Terapi København

Jeg tilbyder terapi (individuel samtaleterapi) i København på grænsen mellem Nørrebro, Frederiksberg og Nordvest. 

Terapi kan fx handle om:

  • Negative tanker
  • Svære følelser
  • Relationer og tilknytning
  • Negative handlingsmønstre
  • Traumatiske oplevelser
  • Livskriser og identitet
  • Livet og vejen

Læs mere om terapi her: Psykoterapi København

Terapi København 

Svære følelser og tanker

Terapi København om følelser og dårligt selvværdEn typisk grund til at kontakte en terapeut er negative tanker, eller følelser som er svære et håndtere. Det kan fx dreje sig om nære relationer, såsom din partner, familie, børn, kolleger eller venner. Eller måske tænker du for meget over fortiden eller bekymrer dig for fremtiden?

Hvis du er tynget af sorg, så se her: Sorgterapi

Andre eksempler på svære følelser er vrede, tvivl, selvhad, depression, præstationsangst osv. Alt sammen noget, du kan få hjælp til i terapi.

Terapi København 

Relationer og tilknytning

Terapi København med fokus på relationerAlle mennesker har brug for gode, trygge relationer. Vi er et flok dyr, som trives bedst, når vi føler os set af vigtige andre, fx en partner, familie eller gode venner. Hvis dine vigtige relationer er problemfyldte, skaber det smerte, frustration og nogle gange ensomhed. Det kan gå ud over dit selvværd og din selvopfattelse som et elskværdigt menneske.

Når du starter et terapiforløb, bliver du klogere på, hvem du er i relation til andre. Og hvordan du forbliver autentisk, nærværende og åben i mødet med andre. 

Har du svært i dit parforhold, så er parterapi måske noget for jer: Parterapi

Terapi København 

Gentager du negative mønstre?

Terapi København: Bryd negative mønstreAlt for ofte modarbejder vi vores eget bedste. Vi handler, tænker og føler på måder, som dybest set skader os selv. Ofte helt ubevidst, fordi negative mønstre er blevet en del af vores personlighed, som vi sjældent tænker over. 

I et terapiforløb får du hjælp til at se dig selv udefra, du får nye perspektiver, og råd til hvordan du bedst frigører dig fra de negative handlemønstre.

Terapi København 

Traumer

Terapi København: Heling af traumerVoldsomme oplevelser kan blive til traumer, som du bærer på resten af livet, med mindre du får professionel hjælp. Et traume kan indkapsle sig i psyken, uden at aftage med tiden. Det er derfor, at terapi kan være nødvendigt for at komme videre.

x

I et terapiforløb udvikles en særlig fortrolighed, som gør det muligt forsigtigt at nærme sig det sårbare og traumatiske. Det kræver nemlig forsigtighed, vedholdenhed og tålmodighed at slippe af med fortidens spøgelser.  

Terapi København 

Hvem er jeg?

Terapi København: Hvem er du?Før eller siden rammes de fleste af os en krise. Måske pga. dødsfald, sygdom eller ulykke. Eller vi tvinges ud i et jobskifte eller gennemgår en hård skilsmisse. Eller vi rammes af midtvejskrisen. Der er mange måder, livet kan ryste os. 

Livskriser kan opleves som noget positivt, men ofte er de ubehagelige, måske ligefrem deprimerende. Terapi hjælper dig med at finde fodfæste i dig selv, og rumme din nye livssituation. Det er en proces, hvor du skal sige goddag til det nye, og farvel til det gamle. Og her kan terapi være en værdifuld støtte i en svær tid.

Terapi København 

En ven på vejen

Terapi København - Få en livsvenEn terapeut kan være din faste støtte og ven på livets vej. Terapi handler ikke altid om at løse bestemte problemer. Det terapeutiske rum er også et sted, hvor du kan betro dig om stort og småt. 

x

En terapisession er et frirum, hvor du ikke møder forventninger eller bedømmelser. Du bliver set, hørt og forstået på dine præmisser. 

Kontakt mig

Se priser her: Priser for terapi og det med småt. Jeg bor på grænsen mellem Nørrebro, Frederiksberg og Nordvest. Se her, hvor jeg bor.

Her kan du booke en tid til terapi i København: Online booking.

Vil du vide mere? Kontakt mig gerne på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger tilbyder Terapi i København

Opdateret d.18 feb. 201918-2-2019Terapi KøbenhavnBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter. Her kan du se priser og ledige tider.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt:

+4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!