Vælg en side

Parterapi: Et godt parforhold

Parterapi handler ikke kun om konflikter og kriser. Parterapi er også en mulighed for at blive bedre kærester, få inspiration, viden og gøre dit parforhold bedre.

Parterapi kan fx handle om:

  • Venner eller kærester?
  • Er der nok kærlighed?
  • Alenetid
  • Fælles drømme
  • Sex og erotik

Læs mere her: Parterapi centralt i Kbh.

Parterapi: Et godt parforhold

Venner eller kærester?

Unisex - parterapi - kærestetid - coaching for et bedre parforholdMange par lider under, at de med tiden bliver for meget venner og for lidt kærester (det omvendte er sjældent problemet). De er gode til at få en travl hverdag til at hænge sammen med børn, arbejde, indkøb osv., men det bliver samtidig rutinepræget og en smule kedeligt.

x

Parterapi kan bl.a. handle om, hvordan balancen mellem venner og kærester justeres. Fx ved at afklare jeres individuelle kæreste-behov og ønsker, prioritere kærestetid, romantik osv.

At blive bedre kærester kan også handle om roller og polaritet. I nogle forhold glemmer manden at være mand, og kvinden, kvinde. I stedet bliver begge kønsneutrale partnere, som effektivt får hjemmet til at fungere, men samtidigt mister forholdet noget af gnisten.

Parterapi: Et godt parforhold

Er der nok kærlighed?

Mere kærlighed i parforholdet med parterapi og parcoaching. Det sikrer det gode parforhold.At få et godt parforhold handler også om at styrke kærlighedsflowet i forholdet: Hvordan du kan give og modtage mere kærlighed, blive klogere på hvornår du føler dig elsket, og hvornår du ikke gør.

x

De fleste af os venter passivt på at kærligheden opstår. Nogle gange vokser kærligheden helt af sig selv, og det er vidunderligt, når det sker. Men som regel er det bedst for alle, hvis kærligheden får hjælp til at blomstre. Og det kan parterapi hjælpe med.

Parterapi: Et godt parforhold

Alenetid

Parterapi og parcoaching: Pas på dit hjerte. Det skaber et godt parforhold.Vi ønsker alle et kærlighedsfuldt, trygt og udviklende parforhold, men vi også brug for at være os selv, og forfølge vores individuelle drømme. For nogle fylder den individuelle del af deres lev mere end for andre. Og derfor kan der opstå en konflikt, hvis deres partner har mere lyst til at bruge tiden sammen.

x

Den som søger alenetid, skal være særlig opmærksom på at skabe tryghed og tillid i forholdet, som den anden ikke føler sig forladt eller valgt fra. I parterapi er der god mulighed for at få talt om nogle af de svære følelser, der skabe spændinger og konflikter i forholdet.

Parterapi: Et godt parforhold

Fælles drømme

Parterapeut: Et godt parforhold stater med en fælles retning

Hvis dit forhold skal blive endnu bedre, er det fornuftigt at træffe valg, som sikrer en god fremtid. Det er er logik for burhøns. Men alligevel er der rigtig mange par, som aldrig for alvor overvejer deres fremtid. De fleste følger blot den vej de allerede er begyndt på.

Men hvis I ikke fastlægger en kurs, styres forholdet af tilfældigheder. Og det går ikke altid godt. En parterapeut kan hjælpe med klarlægge fællesværdier, og finde gode kompromisser. Det er den bedste både at langtidssikre dit parforhold.

Parterapi: Et godt parforhold

Sex og erotik

Sexolog i KøbenhavnFor de fleste er sex og erotik et vigtigt del af parforholdets fundament. Når det fungerer, siger mange, at det faktisk ikke det vigtigste i forholdet. Men hvis sexlivet udtørrer, skaber det frustration for begge parter. Og pludselig bliver sexlivet meget vigtigt. Jeg er også sexolog, og rådgiver mange par og singler om, hvordan de får et godt sexliv.

x

Læs mere her: Et bedre sexliv i parforholdet

Parterapi: Et godt parforhold

Kontakt mig

Læs mere om parterapi priser, rabat og forløb. Her kan du se, hvor jeg bor. Her kan du se ledige tider.

Vil du vide mere om, hvordan parterapi kan hjælpe dig til et bedre parforhold?

Kontakt mig i dag, og giv dit forhold et skub i den rigtige retning: +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Sexolog og parterapeut: Alle kan få et godt parforhold

 

 

PS:

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så hent min gratis e-bog: Guide til et godt parforhold. I e-bogen gennemgår jeg de 10 vigtigste elementer i et godt parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation i dit parforhold, så prøv dette gratis videokursus: Kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold.

Opdateret d.25 juli 2022.25-7-2022Et godt parforhold med parterapiBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!