Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling.

Brevet er besvaret af Holger, som er sexolog, psykoterapeut, coach og parterapeut.

Brevkasse

Moden kvinde venter på sin ekskæreste, men han dater andre kvinder!

Brev 1:

Kære Holger

Jeg er 54 år og bor pt. alene.

Min kæreste og jeg flyttede fra hinanden for ca. 1 år siden, fordi vi ikke kunne få det til at fungere. Jeg elsker ham stadig, og arbejder hårdt på at vi kan få det til at fungere.

Han giver udtryk for han gerne vil mig, men vil helst ikke snakke om det. Vi ses engang imellem, og det synes han er fint. Jeg har givet klart udtryk for at han er manden i mit liv, og til det svarer han, at han synes det er fint som det er nu, og så kan vi stille og roligt bygge det op.

Problemet er bare, at han indimellem kontakter andre kvinder, som han gerne vil date. Det skærer i mit hjerte hver gang jeg opdager det. Han siger han elsker mig, så jeg forstår det ikke, men jeg kan ikke have en mand i mit liv jeg ikke kan stole på, og som tilsyneladende ikke vil mig.

Jeg føler mig dum, til grin og føler han bare har mig i mangle af bedre. Han ved ikke jeg er informeret om hans “andre interesser” så jeg kan ikke konfrontere ham. Hvad søren gør jeg.

Jeg håber inderligt du har tid til at svare mig.

Vh Sanne

Brev 2:

Jeg har lige opdaget at han igår gennemførte en date, så nu er jeg der, hvor jeg er nødt til at droppe ham.

Han ved ikke jeg ved det, og jeg vil frygtelig gerne konfrontere ham. Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal gøre det. Det her er nok det mest smertefulde jeg nogensinde har oplevet.

Vh Sanne

Brev 3:

Jeg har konfronteret ham med min viden.. der valgte jeg at gøre på SMS da jeg ikke kunne overskue at se ham… Jeg har intet hørt fra ham.

Vh Sanne

Parterapeutens svar:

Kære Sanne

Tak, for dine breve.

Det virker ikke som om I vil det samme. Men det har du jo allerede fundet ud af.

Du siger, han er manden i dit liv, mens han har det fint med, at I ikke er rigtige kærester. Han har kontakt med andre kvinder, mens du drømmer om, at I finder sammen.

Læs også: Hvorfor er man utro?

Og du hører ikke fra ham, når du konfronterer ham med, at han har været på date.

Mit råd til dig er, at du bryder kontakten, og glemmer alt om ham. Hvis han en dag, ønsker at I skal forsøge, at skabe et forhold, må han komme til dig.

Hvis du tror, at et åbent forhold kunne være noget for dig/jer, så kan du jo foreslå ham det. Men ellers bliver du nødt at trække dig, og se fremad.

Jeg håber, du kommer over skuffelsen!

De bedste hilsner

Moden kvinde venter på sin ekskæreste, men han dater andre kvinder!

Opdateret d.7 maj 20187-5-2018Moden kvinde venter på sin ekskæreste, men han dater andre kvinder!Bevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
Send this to a friend