Tantra & Tantrasex:

Min vildeste helkropsorgasme

I sommeren 2008 havde jeg en vidunderlig oplevelse: Min første helkropsorgasme.

Min rejse ind i det tantriske univers var begyndt tre år tidligere.

På det tidspunkt havde jeg en kæreste, som jeg eksperimenterede meget med seksuelt. I starten var det som en slikbutik, men i længden manglede der noget, jeg ikke vidste hvad var.

Det ændrede sig, da jeg lærte om tantra.

Tantra er mere end avanceret sex. Tantra er en vej til personlig og spirituel udvikling, som inkluderer alle livets aspekter – herunder også parforhold, sex osv.

Læs også: Guide til tantrasex.

En af grundstenene i tantra og tantrisk erotik er, at den seksuelle energi bør bevares, fordi den kan transformeres til eksempelvis kreativitet eller kærlighed – i stedet for at forsvinde i en kortvarig eksplosion.

Det betyder i praksis, at mænd ikke må ejakulere. Jeg skulle bruge al min viljestyrke, for at sige farvel til ugens højdepunkter. Men hvis jeg var seriøs med tantra, var der ingen vej uden om.

Læs også: 10 tips til orgasme uden udløsning.

Da jeg endelig accepterede, at udløsning ikke længere var en del af mit liv, følte jeg en enorm frihed. Indtil da, var jeg afhængig uden at vide det. Ikke kun af udløsning og sex, men også af piger, parforhold osv.

Da jeg fik kontrol over min stærkeste drift, fik jeg en enorm selvtillid. Det var mig, som styrede pikken – ikke omvendt.

Selvom jeg ikke fik udløsning, kunne jeg stadig have sex, selvom det var en udfordring i starten.

At undgå udløsning er første skridt. Næste skridt er at få orgasme, uden ejakulation, de såkaldte implosive orgasmer, også kaldet helkropsorgasmer eller tør orgasmer – i modsætning til den normale eksplosive orgasme med ejakulation.

Læs også: Multiorgasme: Alle kan få flere orgasmer.

Pointen med helkropsorgasmen er, at energien bevares, nydelsen er større og den øger kærligheden og intimiteten i forholdet. Men det var svært for mig: enten fik jeg orgasme med ejakulation eller ingen ting.

Tantra sex helkropsorgasme kvinde tørorgasmeJeg fik løsningen i sommeren 2008, da jeg var på et 10-dages tantrakursus med min kæreste. Et hovedtema var transfiguration, som betyder at helliggøre.

.

Hvad er forskellen på sex og elskov? At gnide sine kønsorganerne mod hinanden, for at udløse seksuelle spændinger eller forenes i kærlighed? Fysisk er der ikke den store forskel, men intentionen og attituden er vidt forskellig.

.

Transfiguration er en bevidst proces, hvor man fokuserer på de højeste aspekter: Sex er ikke længere sex, men en måde at tilbede den anden. Fokus er ikke på egen nydelse, men på at give og elske.

.

Det er transfiguration, som afgør, om man får orgasme med eller uden ejakulation. Jo mere ophøjet man ser sin partner, desto nemmere får man den tantriske helkropsorgasme.

.

En eftermiddag hørte vi digte og citater fra gamle tantriske tekster. Jeg husker hvordan kvinden blev beskrevet som guddommelig, og hvordan manden transformeres, når han tilbeder hende. I en tekst står der ligefrem, at når manden tilbeder kvindens yoni (skød), bliver han som guden Vishnu.

Digtene og stemningen sad i mig i flere timer. Ideen om, at der er øjnene, som ser, der er afgørende, gjorde et stort indtryk. Da vi senere elskede på værelset, kunne jeg stadig høre citaterne, som kørte i ring i mit hoved.

Alt var normalt, indtil jeg pludselig kunne mærke energi, som løb op igennem min rygsøjle til toppen af hovedet. Det kom i bølger, der igen og igen skyllede igennem mig.

Og så helt uventet kom der en eksplosionen i hjertet. Det var ikke noget der skete gradvist, men som om en kontakt pludselig blev slået til. Senere er jeg blevet fortalt, at jeg oplevede en såkaldt kundalini rejsning.

Energien i hjertet bredte sig til resten af kroppen. Det føltes som at være forelsket i 1000 på én gang. Det var en overvældende, intens og ubeskrivelig oplevelse.

Bagefter var jeg i en kærligheds-rus, der først forsvand efter flere dage.

Tantra har vist mig, at der er et enormt potentiale i sex og erotik. Men det forløses først, når man ændrer sin attitude til sex, erotik, sig selv og sin elskede.

Hvis du er nysgerrig på tantra, anbefaler jeg du læser bøger om emnet, eller finder et kursus som passer til dig, fx hos Natha yogacenter.

Opdateret d.23 nov. 201819-11-2018Tantra sex: Min vildste helkropsorgasmeBevidsthed.org 

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
Send this to a friend