Mandeterapeut:

Coaching og terapi for mænd

Mandeterapi og mandecoaching er et tilbud til dig, som søger nye perspektiver på livet og din identitet som mand.

Et forløb kan fx fokusere på:

  • Maskulin identitet
  • Kvinder og parforhold
  • Retning i livet
  • Store beslutninger og dilemmaer
  • Svære følelser

Coaching og terapi er dit frirum, hvor vi sammen udforsker og udfordrer dine tanker, følelser og livssituation. Det er en resultatorienteret proces, hvor du får professionel sparring, gode råd og praktiske værktøjer.

Coaching og terapi for mænd

Maskulin identitet

Mandeterapeut tilbyder coaching og terapi til mændEngang erobrede mændene verden, mens kvinderne passivt så til. Kvinden var det svage køn, og hun havde brug for en stærk mand, hvis hun ville overleve. Det er for længst slut. Kvinderne kan selv og vil selv, og de finder sig ikke i at være på 2.pladsen.

Der er ikke længere reserveret en særlig plads til dig for enden af bordet. Du skal selv finde ud af, hvor din plads er. Det er den moderne mands største udfordring: At finde sin maskuline rolle og identitet i en verden med ligestilling og krævende kvinder.

Et forløb gør dig klogere på dig selv. Du begynder at hvile i dig selv som mand, kæreste, far, ven og kollega, og får nemmere ved at holde fast i dig selv i mødet med livet.

Hvad er coaching for mænd?

Coaching og terapi for mænd 

Kvinder og parforhold

Coach til mænd i København - Terapi for mænd. Mandeterapeut i Indre byDet feminine er din modsætning, og derfor vil kvinder altid udfordre dig. Hvis du ikke hviler i din maskulinitet, bliver du nemt den svage part i dit parforhold, fordi du mangler et fast ståsted. Det er utilfredsstillende for både dig og din kvinde.

Typisk går kvinder mere op i parforhold og familieliv end mænd. Det er kvinden, der oftest tager initiativ, og manden der tilpasser sig hendes beslutninger.

Men det ødelægger polariteten i forholdet, hvis du ikke giver din kvinde maskulint modspil. Hun har ikke brug for en pleaser, men en mand som hviler i sig selv.

Hvis du ikke tager den maskuline rolle på dig, tvinger du din kvinde til at være “mor” i forholdet. Det er begyndelsen til enden for mange parforhold.

Pleaser du din kvinde, eller står du ved dig selv?

Den gode nyhed er, at ingen forhindrer dig i at vende udviklingen. Uanset hvad din kvinde siger, så ønsker hun en mand, der kan sige til og fra – ikke en pleaser.

Mandecoaching gør dig klogere på din rolle i parforholdet, men samtidig også klogere på kvinden og hendes behov. Når du begynder at tage den maskuline pol i forholdet, forsvinder mange af dine problemer automatisk. Og som bonus får du en tilfreds kæreste.

Læs også om kærestecoaching

Hvis du vil ændre noget i dit parforhold, er det ofte mest effektivt, at du tager din partner med i parterapi.

Læs mere om parterapi

Coaching og terapi for mænd

Sex, lyst og præstation

Terapi til mænd, som vil have et bedre sexlivVil du have et bedre sexliv? Jeg er også sexolog, og kan hjælpe og rådgive omkring et dårligt sexliv, manglende lyst, rejsningsbesvær, for tidlig sædafgang, præstationsangst osv.

x

Læs mere om sexologisk rådgivning. Eller måske er dette kursus noget for dig: Overvind præstationsangst og rejsningsproblemer.

Coaching og terapi for mænd

Har du en mission?

mandeterapeut hjælper maskuline mænd - Coach til mænd i hovedstaden - Terapi for mændHar dit liv en klar retning? Alt som ikke vokser, dør. Det ordsprog gælder især for mænd! Det ligger i dit DNA at have en retning og et formål. Derfor føler mange mænd sig energiforladte eller deprimerede uden en klar retning i livet.

Det er ikke nok at være skaffedyr. Livet er større og mere end at betale regninger, klippe hækken og planlægge den næste ferie. Mandeterapi hjælper dig med at finde de manglende brikker i dit liv. Når du ved, hvad der virkelig betyder noget for dig, kan du også begynde at træffe holdbare beslutninger, der giver dit liv retning og mening.

Hvad vil du have ud af livet, inden det er slut?

Coaching og terapi for mænd

Vigtige beslutninger

Mandeterapeut - Beslutninger - Coach til mænd i KbhHvis du skal træffe en vigtig beslutning, kan coaching/terapi hjælpe dig med at skabe klarhed. Det kan fx være tvivl og dilemmaer omkring din jobsituation, udfordringer i dit parforhold, problemer med børnene osv.

x

Uanset dit dilemma, kan et terapiforløb hjælpe dig med at mærke dig selv og finde ud af, hvor du står, og hvad der er vigtigt for dig. Det gør det nemmere at prioritere og træffe langtidsholdbare beslutninger.

Coaching og terapi for mænd

Svære følelser

Svære følelser som fx vrede - Mandeterapeut Københavns indre byKæmper du med svære følelser, uden af have nogen at betro dig til? Coaching og terapi giver dig værktøjer til at håndtere de svære følelser som fx jalousi, skam, vrede, mindreværd, kærestesorger, skyldfølelse, præstationsangst osv.

Mange mænd har svært ved at tale om deres følelser, og har generelt svært ved at fortælle, at de er kede af det, skammer sig, er jaloux osv. Men det er ikke maskulint at spille skuespil. I stedet for at dine tanker og følelser kører i ring, og suger din energi, så er det mere konstruktivt at snakke med en mandeterapeut.

Når du har besluttet dig for at opsøge en terapeut, har du besluttet dig for at tage styring på dit liv!

Coaching og terapi for mænd 

Mænd gider ikke terapi og coaching!

Gider ikke terapi i København KHvis du er som de fleste mænd, er du skeptisk over for coaching, terapi osv. Mænd er til handling, og gider ikke for meget føleri og snak. Men mandecoaching og terapi handler ikke om at pille navle, tværtimod! Terapi hjælper dig med at skabe positiv forandring i dit liv.

Hvis noget i dit liv skal ændres, skal du gøre noget andet end du plejer. At gentage de samme utilfredsstillende mønstre år efter år er ikke maskulint. Det er bare dumt og spild af dit liv.

Mandecoaching og terapi er ikke gratis, men det kan ændre din livskvalitet og sætte spor, som du har glæde af resten af dit liv. Mandecoaching og terapi er en investering i dig selv, fordi du tager dig selv alvorligt.

Coaching og terapi er konkret, effektivt og nede på jorden.

Kontakt mig

Her kan du se priser på mandeterapi og coaching. Og her kan du se ledige tider, og hvordan du booker. Her kan du se, hvor du finder mig.

Vil du vide mere? Eller booke en tid?

Tag det første skridt mod positiv forandring. Kontakt mig nu: +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org. Du kan også bruge formularen nederst.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mandeterapeut - Terapi for mænd - København.

 

 

PS:

Hvis du vil hurtigt igang med din udvikling som mand, så se her: Sådan styrker du din maskulinitet – uden du bliver et macho-fjols.

Har der er krise i dit parforhold, er dette kursus for dig: Sådan gør du din kvinde glad og redder dit parforhold – selvom det virker håbløst. 

Hvis du vil overvinde rejsningsproblemer, præstationsangst, lav sexlyst eller for tidlig sædafgang, så se her: Overvind præstationsangst og rejsningsproblemer.

Hvis du vil være med i et meningsfuldt maskulint fællesskab, så kom med i næste mandegruppe.

Opdateret d.12 april 202012-4-2020Mandeterapeut: Coaching og terapi til mænd i KøbenhavnBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter. Her kan du se priser og ledige tider.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Besøg min podcast på spotify

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt:

+4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis 

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!