Vælg en side

Tilskud parterapi

Tilskud til parterapi i KøbenhavnVil du have tilskud til parterapi? Siden 2013 har flere og flere kommuner giver tilskud til parterapi. Faktisk tilbyder mange kommuner nu gratis parterapi. Det kan du læse mere om her: Hver fjerde kommune tilbyder gratis parterapi

x

Heldigvis har mange kommuner opdaget at parterapi hjælper, og at det er en god investering, at give tilskud til parterapi til de mange par som har problemer. En krise i parforholdet rammer nemlig de involverede parter hårdt (ikke mindst børnene). Ikke kun psykisk, men også økonomisk. Og det går til syvende og sidst udover alle.

Går et par fra hinanden og skal sælge hus, bil osv. er det meget, meget billigere at bruge penge på parterapi i god tid. For at finde ud af, om du er berettiget til tilskud, skal du kontakte din kommune.

Overvejer du parterapi, så kan du læse mere om parterapi her: Parterapi København K 

Sexolog og parterapeut i København

Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut i København.

Tilskud parterapi København

Tilskud parterapi: København og Frederiksberg Som sagt giver mange kommuner tilskud til parterapi, herunder København og Frederiksberg kommune. Men selv hvis du ikke kan få tilskud, så skal du måske prioritere et parterapi forløb. Her kan du se priser.

x

Hvis du ikke kan få tilskud til parterapi, og ikke har råd, eller bare vil gøre noget godt for dit parforhold helt gratis, så er gratis online parterapi sikkert noget for dig. Jeg har nemlig lavet et online kursus (email) til dem, som har lyst til at modtage inspiration online. Det er selvfølgelig  ikke lige så effektivt som tale med en parterapeut ansigt til ansigt. Men mange mennesker får alligvel en del ud af det. Læs mere her: Online parterapi.

Vil du vide mere om parterapi og dine muligheder for professionel hjælp? Så skriv til mig på holger@bevidsthed.org eller ring på 22321888.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mange får tilskud til parterapi i København

 

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!