring: Afprøv 3 sekunders-reglen i praksis

Da jeg begyndte at øve mig i at være spontan, blev jeg overrasket over magien i de første sekunder.

Det er som om, alt er tilladt det første sekund i en ny situation. Alle ved at uanset hvad du gør, så er det ikke gennemtænkt. Og derfor bliver næsten alt, hvad du siger og gør accepteret – så længe det sker inden for 3 sekunder(!).

Jeg udfordrer dig til at afprøve teknikken! Og skrive et par ord om dine erfaringer nederst.

Spontanitet er at sige ja til livet!

Når du ser en sympatisk person i Føtex, så sig noget øjeblikkeligt. Tøv ikke. Sig et eller andet, også selvom det lyder fjollet. Og læg mærke til, at bliver vel modtaget.

De fleste mennesker reagerer positivt på spontane indfald. Faktisk længes vi alle efter mere spontanitet!

Gør noget. Nu. Du har 3 sekunder!

Opdateret d.14 april 2022
14-4-2022Verdens bedste scoretrick: Spontanitet! – Brug 3 sekunders-reglen til at skabe kontaktBevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!