Vælg en side

Emotionsfokuseret parterapi i København

Emotionsfokuseret parterapi (EFT) i København.Emotionsfokuseret parterapi (EFT) er en evidensbaseret parterapi-metode, som er særligt egnet til at håndtere konflikter i parforholdet.

.

EFT parterapi arbejder især på at styrke relationen i parret ved at øge tryghed, accept, anerkendelse, empati osv. Erfaringen viser nemlig, at når de kærlige bånd styrkes, bliver det nemt for parret at løse de problemer, som før var uløselige.

EFT parterapi er bl.a. udviklet af Dr. Sue Johnson, som er professor i psykologi og en af verdens førende forskere inden for parterapi.

EFT parterapi følger nogle bestemte trin, som er testet de sidste 30 år på tusindvis af par, og metoden er bl.a. godkendt af American Psychological Association (APA).

EFT parterapi kan fx bruges til:

Hvis du vil prøve emotionsfokuseret parterapi i praksis, så klik her: Parterapi København.

Sexolog og parterapeut i København

Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut i København.

Et parforhold handler ikke kun om at holde i hånd, når alt er godt. Det handler også at holde fast, når det er svært!

Emotionsfokuseret Parterapi i København 

Emotionsfokuseret parterapi (EFT) virker!

Emotionsfokuseret parterapi (EFT) virker!EFT parterapi er forankret i forskning og praksis. Undersøgelser viser, at 70-75% af par får løst deres problemer vha. emotionsfokuseret parterapi. Og op mod 90% oplever forbedringer. EFT parterapi er således en af de mest effektive parterapi-metoder.

For at opleve alle de gode effekter af emotionsfokuseret parterapi forudsætter det, at I går i et længere forløb (mere end 10 sessioner). Terapien ændrer nogle grundliggende mønstre, som mange har haft siden barndommen. Og det kræver tid. Der er desværre ingen hurtige løsninger.

Emotionsfokuseret parterapi i København 

Emotionsfokuseret parterapi handler om følelser

Eft parterapi og parcoaching i København Indre by.Tanken i emotionsfokuseret parterapi (EFT) handler om, at de alvorlige konflikter hænger sammen med, at en eller begge af parterne er ramt på nogle essentielle tilknytnings-følelser, eksempelvis at føle sig set, værdsat, prioriteret, elsket, anerkendt osv.

Når du ikke får dine tilknytningsbehov opfyldt, reagerer du negativt. Vi er flokdyr og reagerer voldsomt, når vores plads i “flokken” (dvs. parforholdet) ikke føles sikker. Det er ofte uhensigtsmæssigt, men det ligger så dybt i os, at vi igen og igen bliver taget af vores instinkter.

EFT parterapi er særlig egnet til at forstå og hele de alvorlige følelsesmæssige sår, som nogle gange opstår i parforhold, selvom partnerne dybest set elsker hinanden.

Emotionsfokuseret parterapi i København 

EFT er genialt mod dårlig kommunikation

Hvad er emotionsfokuseret parterapi? Mange par søger parterapi, fordi de ikke kan kommunikere. Men i et EFT parterapi-forløb, finder de fleste ud af, at grunden til at kommunikationen er dårlig i virkeligheden handler om, at der mangler en grundlæggende åben og kærlig indstilling til hinanden.

Det er ikke, fordi de ikke forstår hinandens ord. Men når vores tilknytningsbehov ikke opfyldes, har vi tendens til at misforstå og tolke i negativ retning. Det er selvfølgelig uhyre upraktisk, men sådan fungerer hjernen desværre.

Derfor er løsningen ikke altid at lære nye kommunikationsværktøjer (selvom det også har sin plads). Nogle gange skal de følelsesmæssige bånd heles for at kommunikationen forbedres. Netop derfor fokuserer emotionsfokuseret parterapi på følelserne bag konflikten.

Emotionsfokuseret parterapi i København 

Vil du vide mere om EFT?

Her kan du læse mere om parterapi i Kbh. Og her kan du se hvordan parterapi foregår: Hvordan foregår eft-samtaler for par?

Her kan du se alle priser og rabatter. Og her kan du se, hvor jeg bor.

Her kan du se ledige tider og booke.

Gør noget godt for dit parforhold. Kontakt mig på 22321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard er EFT parterapeut i Kbh

Opdateret d.3 aug. 2022.3-8-2022Emotionsfokuseret parterapi i KøbenhavnBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!