Vælg en side

Fra ego til essens

👉 Et kursus for dig som vil tættere på din inderste kerne og leve mere autentisk.

👉 6 møder hvor vi undersøger, hvem du i virkeligheden er, og hvordan du lever mere autentisk.

👉 Alle moduler foregår online på Zoom. Dvs. vi mødes på din computerskærm.

👉 Næste hold kommer efterår 2024

Indhold

Forløbet kommer forbi forskellige aspekter af at være et helt menneske, og hvad det vil sige at leve autentisk.

Du lærer bl.a. om:

✅ Værktøjer til at leve autentisk.

✅ Hvordan du undgår at miste dig selv i relationer.

✅ Skyggen og alt det du fortrænger.

✅ Hvordan du overvinder skyld og skam, så du kan leve frit.

✅ Hvordan du opløser smertefulde ego-mønstre.

✅ Hvordan du udlever din inderste sandhed.

Er du autentisk? Eller længes du efter noget mere i dit liv?

At være autentisk betyder, at du står ved dine følelser og behov, og dine handlinger stemmer overens med dine ønsker. Er du ikke autentisk, har du en indre konflikt, som langsomt slider dig op. Det har de fleste prøvet.

De færreste mennesker lever 100% autentisk. Bl.a. fordi vi alle er blevet påvirket af forældre, skole, venner, arbejde, samfund og familie til at være noget bestemt. Derfor har vi udviklet en personlighed, som har gjort det nemt at passe ind og få positiv opmærksomhed, anerkendelse og kærlighed. Men det er ikke hele sandheden om os.

Vi længes alle efter det autentiske, for sjælen kalder på os. Vores inderste essens vil opdages og leves.

 

På et dybere niveau går manglende autenticitet udover dit selvværd, fordi der er noget betydningsfuldt i dit indre, som ikke får plads. Derfor er det altafgørende, at du finder ud af, hvem du er, hvad du vil, og begynder at handle efter det.

Er du ikke autentisk, skader det dit forhold til andre mennesker. Gode relationer fungerer kun, hvis begge er i kontakt med sig selv. Er du ikke tro mod dig selv, kan andre mærke, at du ikke er dig selv. Det gør dig utroværdig og det skaber utryghed.

Video: Derfor har jeg lavet kurset (3 min)

Hvad er din essens?

Du har både en ego-personlighed og en essens, som nogle gange kaldes for værens-kerne, sjæl eller højere selv. Når man siger, at man skal følge sit hjerte, kunne man lige så godt sige, at man skal følge sin essens eller sit inderste.

Egoet er en maske, vi bærer uden på essensen. Fordi vi ikke ved, hvordan masken tages af, tror vi at masken er vores sande selv. Men egoet ved godt, at det er en maske. Derfor er egoet altid bange for at blive afsløret.

Der er noget i alle mennesker, som vil vide, hvem de er inderst inde. Det er den trang, som får dig til at søge bag masken. Det er følelsen af, at du er noget mere, som gør dig interesseret i personlig udvikling og spiritualitet.

Er du nysgerrig på, hvem du er bag masken? Så er dette kursus for dig.

Sådan foregår det

Alle moduler foregår live online på Zoom. Dvs. vi mødes på din computerskærm 🙂 Vi bruger Zoom, så vi kan tale sammen og du kan stille spørgsmål.

Zoom er nemt at bruge, så det er ikke et problem, hvis du ikke har brugt Zoom før.

Hver aften er en blanding af undervisning, øvelser og diskussion. Du er velkommen til at stille spørgsmål undervejs. Du kan også sende mig en mail med spørgsmål.

Kl 19.55 klikker du på linket, du får på mail. Vi er sammen en god time hver gang. Lidt længere, hvis der er mange spørgsmål.

Kan du ikke være med til et møde, kan du se optagelsen senere.

Praktisk

Så snart du har betalt, sender jeg en mail med et link, du skal klikke på 5 min. før vi starter.

Pris: 1950 for hele forløbet. Du betaler enten på mobilpay 99359, eller bankoverførsel til Lån & Spar Bank: Reg: 0400 – Konto: 4025532096. Du kan evt. betale i 2 rater á 1000 kr.

Dato + tid: Efterår 2024

Tilmelding: Send en mail til holger@bevidsthed.org. I løbet af 24 timer modtager du en bekræftende mail, hvorefter du skal betale via mobilpay eller bankoverførsel.

Tilfredshedsgaranti: Hvis du efter første webinar finder ud af, at det ikke er noget for dig, kan du få hele beløbet tilbage, hvis du giver besked senest 5 dage efter første webinar (dvs. 12.nov).

Har du spørgsmål?

Så ring på 22321888 eller send en mail til holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kursus for par: Den svære samtale

PS:

Udfyld nedenstående formular, så bliver du opdateret, når næste kursus er på vej.


Det bedste har været din måde at forklare de meget dybe ting, på en enkel måde. Meget håndgribeligt.

I hverdagen føler jeg mig mere tilstede og bekymringer er blevet lidt mindre. Jeg er også blevet mere opmærksom på når jeg fortæller/tænker historier om mig selv.

Jeg anbefaler forløbet til til alle, der gerne vil øge deres bevidsthed, som vil finde mere ro i livet, begrænse stress, få bedre relationer og leve mere let og ubekymret.

– Marlene

Jeg kan personligt godt lide at der er mange konkrete værktøjer at arbejde med – det føles konkret og tilgængeligt. Jeg er blevet meget mere opmærksom på, når jeg taler ud fra mit Ego. Det er nemt at blive fanget af ens eget verdenssyn, og glemme hvordan andre opfatter tingene.

Jeg har anbefaler forløbet til alle, der vil lære sig selv bedre at kende, og som kan føle sig usikre på, om de altid tager de bedste beslutninger for sig selv.

– Jeanette

Jeg har været meget glad for at være med. Der er meget stof i kurset og jeg vil høre det flere gange.

Jeg har fået enkle brugbare redskaber til at forstå, hvad der sker i situationer og holde mig i nuet. Det har været nogle rigtig gode meddeltagere, inspirerende refleksioner.

Jeg siger mange tak.

– Per

Det der har gjort mest indtryk på mig, er nok hvor simpelt det egentlig er, men hvor svært det i praksis er at holde sig i essensen. Kortet har gjort det nemmere at visualisere tingene, og deraf bevidstheden om at være på afmarch.

Jeg synes, at det har hjulpet af få sat tingene i kasser, har fået mere struktur på, så jeg ved hvornår jeg eksempelvis er ovre i mit ego, eller hvornår noget trigger mig, der mærker jeg en tydelig forandring.

– Martin

Tak, for et interessant kursus.

Jeg var spændt på, hvordan det ville være på Zoom, men jeg er positivt overrasket over hvor godt det fungerer. Jeg synes, de korte samtaler i breakoutgrupperne har gjort, at jeg kunne spejle mig selv i andre og dermed få andre perspektiver på teorien.

Den største aha oplevelse har nok været, at det gik op for mig, at jeg hviler meget godt i mig selv 🙂 

– Sissel

Opdateret d.23 okt. 2023.23-10-2023Kursus: Fra ego til essensBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!