Vælg en side

Et godt parforhold med parterapi

Parterapi handler ikke kun om konflikter og kriser. Parterapi er også en mulighed for at gøre et godt parforhold endnu bedre.

Parterapi kan fx hjælpe jer med:

  • At finde balance mellem at være “kærester” og “venner”
  • At få mere kærlighed og varme i hverdagen
  • Ny inspiration til sexlivet
  • At opdage fælles drømme og mål
  • At skabe balance mellem “mig” og “os”

Læs mere her: Parterapi centralt i Kbh.

Et godt parforhold med parterapi

Mere kærester og mindre venner?

Parterapi for et bedre parforholdMange par lider under, at de med tiden bliver for meget venner og for lidt kærester. De er gode til at få en travl hverdag til at hænge sammen med børn, arbejde, indkøb osv., men det bliver samtidig rutinepræget og en smule kedeligt.

.

Parterapi kan bl.a. handle om at justere balancen mellem venner og kærester. Fx ved at afklare jeres individuelle kærestebehov og ønsker. Og finde ud af hvordan I prioriterer kærestetid og romantik, selvom der er så meget, man skal nå.

At blive bedre kærester kan også handle om roller og polaritet. I nogle forhold glemmer manden at være mand og kvinden at være kvinde. I stedet bliver begge kønsneutrale partnere, som effektivt får hjemmet til at fungere, men samtidigt mister forholdet noget af gnisten.

Tiderne skifter og kønsroller kan være mange ting. Men uanset om I tænker på jer selv som “mand” og “kvinde” eller ej, er det sundt at overveje, hvordan forholdet får mere gnist og spænding.

Et godt parforhold med parterapi

Er der nok kærlighed?

Mere kærlighed i parforholdet med parterapi og parcoaching. Det sikrer det gode parforhold.Et godt parforhold er et forhold med masser af kærlighed og varme. Men de fleste af os tager ikke ansvar for kærligheden. I stedet lader vi kærligheden tage vare på sig selv, hvilket ofte betyder, at kærligheden langsomt forsvinder.

.

I starten af forholdet vokser de kærlige følelser af sig selv, og det er vidunderligt, når det sker. Men i længen fungerer det bedst, når vi bevidst plejer kærligheden og de varme følelser. Og det kan parterapi give nogle praktiske råd til.

Et godt parforhold med parterapi

Sex og erotik

Sexolog i KøbenhavnDe fleste par etablerer hurtigt nogle fælles seksuelle vaner, som kan blive lidt kedelige i længden. Derfor er det godt at få inspiration udefra, og måske få skubbet lidt til nogle mønstre. Her kan du læse mere om at få et bedre sexliv i parforholdet

.

For de fleste er sex og erotik en vigtigt del af parforholdets fundament. Og hvis sexlivet udtørrer, skaber det frustration for begge parter. Udover parterapeut er jeg også sexolog, og jeg rådgiver mange par og singler om, hvordan de får et godt sexliv. Her kan du læse mere om sexologisk rådgivning.

Et godt parforhold med parterapi

Fælles drømme og mål

Parterapeut: Et godt parforhold stater med en fælles retning

Hvis dit forhold skal blive endnu bedre, er det afgørende at træffe valg, som sikrer en god fremtid. Det er logik for burhøns. Men alligevel er der rigtig mange par, som sjældent overvejer deres fælles fremtid.

.

Hvis I ikke fastlægger en kurs, styres forholdet af tilfældigheder. Og det går ikke altid godt. En parterapeut kan hjælpe med klarlægge fælles værdier og finde gode kompromisser, når I er uenige. Det er den bedste både at langtidssikre dit parforhold.

Et godt parforhold med parterapi

Balance mellem “os” og “mig”

Parforhold og individualitetVi ønsker alle et kærlighedsfuldt, trygt og udviklende parforhold. Men vi også brug for at være os selv, og forfølge vores individuelle drømme. For nogle fylder den individuelle del af deres lev mere end for andre. Og derfor kan der opstå konflikter, hvis I har forskellige individuelle behov.

.

Den som søger alenetid, skal være særlig opmærksom på at skabe tryghed og tillid i forholdet, så den anden ikke føler sig forladt eller valgt fra. Og den som er mest optaget af “os”, skal måske engang imellem give sin partner lov til at være sig selv.

I parterapi er der god mulighed for at få talt om nogle af de spændinger og konflikter, som nemt opstår, når man skal balancere hensynet til sig selv med hensynet til sin partner.

Et godt parforhold med parterapi

Sådan får du et bedre parforhold

Her kan du se ledige tider og booke en tid. Her kan du se, hvor jeg bor. Og her kan du se priser på parterapi.  

Har du spørgsmål, så kontakt mig i dag på 22321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Overvej også at få lavet et par-tjek. Det er et godt udgangspunkt, hvis I vil arbejde med parforholdet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Sexolog og parterapeut: Alle kan få et godt parforhold

 

 

PS:

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så hent min gratis e-bog: Guide til et godt parforhold. I e-bogen gennemgår jeg de 10 vigtigste elementer i et godt parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation i dit parforhold, så prøv dette gratis videokursus om kommunikation og konflikthåndtering i parforholdet.

Opdateret d.23 juni 2024.23-6-2024Et godt parforhold med parterapiBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!