22-3-2017Oplevelser som multi-orgastisk mand: Hvordan den føles og hvordan du gørBevidsthed.orgJeg Jeg er en multi-orgastisk mand

Hvordan det føles – Hvorfor det er fantastisk – Hvordan du gør

Et af de største og vigtigste eventyr i mit liv, har været at lære, hvordan jeg bliver multi-orgastisk, dvs. hvordan jeg får flere orgasmer i træk.

I denne video, forklarer jeg Pernille, hvordan mænd kan få orgasme uden udløsning, hvordan jeg startede, hvordan det føles i kroppen og hvorfor det er så fantastisk. At være multi-orgastisk forvandler ikke kun dit sexliv, men også dit parforhold.

Pernille er sexolog og kropsterapeut. Du kan lære hende at kende her.

Både mænd og kvinder kan lære at få orgasme uden udløsning. Her kan du læse teorien bag den såkaldte implosive orgasme, også kaldet helkropsorgasme, tørorgasme eller tantrisk orgasme: Du kan også blive multi-orgastisk.

Jeg har skrevet en artikel, hvor jeg samlet nogle af de vigtigste tips til få orgasme uden udløsning. Den kan du læse her Tips til at få orgasme uden udløsning.

Jeg har haft mange fantastiske oplevelser som multi-orgastisk mand. Her kan du læse om en af mine vildeste oplevelser: Min vildeste helkropsorgasme.

Her kommer transskriptionen af videoen snart:

Opdateret d.12 april 2017

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!

Send this to a friend