Vælg en side

Parterapi i Roskilde

Typiske emner i et parterapiforløb:

  • Kriser og konflikter
  • Dårlig kommunikation
  • Utroskab og svigt
  • Nærhed og kærlighed
  • Gå fra hinanden eller blive samen?
  • Sexliv og erotik
  • Børn og familieliv
  • Inspiration og udvikling
  • Åbent parforhold

Vigtigt: Pt. tager jeg kun i mod klienter på mit kontor ved søerne i København K. Læs mere her: Parterapi i København ved søerne.

Sexolog og parterapeut i København

Holger Spanggaard er parterapeut, sexolog og psykoterapeut i København.

Parterapi i Roskilde:

Parterapi er effektivt mod konflikter og kriser

Parterapi i Roskilde med fokus på konflikterMange kommer i parterapi pga. konflikter, skænderiger og opslidende diskussioner. Der er store og små konflikter i alle parforhold, det kan ikke undgås. To forskellige mennesker har ofte forskellige personligheder med forskellige ønsker og behov.

I et parterapiforløb får I et trygt rum til at tale om de uenighederne, uden at samtalen stikker af og bliver til en konflikt.

Problemet med kriser og konflikter er selvfølgelig, at der opstår følelsesmæssig afstand, som før eller senere leder til et parforholdsbrud. Ofte ryger parret ind i en negativ spiral, hvor sårede følelser og vrede står i vejen for dialog og forsoning.

Læs mere her: Kriser i parforholdet

Parterapi i Roskilde:

Parterapi lærer jer bedre Kommunikation

Parterapi i Roskilde og KøbenhavnJeg møder dagligt par, som har problemer med kommunikationen. Dårlig kommunikation er måske den hyppigste grund til at opsøge en parterapeut, for hvis man ikke kan tale med hinanden går forholdet før eller senere i stykker.

x

I et parterapiforløb får I hjælp og værktøjer til de svære samtaler, I får ny forståelse for hinanden, og I lære nye sunde samtalemønstre, som gør underværker for parforholdet.

Dårlig kommunikation leder til frustration over ikke at føle sig forstået og set. Og det kan gøre at man opgiver, trækker sig og måske bliver bitter eller vred. Derfor er det en god investering at få hjælp til konstruktive samtaler.

Parterapi i Roskilde:

Utroskab og svigt: Parterapi hjælper jer videre

Parterapi i Roskilde: Videre efter utroskabUtroskab er årsagen til nogle af de største parforholdskriser. For langt de fleste er utroskab det største svigt, man kan udsætte sin partner for. Den ene part rammes af sorg og vrede, den anden føler skyld, skam og dårlig samvittighed.

Mange par får aldrig helet sårene efter utroskab, fordi de svigtet er så stort. Det er svært at tilgive og genvinde tilliden. Og nogle gange bliver det kun være med tiden, fordi parret ikke kan snakke om tingene på en måde som skaber heling og forsoning. I stedet oplever de at afstanden og frustrationen øges selvom begge ønsker det modsatte. Det er en ulykkelig situation.

Læs mere her: Kom videre efter utroskab

Parterapi er en ny begyndelse!

Parterapi i Roskilde:

Parterapi: Får du nok kærlighed?

Mere Kærlighed i parforholdet vha. parterapi i RoskildeAt være ensom i et parforhold er en forfærdelig følelse, fordi det netop burde være der, du føler dig mindst ensom. Men ensomhed er ikke unormalt. Kommunikationsproblemer, svigt og konflikter kan skabe så meget afstand, at det kan føles som en lettelse at gå fra hinanden.

x

Manglende kærlighed og nærhed starte næsten altid en negativ spiral, for uden kærlighed og nærhed bliver vi dårlige versioner af os selv. Det gør det endnu svære at genskabe en positiv kontakt og få parforholdet tilbage på ret kurs. Derfor er det vigtigt at bryde den negative spiral hurtigst muligt. Derfor er det en dårlig idé at udsætte parterapi.

Læs mere her: Ensomhed i parforholdet

Video: Typiske emner i parterapi

Se også denne video: Hvordan foregår et parterapiforløb?

Parterapi i Roskilde:

Parterapi som støtte til skilsmissen

Parterapeut i Roskilde tilbyder hjælp til skilsmisse og utroskab

Ikke alle forhold kan reddes. Nogle gange er det bedst at begge går sin vej. Engang i mellem lykkes det at skilles som venner. Men ofte er der sårede følelser, vrede og bitterhed i spil, som gør det svært at gå gå fra hinanden som venner.

x

Parterapi kan hjælpe med at afklare, om det er på tide, at I går fra hinanden. Og et parterapiforløb kan sikre at et brud sker så harmonisk som muligt, hvilket er særlig vigtig hvis I har børn sammen.

Læs mere her: Skilsmisseterapi

Parterapi i Roskilde:

Parterapi kan også handle om erotik og intimitet

Parterapeut og sexolog i RoskildeErotik, sex og intimitet er vigtige elementer i parforholdet. Derfor er det problem, når tiltrækningen og lysten til sex forsvinder, hvilket sker for mange par. Men uden erotik og intimitet mister parforholdet en vigtig kilde til energi og glæde.

x

Parterapi og rådgivning omkring sex kan hjælpe jer med finde lysten til hinanden eller genstarte sexlivet, hvis det er gået helt i stå.

Læs mere om sex og lyst her: Sexolog

Parterapi i Roskilde:

Et bedre familieliv

Parterapi i Roskilde til hele familien

Parforholdet indgår i et komplekst samspil med resten af familien, børn, bonus børn, ekspartner, svigerfamilie osv. Og mange parforholds konflikter handler om at finde fælles fodslag mht. børn og svigerfamile. Der er også mange par, hvor den enes ekspartner er kilde til spændinger.

Parterapi i Roskilde:

Parterapi handler ikke kun om problemer

Individuel terapi og parterapi i RoskildeParterapi handler ikke kun problemer og kriser. Et parterapiforløb kan også handle om udvikling og inspiration til et endnu bedre parforhold, kærlighedsliv og sexliv. Selvom parforholdet egenligt er meget godt, er der sikkert noget som kunne blive endnu bedre. Hvorfor nøjes?

Læs mere her: Et godt parforhold

Parterapi i Roskilde:

Åbent parforhold?

Parterapeuten i RoskildeMange par undersøger alternativer til det monogame forhold. For nogle par er et åbent parforhold det rigtige, for andre ikke. Men hvis man vil eksperimentere med det ikke-monogame forhold, er der potentielle konflikter og spændinger, som rammer de fleste. Derfor kan det være en god idé at tage en parterapeut med på råd.

Læs mere her: Hjælp til åbne parforhold

Parterapi i Roskilde:

Har du overvejet et par-tjek?

Par-tjek i RoskildeEt par-tjek er et koncept udviklet på baggrund af dansk og amerikansk forskning i parforholdets trivsel. Et par-tjek består af 2 samtaler, som begge tager udgangspunkt i et spørgeskema, som begge parter udfylder inden den første samtale.

x

Et par-tjek er udviklet til at stå alene, men ofte bruges som et supplement til et parterapiforløb. Efter den sidste samtale, får I en lærerig rapport om parforholdets tilstand, som I kan læse hjemme og blive inspireret af.

Læs mere her: Par-tjek

Parterapi i Roskilde:

Vil du vide mere om parterapi i Roskilde?

Her kan du læse hvordan parterapi foregår: Hvordan foregår parterapi?

Her kan du se alle priser og rabatter.

Her kan du se, hvor jeg bor: Video, adresse og kort

Og her kan du se ledige tider: online booking

Har du spørgsmål, kan du kan kontakte mig på +4522321888 eller Holger@bevidsthed.org.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Holger er parterapeut på Sjælland

PS:

Hvis du vil hurtigt i gang med at gøre noget godt for dit parforhold, så prøv mit gratis online kursus: Verdens bedste parforhold.

Hvis du vil have bedre kommunikation i dit parforhold, så prøv dette gratis minikursus om Kommunikation og konflikthåndtering i dit parforhold.

Opdateret d.3 aug. 2022.3-8-2022Parterapi RoskildeBevidsthed.org
Parterapeut, psykoterapeut, samtaleterapi, sexolog og mandlig coach

Hej, jeg hedder Holger

Jeg er parterapeut, psykoterapeut, mandeterapeut, sexolog og forfatter. Jeg bor i København K. Her finder du mit online booking system.

Desuden afholder jeg mandegrupper, kvindegrupper og kurser for par.

Jeg interesserer mig bl.a. for

» Parforhold, sex og kærlighed

» Maskulinitet og femininitet

» Personlig udvikling

» Autentisk livsførelse

Snup en gratis e-bog:

» Hvad gør jeg, når han trækker sig?

» Hun gider mig ikke. Hvad gør jeg?

» 10 erotiske arketyper

» Den moderne alfahan

» 100 spørgsmål til din partner

» Girafsprog

Lad os holde kontakten

» Følg med på facebook og få mit nyhedsbrev

Bog: Jeg savner os - En guide til nærhed, fortrolighed og kærlighed.

Få 3 kapitler gratis

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!