Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling.

Brevet er besvaret af Holger, som er parterapeut, sexolog, coach og psykoterapeut i København

Brevkasse

“Min kæreste gider ikke sex. Men jeg må ikke onanere!”

Hej Holger

Jeg er en mand på de 35, og har en kærste på 30. Vi har været sammen i et halvt år nu, og jeg er faktisk rigtig glad for hende, og føler det er gengældt.

Mit problem er vores sex liv, jeg tror ikke vi har haft sex mere end ti gange på de seks måneder, vi har været sammen. Der går normalt 3 til 5 uger mellem sex. Jeg ved godt vi som mennesker har individuelle behov, og der er udefrakommende faktorer der spiller ind ang. lyst mm.

Jeg har prøvet at snakke med hende om det, da det fylder meget i mit hovede! Jeg har behov for at blive rørt, kysset og nusset, men hun har overhovedet ikke samme behov. Hun siger, hun ikke har så meget lyst for tiden, og andre ord kan hun ikke rigtig sætte på det. Og når vi endelig har sex, så beder hun mig om at blive færdig. Anti-frækt!

Jeg har prøvet at lade hende være, så hun kunne komme til mig, for at skåne mig selv for at blive afvist. Men da der var gået 14 dage, kunne jeg ikke mere og begyndte at nusse lidt igen, og vi røg lige ned i afvisningerne igen.

Læs også brevet fra Freja: Jeg kan kunne komme, hvis jeg tænker på beskidt porno! 

Vi har for kort tid siden snakket om onani, og det var noget, der fik hende på mærkerne, det ville hun ikke finde sig i at jeg gjorde. Hun så det som utroskab, og det var kun for at straffe sin partner, at man gjorde det.

Føler næsten det er mig, der er noget galt med. Jeg er lige ved at gå ud af mit gode skind da jeg ikke ønsker at såre hende! Med det resulter at jeg næsten hver 14 dag kommer i søvne?

Men igen, vi har det godt sammen og kan snakke om alt! Alt lige fra hendes vilde sex oplevelser med andre og hendes fantasier. Ja, alt på nær vores egen sexliv.

Hvad gør jeg?

Med venlig hilsen
HC

“Min kæreste gider ikke sex. Men jeg må ikke onanere!”

Parterapeut og sexolog svarer:

Hej HC

Tak, for dit brev.

Allerførst: Selvfølgelig må du onanere. Du bestemmer selv, hvad du vil foretage dig med din pik.

Hvis hun har meget lyst til dig, og du ikke har lyst til hende, kan det give mening at skrue ned for onanien. Men i jeres situation kan jeg ikke se problemet. Og jeg synes faktisk ikke, hun har krav på at vide, om og hvor ofte du gør det. Din krop, dine regler.

Hvis jeg var dig, ville jeg onanere, når lysten er der. Men lade være med at tale om det. Det er den nemme løsning.

Den svære løsning er, at du tager konflikten med hende, og står fast på, at du må gøre, hvad du vil. Men jeg synes hellere, at du skal bruge energien på at tale om jeres sexliv. Så kan I tale om onani på et senere tidspunkt.

At du får udløsning spontant om natten, kaldes nogle gange for “våde drømme.” Det er normalt, hvis man ikke får udløsning i en periode, selvom man har masser af lyst.

Mange kvinder som oplever et pres for sex, undgår fysisk kontakt, kram osv. fordi de frygter, at manden vil udnytte situationen til at få sex. Måske kan du være mere tydelig om, at du nogle gange bare vil kramme og nusse uden sex.

Jeg har skrevet en artikel om pligtsex, som måske er relevant for dig.

Men generelt er svært at forandre jeres situation, hvis hun nægter at tale om jeres sexliv. Du kan jo ikke tvinge hende til sex. Derfor synes jeg, at du skal presse på, for at I taler om dét, som sker mellem jer.

I kan kontakte en sexolog eller parterapeut, som kan hjælpe jer igang med de svære samtaler.

Jeg håber, I finder ud af det.

De bedste hilsner,

Psykologi i brevkassen: Min kæreste gider ikke sex. Men jeg må ikke onanere!

Opdateret d.20 dec. 201924-11-2019“Min kæreste gider ikke sex. Men jeg må ikke onanere…”Bevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
Send this to a friend