Vælg en side

Online parterapi og online sexologisk rådgivning

Online parterapi er ligesom helt almindelig parterapi, bortset fra at vi mødes online på din computer, tablet eller telefon.

Online parterapi er nemt. Det eneste du behøver er internet forbindelse.

Online parterapi er særlig smart hvis:

  1. Du vil spare transporttid
  2. Du foretrækker at blive hjemme i de vante rammer
  3. Du er ude at rejse
  4. Du er syg og har brug for at blive hjemme
  5. Du skal passe børn, hund eller kat
  6. Du er i langdistance forhold
  7. Du har fundet en god parterapeut i den ende af landet

👉 Vil du hurtigt i gang, starter du med at booke en tid min kalender.

Sexolog og parterapeut i København

Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut i København.

Sådan foregår online parterapi

Sådan foregår online parterapiOnline parterapi fungerer ligesom helt almindelig parterapi: Vi taler om jeres problemer og udfordringer. I får viden, inspiration og frivillige opgaver, som hjælper jer med at komme videre. Her kan du læse mere om, hvordan parterapi foregår i praksis.

De fleste par sidder sammen ved samme computer, når vi mødes. Men det er også mange par, som sidder ved hver deres computer. Begge dele fungerer fint.

Der er mange måder at mødes online. Jeg foretrækker Google Meet, fordi det er nemt at bruge, det fungerer stort set altid, det er helt gratis og du skal ikke installere et program for at bruge det. Men vi kan også bruge Zoom, Skype eller FaceTime, hvis du foretrækker det.

Når du har booket en tid, sender jeg et link til Google Meet, som du bare skal klikke på, når vi skal ses. Det fungerer som regel uden problemer.

Virker online terapi?

Hvorfor gratis online parterapi på nettet?Det korte svar er ja. Online terapi fungerer ofte lige så godt som at mødes fysisk (se fx denne artikel i psykologernes fagmagasin).

.

Min erfaring er, at parterapi, terapi og sexologisk rådgivning i langt de fleste tilfælde fungerer lige så godt, som når man er fysisk sammen. Jeg har masser af klienter rundt om i landet, som jeg kun møder online, og det fungerer helt uden problemer.

Gratis forsamtale

Start med online parterapiEr du i tvivl om online parterapi, har du mulighed for en kort gratis forsamtale på ca. 10 min. Vi mødes alle 3 online, så du lige kan se, hvordan det er at mødes foran skærmen. I har også mulighed for at stille spørgsmål til parterapi processen, men vi går ikke ind jeres konkrete situation.

Selvom jeg tilbyder en gratis forsamtale, anbefaler jeg altid, at man bare booker tid til en hel session og springer ud i det. Parterapi er noget man skal opleve og mærke. Her kan du læse mere om en gratis forsamtale.

Du er også velkommen på mit kontor

Mål personlig coachingHvis I foretrækker at mødes fysisk, er I altid velkomne på mit kontor i København. Her kan du se, hvor jeg bor.

.

Det er også muligt at skifte mellem online møder og fysiske møder, hvis det passer jer godt. Det er helt op til jer.

Sådan kommer du i gang med online parterapi

Du starter med at finde en ledig tid i min kalender. Og her kan du se alle priser.

.

Har du spørgsmål, kan du kontakte mig på 22321888 eller holger@bevidsthed.org. Jeg svarer som regel inden for få timer. Du kan også booke en gratis forsamtale, hvis du er i tvivl om online parterapi.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Gratis online parterapi

PS: Få 2 gratis kurser til dit parforhold

Gratis online parterapi på nettetHvis du vil have hjælp til kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold, så har jeg lavet et gratis online kursus, som består af 5 videoer med vigtige tips til jeres kommunikation. Læs mere her: Kursus i kommunikation for par.

Hvis du vil have mere inspiration til dit parforhold, har jeg lavet et kursus, som forløber over 10 uger. Hver uge får du en mail og en podcast om de vigtigste elementer i et godt parforhold. Læs mere her: Verdens bedste parforhold.

Vigtigt: Ovenstående tilbud kan ikke sammenlignes med rigtig online parterapi. Men det er god inspiration til jeres udvikling. Og det er jo også værd at tage med.

Opdateret d.24 maj 202424-5-2024Online parterapiBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!