Brevkassen om parforhold, sex, kærlighed og personlig udvikling.

Brevet er besvaret af Holger, som er parterapeut, sexolog, coach og psykoterapeut i København

Brevkasse

Gitte: “Min kæreste har fået 17-årig ven. Er det ok?”

Kære Holger
Jeg har et dilemma, som jeg ikke helt ved, hvad jeg skal tænke om.
Min kæreste er 30 år, omsorgsfuld, dejlig osv. Men, han er 30 år og venner med en 17-årig dreng. Drengen her, er endda en af hans tidligere elever (min kæreste er også uddannet lærer).
Drengen er sød og venlig, og så kommer han fra et hjem med nogle problemer. Min kæreste holdt ved med kontakten med ham af den samme grund, og blandt andet fordi, drengen har været hans assistent træner i den lokale fodbold klub.
Jeg ser intet problem i, at de snakker med hinanden, ses lige til at se en fodboldkamp eller noget. Men… Nu er det pludselig blevet til byture mm., som jeg finder ret underligt. Jeg ved ikke helt, om jeg synes det er passende. Han var endda med til vores nytårsaften.
De er blevet venner under trænerjobbet, men jeg ser det stadig som en tidligere elev, at han ses med + det er altså et barn. Især et barn ift min kærestes alder.
Samtidig var en af de ting, jeg elskede mest hos min kæreste, også at det ikke var teenage-drukture han tog. Jeg er ikke selv den store festabe, eller sikker på mig selv nok, til at have en som tager de vilde byture i tide og utide. Jeg ved ikke hvilke af disse to ting, deres aldersforskel eller situationen ift bytur, som fylder mest for mig. Men jeg aner ikke hvordan jeg skal håndtere det, eller om det overhovedet er mit og rode med.
Er det helt forkert af mig, at se skævt på et venskab med 13 års aldersforskel?
Håber du kan guide lidt her. Evt hvordan jeg skal se på det, eller forklare ham det, uden det rammer nogen personligt. Det omhandler ikke som sådan dem personligt.
Mvh Gitte

Parterapeut svarer:

Hej Gitte

Tak, for dit brev.

Du kan se mit svar her:

Jeg håber, du kan bruge mit svar.

De bedste hilsner,

Brevkasse: Gitte: "Min kæreste har fået 17-årig ven. Er det ok?" - Parterapi og sexolog

Opdateret d.1 feb. 201930-12-2018Gitte: “Min kæreste har fået 17-årig ven. Er det ok?”Bevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!
Send this to a friend