Gratis parterapi på nettet

Leder du efter gratis parterapi på nettet?Gratis parterapi på nettet

x

Så prøv mit gratis kursus: Verdens bedste parforhold.

Kurset er for par, som vil have et bedre parforhold, lære om kommunikation, kærlighed, konflikthåndtering, intimitet, nærhed og meget, meget mere.

Jeg arbejder som parterapeut, sexolog og psykoterapeut i København, og jeg møder dagligt mange par, som har de samme problemer. Derfor tilbyder jeg gratis parterapi på nettet, så du kan arbejde med dit parforhold hjemmefra. Helt trygt og anonymt.

Gratis parterapi på nettet

Online parterapiMange par går fra hinanden, fordi de ikke søger parterapi i tide. Mange holder sig tilbage, fordi de føler, at de burde kunne klare deres problemer selv. Men de kan de sjældent! Derfor går mange forhold i stykker, selvom de faktisk kunne have klaret det, hvis de fik professionel parterapi i tide.

Andre synes, det er pinligt at kontakte en parterapeut. Måske fordi, de har svært ved at tale om deres følelser sammen en fremmed. Og hvis de samtidig vil spare penge, søger de gratis parterapi på nettet.

Læs også: Hjælper parterapi?

Andre igen, kan bare ikke blive enige om den rigtige parterapeut. Nogle gange fordi manden er bange for, at parterapeuten skal tage kvindens side, så det er 2 mod 1 (det kan selvfølgelig også være kvinden, som er bange for at parterapeuten som tager mandens side!). Men en dygtig parterapeut tager selvfølgelig ingen side. En god parterapeut er neutral – han er på parforholdets side.

Endelig er der også dem, som bare har svært ved at finde tid til at besøge en parterapeut. Det kan fx skyldes arbejdspres og lange arbejdsdage. Uanset grunden, er der mange, som søger gratis parterapi på nettet.

Så hvis du søger gratis parterapi på nettet, så klik her: Verdens bedste parforhold. På kurset får du en masse parterapi øvelser, du kan lave med din parter. Hvis kurset skal skabe varig forandring, er det vigtigt, at I laver nogle af øvelserne – eller bruger øvelserne som inspiration til jeres egne øvelser.

Hvis du/I får lyst til fysisk parterapi, tilbyder jeg sessioner i København. Parterapi på skype er også muligt. Men det er selvfølgelig ikke gratis. Her kan du se priser: parterapi priser.

Du kan læse mere om parterapi her: Parterapi København

Gratis parterapi

Flere og flere kommuner giver nu øknomisk tilskud til gratis parterapi. Kontakt din kommune, for at høre om du kan få tilskud.

Kontakt

Har du spørgsmål om parterapi? Vil du booke en tid? Så kan du altid kontakte mig på 22321888 eller holger@bevidsthed.org.

De bedste hilsner

Holger Spanggaard Coach for parforhold, parcoach, parterapeut i København - tilbyder også gratis parterapi på nettet.

 

Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, coach, sexolog og forfatter. Her kan du se priser og ledige tider.

Desuden afholder jeg kvindegrupper og mandegrupper.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Lær mig bedre at kende

» Besøg min blog

» Besøg min brevkasse

» Læs min profil

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Kontakt:

+4522321888 eller Holger@bevidsthed.org

Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!