Online kursus:

Få mere lyst til sex og intimitet

– uden at føle dig presset.

Kurset er designet til dig, som vil

✅ Ha’ mere lyst til sex og intimitet.

✅ I gang med sex efter en lang pause.

✅ Ha’ et parforhold med et inspirerende sexliv.

✅ Udvikle din seksualitet og vokse som menneske.

✅ Lære at tænde og forføre din partner.

Fortvivlet over dit sexliv?

Kender du det her…

➡️ Sexlivet er nærmest gået i stå. Og du ved ikke, hvordan det kommer i gang igen?

➡️ Du har svært ved at finde din sexlyst, selvom du faktisk ønsker et aktivt sexliv?

➡️ Du har svært ved at tale om sex og lyst med din partner på en konstruktiv måde?

➡️ Du har nogle gange sex, selvom du ikke rigtig har lyst?

➡️ Du overvejer nogle gange, om du og din partner overhovedet passer sammen?

Dette kursus lærer dig…

👉 Om de mange forskelle der kan være mellem dig og din partner. Uden at vide det kommer du nemt til at slukke for din partners lyst, når man ikke forstår hinanden. Dette kursus gør dig meget klogere på både din egen og din partners seksualitet.

👉 Hvorfor både romantisk begær og fysisk begær er nødvendigt. Mange overser den ene slags begær, men derved går de glip af 50% af deres lyst. Faktisk er det en kompetence både at være i kontakt med både sit fysiske begær og sit romantiske begær.

👉 Hvorfor et godt parforhold ikke altid er ensbetydende med god sex. Nøglen til et bedre sexliv handler ikke altid om mere kærlighed, bedre kommunikation, kærestetid og samarbejde i hverdagen (selvom det for nogen er altafgørende).

👉 Om de 3 komponenter i din sexlyst, og hvad du helt nøjagtig tænder på. Du tror, du ved det, men du bliver sikkert overrasket. I kurset gennemgår jeg flere vigtige perspektiver på lyst og tænding, som gør dig klogere på dig selv (og din partner).

👉 Øvelser og teknikker du kan bruge i praksis. I kurset får du nogle af mine favorit øvelser, jeg giver til par, som enten vil i gang igen efter en lang pause eller bare trænger til ny inspiration til deres sex- og kærlighedsliv. Der er også øvelser, som passer til jer.

👉 Hvordan I bedst kan forføre hinanden. Der er meget stor forskel på, hvordan man bedst forføres. Hvad der virker for dig, kan slukke din partner. Derfor får du masser af tips til, hvordan du bedst vækker din partner (og hvad du selv kan bede om).

👉 Hvordan du overvinder skam og bliver seksuelt fri. Hæmninger og skam forhindrer dig i at forbinde dig fuldt til din sexlyst, derfor er det vigtigt at kunne slippe præstationsangst, skyld, skam og generethed. Det får du et par tips til i kurset.

Og meget, meget mere…

100% tilfredshedsgaranti

Du har 30 dages fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du fortryder dit køb, får du pengene tilbage uden spørgsmål inden for 30 dage. Får du ikke noget ud af kurset, vil jeg ikke ha’ dine penge. 

Derfor er lav sexlyst et problem

Sex og lyst er vigtige elementer i et godt parforhold (og et godt liv). Derfor er manglende sexlyst ikke kun et problem for dig, som mangler lyst, men også for din partner.

Sex og erotik er vigtige elementer i den lim, som holder parforholdet sammen. Og sexlivet af en eller anden grund ikke fungerer, slider det på parforholdet. Faktisk ender mange par med at gå fra hinanden, fordi de har et dårligt sexliv. 

Sex, lyst, tiltrækning og begær er livsbekræftende. Din seksualitet er en vigtig del af din identitet, som du har brug for at udleve. Derfor kan du blive ramt på dit selvværd, når der noget i dit sexliv, som ikke fungerer som det skal. Nogle mennesker trækker sig fra deres partner, når de ikke føler sig begæret. Andre fristes til utroskab. 

Mangler du sexlyst, har du måske presset dig selv til sex for din partners skyld, eller fordi du håber, du kan tvinge din egen lyst frem. Men i længden ødelægger du dit forhold til sex og til din partner. Det dur slet ikke.

Har du til gengæld mere lyst til sex end din partner, er du sikkert blevet afvist masser af gange. Måske har du helt opgivet sex eller du er blevet så vred og såret, at du har trukket dig følelsesmæssigt fra din partner. Det dur selvfølgelig heller ikke.

Følelsesmæssig afstand er noget af det værste, når sexlivet driller. Og det viser, hvor vigtigt det er at få sexlivet til at fungere. Det handler ikke kun om sex, nydelse og orgasme. Det handler også om nærhed, kærlighed og et godt parforhold.

Heldigvis kan du gøre noget ved problemerne med både lav sexlyst og et dårligt sexliv. Du starter med at klikke her >>> 

Din investering i et bedre sexliv og et godt parforhold:

Kun 1275 kr.

Prisen svarer til en enkelt samtale hos en parterapeut eller sexolog.

Du kan betale i 2 eller 3 rater. 30 dages returret. Ingen gebyrer.

Hvad får jeg helt præcis for pengene?

5 timers video med nye indsigter, inspiration, øvelser, tips og tricks til dit sexliv.

24 letforståelige videoer.

PDF som du kan printe ud og bruge til repetition.

Når du har købt kurset, får du fuld adgang til alt materiale med det samme. For evigt.

100% anonym deltagelse.

Min personlige garanti: 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Forudsætninger for at være med

Alle kan deltage!

Du behøver ikke have særlige seksuelle erfaringer. Og kurset er både for dig som er single, og dig som er i parforhold. 

Du behøver heller ikke at have læst en masse bøger om psykologi og sex.

Den eneste forudsætning er lysten til at lære nyt om sex, erotik og lyst. 

Du skal faktisk bare beslutte dig for at deltage og klikke her…

Min partner gider ikke deltage. Hvad gør jeg?

Kurset gør dig klogere på både din egen og din partners seksualitet, hvilket selvfølgelig kun er en god ting. Uanset om din partner er med eller ej.

Selvom din partner ikke er åben for at lære nyt, skal det ikke forhindre dig i at udvikle dig. Det skader aldrig få ny viden, inspiration og selvindsigt. Det kommer jer begge til gode.

4 typiske situationer – hvilken passer på dig?

1) Sexlivet er gået helt i stå:

Jeg har mødt mange par, som ikke har haft sex i årevis eller månedsvis. Ofte er det stoppet pga. perioder med stress, børnefødsler eller svære perioder med for lidt kærlighed og nærhed. Begge vil gerne i gang igen, men det lykkes ikke rigtigt at få gang i sexlivet.

Hvis du falder i denne kategori, tør jeg godt love, at kurset vil give jer et afgørende skub fremad. Kurset sætter nogle gode samtaler i gang, og I får masser af forslag til, hvordan man forsigtigt starter efter en lang pause.

2) Den ene af jer mangler sexlyst:

I mange par er det især den ene, som mangler lyst til sex. I starten var der måske masser af sex, men med årene har den ene mistet lysten. Forskelle i sexlyst giver mange par store problemer, fordi den ene føler sig afvist, mens den anden føler sig utilstrækkelig.

Ofte mister den ene lysten, fordi de ikke bliver forført og tændt tilstrækkelig af deres partner. Det får I heldigvis masser af praktiske forslag til i kurset. Men derudover får du vigtige tips og tricks til, hvordan du selv kan vække din egen lyst.

3) Du tænder på noget andet end din partner:

Nogle par har altid haft forskellig lyst, og andre par oplever at forskellene mellem dem vokser med tiden. Problemet er selvfølgelig, at det kan føles frustrerende og ensomt ikke at kunne udleve bestemte sider af sin seksualitet med sin partner. Nogle gange så frustrerende at det leder til utroskab.

Hvis I falder i denne kategori, vil kurset gøre jer klogere på jeres forskelligeheder, og hvordan I overvinder dem. Nogle gange kan små ændringer gøre en stor forskel, hvis man ved, hvor man skal sætte ind.

4) Sexlivet trænger til et boost:

Jeg har mødt mange par, som har et lunket sexliv. De synes, der mangler noget, men ved ikke hvad. Ofte har de svært ved at sætte ord på deres savn, og derfor kan der gå mange år uden at noget forandres.

Hvis du falder i denne kategori, kan du godt begynde at glæde dig, for du får masser af inspiration og øvelser, som hurtigt giver jeres sexliv et boost. Hvis I ser kurset sammen (og svarer på spørgsmålene undervejs), kan I slet ikke undgå at blive meget klogere på jer selv og hinanden. Desuden I får mange gode forslag til øvelser, I kan lave med det samme.

Din investering i et bedre sexliv og et godt parforhold:

Kun 1275 kr.

Prisen svarer til en enkelt samtale hos en parterapeut eller sexolog.

Du kan betale i 2 eller 3 rater. 30 dages returret. Ingen gebyrer.

Hvordan foregår det i praksis?

I samme øjeblik du har betalt med dit kreditkort, får du en mail med login information, så du kan komme i gang med det samme.

Du skal kun bruge din computer (eller tablet eller smartphone) – og en god stol (du kan også ligge på sofaen).

Du kan altid sætte på pause og gå til og fra kurset i dit eget tempo. Og du kan gennemgå kurset alle de gange du vil.

Du kan evt. downloade alt materialet til din computer, hvis du vil gennemgå kurset i sommerhuset eller i de svenske skove.

Hvis du er nysgerrig, kan du kigge ind i kursusområdet ved at klikke her.

Klik på videoen og få en gratis smagsprøve: 

Online kursus - Få mere lyst til sex og intimitet

Er du i tvivl?

Her er de typiske spørgsmål og indvendinger:

Jeg har ikke 1275 kr.

Hvis du ikke har 1275 kr så betal i 2 eller 3 rater. Og husk at kurset er meget billigere end et forløb hos en professionel sexolog.

Jeg er ikke sikker på, at kurset er for mig

Hvis du køber kurset, og finder ud af, at det ikke er noget for dig, kan du få pengene tilbage inden for 30 dage. Du skal ikke forklare hvorfor, du skal blot sende en mail til holger@bevidsthed.org.

Jeg synes, det er lidt pinligt at tage et kursus i “sex og lyst”

Bare rolig. Din deltagelse er 100% anonym. Ingen ved du deltager. Og nej, det er ikke pinligt. Alle burde bruge tid på at udvikle deres sex- og kærlighedsliv, fordi det er så vigtigt.

Jeg har ikke tid

Du kan tage kurset i dit eget tempo, da du har fuld adgang til kurset for evigt. Så ingen stress. Videoerne tager 5-24 min. så du kan tage kurset i små overskuelige bidder.

Jeg er skeptisk overfor online kurser

Det er kun normalt, men de fleste får meget mere ud af kurset end de troede. Hvis du giver det en chance, lover jeg til gengæld, at du får pengene tilbage, hvis kurset ikke lever op til dine forventninger. 

Jeg vil kunne stille spørgsmål undervejs

Har du spørgsmål til kurset eller det tekniske, skal du bare sende en mail. Så får du hurtigt hjælp.

Mit sexliv er faktisk ok

Kurset handler ikke kun om at fixe problemer, men om at vokse og udvikle sig. Selvom dit sexliv er ok, kan du stadig lærer en masse om sex, lyst og dig selv. Du bliver samtidig klogere på din partner, så dit parforhold får også gavn af din investering. 

 Skal vi vælge parterapi, sexologisk rådgivning eller dette kursus?

Du kan både modtage sexologisk rådgivning og parterapi, samtidig med at du følger kurset. Det ene udelukker ikke det andet. Kurset er et godt supplement til samtaler hos en sexolog eller parterapeut, så hvis du virkelig vil rykke dig/jer, så gør begge dele samtidigt.

Jeg vil være helt anonym!

Bare rolig, du er helt anonym. Ingen kan se dit navn eller email nogen steder.

Min partner gider ikke deltage

Du får masser af praktiske råd, viden og inspiration, som du kan bruge uanset om din partner deltager eller ej. Lad dig ikke stoppe af, at din partner ikke er lige så åben, som du er. Og hvem ved, måske åbner din partner op senere (det har jeg set flere gange).

Jeg er single

Du lærer en masse om sex og dig selv, uanset om du er single eller ej. Kurset sætter gang i en sund udvikling, som du kan mærke i årene fremover. Desuden har du adgang til kurset for evigt, så du kan altid gense kurset, når du får en partner.   

Jeg vil ikke lave grænseoverskridende øvelser

Du behøver ikke lave en eneste øvelse for at få fuld udbytte af kurset. Alle kursets øvelser og teknikker er kun til inspiration, og de er ikke “grænseoverskridende”. Du kan være helt rolig.

 

Kender du Holger?

Er du havnet her på siden, kender du mig sikkert. Ellers får du en den korte version her:

Jeg har 14 års erfaring som sexolog, parterapeut og psykoterapeut, hvor jeg har hjulpet utallige mænd, kvinder og par med sex, kærlighedsliv og parforhold.

Jeg afholder både mandegrupper og kvindegrupper, så jeg kender både mandens og kvindens perspektiv. Og så er jeg forfatter til bogen Jeg savner os – En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Terapeut Holger Spanggaard med kop

Sex er ikke bare sex!

Det er følelserne, som gør sex fantastisk, vidunderligt, frækt og livsbekræftende. Men når sex ikke fungerer, bliver vi frustrerede, kede af det og måske vrede på os selv og vores partner.

Dårlig sex kan ødelægge dit parforhold, mens god sex giver energi og glæde til dit parforhold. Sex og elskov kan knytte vigtige bånd og styrke kærligheden mellem jer.

Sex er er vigtig måde at udtrykke din individualitet, kærlighed og personlighed. Derfor er sex meget, meget vigtig for din trivsel og lykke. 

Hvis du vil have min viden og erfaring som sexolog og parterapeut, så er dette kursus for dig.

Holger Spanggaard Coach for parforhold parcoach parterapeut parterapi København

Hvad indeholder et godt liv?

Sex, erotik og lyst er vigtige ingredienser i det gode liv. Og vigtige ingredienser i et godt parforhold. At gøre dit sexliv bedre er en af de bedste gaver, du kan give dig selv og din partner.

Prøv at tænke på de perioder i dit liv, hvor sexlivet har været fantastisk. Du skal finde ud, hvad det er værd for dig.

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!