Emotionsfokuseret parterapi i København

Emotionsfokuseret parterapi forkortes EFT. Prøv det i København.Emotionsfokuseret parterapi (EFT) er en evidensbaseret parterapi-metode, som er særligt egnet til at håndtere konflikter i parforholdet.

x

EFT parterapi arbejder især på at styrke relationen i parret ved at øge tryghed, accept, anerkendelse, empati osv. Erfaringen viser nemlig, at når de kærlige bånd styrkes, bliver det nemt for parret at løse de problemer, som før så uløselige ud. 

EFT parterapi følger nogle bestemte trin, som er testet de sidste 30 år på tusindvis af par. Metoden er bl.a. godkendt af American Psychological Association (APA).

EFT parterapi er bl.a. udviklet af Dr. Sue Johnson, som er professor i psykologi og en af verdens førende forskere inden for parterapi.

EFT parterapi kan fx bruges til:

Hvis du vil prøve emotionsfokuseret parterapi i praksis, så klik her: Parterapi København.

Et parforhold handler ikke kun om at holde i hånd, når alt er godt. Det handler også at holde fast, når det er svært!

Emotionsfokuseret Parterapi i København 

Emotionsfokuseret parterapi (EFT) virker!

Emotionsfokuseret parterapi (EFT) virker!EFT parterapi er forankret i forskning og praksis. Undersøgelser viser, at 70-75% af par får løst deres problemer vha. emotionsfokuseret parterapi. Og op mod 90% oplever forbedringer. EFT parterapi er således en af de mest effektive parterapi-metoder.

For at opleve alle de gode effekter af emotionsfokuseret parterapi forudsætter det, at I går i et længere forløb (mere end 10 sessioner). Terapien ændrer nogle grundliggende mønstre, som mange har haft siden barndommen. Og det kræver tid. Men der er desværre ingen hurtige løsninger.

Emotionsfokuseret parterapi i København 

Det handler om følelser

Eft parterapi og parcoaching i København, Nørrebro og FrederiksbergTanken i emotionsfokuseret parterapi (EFT) handler om, at de alvorlige konflikter hænger sammen med, at en eller begge af parterne er ramt på nogle essentielle tilknytnings-følelser, fx at føle sig set, værdsat, prioriteret, elsket, anerkendt, vigtig osv.

Når vi ikke får vores tilknytningsbehov opfyldt, reagerer vi voldsomt. Vi er flokdyr og vi reagerer voldsomt, når vores plads i “flokken” (dvs. parforholdet) ikke føles sikker. Det er ofte uhensigtsmæssigt, men det ligger så dybt i os, at vi igen og igen bliver taget af følelserne.

EFT parterapi er særlig egnet til at forstå og hele de alvorlige følelsesmæssige sår, som nogle gange opstår i parforhold, selvom partnerne dybest set elsker og vil hinanden.

Emotionsfokuseret parterapi i København 

Dårlig kommunikation?

Hvad er emotionsfokuseret parterapi? Hvordan foregår parterapi?Mange par søger parterapi, fordi de ikke kan kommunikere. Men i et EFT parterapi-forløb, finder de fleste ud af, at grunden til at kommunikationen er dårlig, i virkeligheden handler om, at der mangler en grundlæggende åben og kærlig indstilling til hinanden.

Det er ikke, fordi de ikke forstår hinandens ord. Men når vores tilknytningsbehov ikke opfyldes, har vi tendens til at misforstå og tolke i negativ retning. Det er selvfølgelig uhyre upraktisk, men sådan fungerer hjernen desværre.

Derfor er løsningen ikke altid at lære nye kommunikationsværktøjer (selvom det også har sin plads!). Nogle gange skal de følelsesmæssige bånd heles for at kommunikationen forbedres. Netop derfor fokuserer emotionsfokuseret parterapi på følelserne bag konflikten.

Emotionsfokuseret parterapi i København 

Vil du vide mere?

Her kan du læse mere om parterapi. Og her kan du se hvordan parterapi foregår: Hvordan foregår parterapi?

Her kan du se alle priser og rabatter: Priser på parterapi

Her kan du se video, hvor jeg viser, hvordan jeg bor: Video, adresse og kort. Det er i nordvest på grænsen mellem Nørrebro og Frederiksberg.

Og her kan du se ledige tider: online booking

Gør noget godt for dit parforhold. Kontakt mig på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger Spanggaard er EFT parterapeut i Kbh

Opdateret d.31 maj 201931-5-2019Emotionsfokuseret parterapi i KøbenhavnBevidsthed.org

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter. Her kan du se priser og ledige tider.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt:

+4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!