Vælg en side

Fra ego til essens

👉 Et kursus for dig som vil tættere på din inderste kerne og leve mere autentisk. 

👉 5 aftner hvor vi undersøger, hvem du i virkeligheden er, og hvordan du lever mere autentisk.

👉 Alle moduler foregår online på Zoom. Dvs. vi mødes på din computerskærm 🙂

👉 5 tirsdage kl 20: d.7.nov. + 14.nov. + 21.nov. + 28.nov + 5.dec.

Indhold

Forløbet kommer forbi forskellige aspekter af at være et helt menneske, og hvad det vil sige at leve autentisk.

Du lærer bl.a. om:

✅ Mindfulness, bevidsthed og selvindsigt.

✅ Hvordan du opløser smertefulde ego-mønstre.

✅ Selvværd, skam og mod.

✅ Hvordan du undgår at miste dig selv i dine relationer.

✅ Hvordan du bliver i nuet, selvom det er svært.

✅ Hvordan du lever din inderste sandhed.

Er du autentisk? Eller længes du efter noget mere i dit liv?

At være autentisk betyder, at du står ved dine følelser og behov, og dine handlinger stemmer overens med dine ønsker. Er du ikke autentisk, har du en indre konflikt, som langsomt slider dig op.

På et dybere niveau går manglende autenticitet også udover dit selvværd, fordi der er noget betydningsfuldt i dit indre, som ikke får plads. Derfor er det altafgørende, at du finder ud af, hvem du er, hvad du vil, og begynder at handle efter det.

Er du ikke autentisk, skader det dit forhold til andre mennesker. Gode relationer fungerer kun, hvis begge er i kontakt med sig selv. Er du ikke tro mod dig selv, kan andre mærke, at du ikke er dig selv. Det gør dig utroværdig og det skaber utryghed.

De færreste mennesker lever 100% autentisk. Bl.a. fordi vi alle er blevet påvirket af forældre, skole, venner, arbejde, samfund og familie til at være noget bestemt. Derfor har vi udviklet en personlighed, som har gjort det nemt at passe ind og få positiv opmærksomhed, anerkendelse og kærlighed. Men det er ikke hele sandheden om os.

De fleste af os tænker aldrig over, at vi er mere end vores personlighed. Vi er så identificerede med personligheden, at vi ikke søger efter mere. Derfor kan personligheden blive et usynligt fængsel, som forhindrer dig i realisere dit inderste. Men vi længes alle efter det autentiske, for sjælen kalder altid på os. Vores inderste essens vil opdages og leves.

Video: Derfor har jeg lavet kurset (3 min)

Hvad er din essens?

Du har både en ego-personlighed og en essens. Din ego-personlighed består af tanker og følelser, men du har også en essens, som nogle gange kaldes for din værens-kerne, sjæl eller højere selv.

Normalt er vi så optaget af sindets indhold af tanker, billeder, meninger, domme, konflikter og etiketter at vi slet ikke ænser vores essens. På samme måde som vi kan være så optaget af TV eller vores tlf, at vi ikke opdager, hvad der foregår omkring os.

Kun når tankestrømmen engang imellem stopper, får du et glimt af din essens. Fx når du bliver betaget af naturen, en fantastisk udsigt elller noget opløftende musik. I de øjeblikke hvor du er helt nærværende, og kun sanser glæden ved at være til, står sindet stille. Det føles vidunderligt og opløftende, fordi du er i kontakt med noget større end din ego-personlighed nemlig din værens-kerne.

Egoet er en maske, vi bærer uden på essensen. Fordi vi ikke ved, hvordan masken tages af, tror vi at masken er vores sande selv. Men egoet ved godt, at det er en maske. Derfor er egoet altid bange for at blive afsløret.

Der er noget i alle mennesker, som vil vide, hvem de er inderst inde. Det er den trang, som får dig til at søge bag masken. Det er følelsen af, at du er noget mere, som gør dig interesseret i personlig udvikling og spiritualitet.

Er du nysgerrig på, hvem du er bag masken? Så er dette kursus for dig.

Sådan foregår det

Alle moduler foregår live online på Zoom. Dvs. vi mødes på din computerskærm 🙂 Vi bruger Zoom, så vi kan tale sammen og du kan stille spørgsmål.

Zoom er nemt at bruge, så det er ikke et problem, hvis du ikke har brugt Zoom før.

Hver aften er en blanding af undervisning, øvelser og diskussion. Du er velkommen til at stille spørgsmål undervejs. Du kan også sende mig en mail med spørgsmål.

Kl 19.55 klikker du på linket, du får på mail. Vi er sammen en god time hver gang. Lidt længere, hvis der er mange spørgsmål.

Kan du ikke være med til et møde, kan du altid se optagelsen senere.

Praktisk

Så snart du har betalt, sender jeg en mail med et link, du skal klikke på 5 min. før vi starter.

Pris: 3350 for hele forløbet. Du betaler enten på mobilpay 99359, eller bankoverførsel til Lån & Spar Bank: Reg: 0400 – Konto: 4025532096. Du kan evt. betale i 2 rater á 1750 kr.

Dato + tid: Vi mødes 5 tirsdage kl 20. Datoer: D.7.nov. + 14.nov. + 21.nov. + 28.nov + 5.dec.

Tilmelding: Send en mail til holger@bevidsthed.org. I løbet af 24 timer modtager du en bekræftende mail, hvorefter du skal betale via mobilpay eller bankoverførsel.

Afbud: Bliver du forhindret i at deltage, får du hele beløbet tilbage, hvis du giver besked senest 1 uge før. Aflyser du senere end 1 uge før, får du kun 50% af beløbet tilbage.

Har du spørgsmål?

Så ring på 22321888 eller send en mail til holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kursus for par: Den svære samtale

PS:

Udfyld nedenstående formular, så bliver du opdateret, når næste kursus er på vej.


Opdateret d.13 aug. 2023.13-8-2023Kursus: Fra ego til essensBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!