Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling.

Brevet er besvaret af Holger, som er psykoterapeut, coach, parterapeut og sexolog i København.

Brevkasse

Trekantsex: “Min kæreste vil se mig med en anden mand!”

Hej Holger

Jeg skriver til dig, da jeg har mødt en virkelig vidunderlig mand, som jeg er meget glad for. Vi har set hinanden i 8 måneder, men kendt hinanden i 11 år.

Han vil meget gerne dele mig med en anden mand, når der gælder sex. Jeg er lidt nysgerrig, men tanken skræmmer mig samtidig, for jeg har ikke prøvet trekantsex før.

Jeg kan også blive i tvivl om det egentlig er kærlighed eller bare sex? Når han ingen problem har med, at en anden knepper mig, mens han er med eller kigger på?

Jeg er gået med, til at vi har lavet en profil på scor.dk, for at se om vi kan finde en mand. Men jeg kan mærke jeg bliver lidt skræmt. Jeg er bange for, om jeg kan gennemføre det og om mine grænser bliver respekteret

Mvh T.S.

Sexologens svar:

Hej T.S.

Tak, for dit brev.

Mange har fantasier om trekantsex. Både mænd og kvinder.

Seksuelle fantasier har som regel ikke noget med kærlighed at gøre. Det handler mere om spænding og nydelse. Det er der ikke noget i vejen med.

Så din kærestes seksuelle fantasier, siger ikke noget om hans kærlighed til dig. Han kan elske dig overalt på jorden, og tænde på, at du har sex med andre. Men han kan også have lyst til en trekant, selvom han slet ikke har følelser for dig.

Her kan du læse om de 7 mest udbredte sexfantasier.

Men det er selvfølgelig ikke nok, han har lyst til det. Du skal også synes, det er spændende. Derfor skal du ikke gå med til noget, du ikke har lyst til for hans skyld.

Du skriver selv, at du er lidt nysgerrig. Derfor synes jeg, du skal være åben for ideen, men samtidig være meget klar på, hvad du vil og ikke vil. Mit råd er, at du finder ud af, præcis hvordan det skal ske, for at du har det godt med det. Tænk dig godt om, og tag en snak med din kæreste.

Mange mænd fokuserer meget på det fysiske, hvorimod mange kvinder er mere fokuserede på følelser og stemninger. Derfor har du måske mere brug for, at I finder den helt rigtige ekstra mand, før det fungerer for dig. Tillad dig selv at være kræsen, og sig ikke ja, til den første og bedste.

Du kan jo starte med, at sige ja til, at I alle 3 bare mødes for at lære hinanden at kende, uden sex eller lign. Præcis som du vil gøre, hvis du er single og mødes med en fyr første gang. Det er ufarligt, og du kan hurtigt mærke, om du kunne få lyst til trekantsex eller andre lege.

Held og lykke!

De bedste hilsner

Trekantsex: Men kæreste vil se mig med en anden mand - Trekant - Parterapeut, psykoterapeut og sexolog i København

Sexolog i København

Hvis der mangler sex og erotik I dit parforhold, så kan en sexolog hjælpe. Et forløb kan fx fokusere på fornyelse, kærlighed, følelsesmæssig intimitet, præstationsangst eller noget helt sjette.

Læs mere om sexologisk rådgivning: Sexolog i København

Opdateret d.22 feb. 201822-2-2018Trekantsex: “Min kæreste vil se mig med en anden mand!”Bevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
Send this to a friend