Vælg en side

Holgers podcastPodcast om terapi

x

Er du nysgerrig på, hvordan terapi foregår?

x

Eller vil du lære af andres erfaringer og personlige udfordringer?

x

Så kom med ind på mit kontor, og lyt med når jeg har gæster! Der kommer jævnligt nye optagelser, så kom snart igen.

x

Vil du selv være med? Så læs hvordan nederst på siden.

Pernille 2.session: "Jeg vil ikke bede om hjælp, fordi jeg ikke vil være til besvær."

Pernille fortæller, at hun ikke vil ringe til sine veninder for bede om hjælp, fordi hun ikke vil være til besvær. Vi taler om selvværd og relationer.

Og Pernille får en aha-oplevelse. Pernille opdager nemlig, hvordan hendes forhold til sin mor, har påvirket hendes forhold til veninderne.   

Pernille: "Jeg forsøgte selvmord, fordi min kæreste var utro."

Pernille har været i et usundt parforhold i flere år med Magnus. Han er utro flere gange, hvilket langsomt nedbryder Pernilles selvværd.

Til sidst kan Pernille ikke holde det ud mere, og hun forsøger selvmord. Alligevel går Pernille tilbage til Magnus, men holder det hemmeligt for alle, fordi hun skammer sig. Magnus fortsætter dog med at være utro og et halvt år senere går Pernille endelig fra Magnus.

Pernille er ked af det, og er stadig mærket af bruddet, men fordi hun har holdt det hemmeligt for hendes veninder, tør hun ikke betro sig til nogen.

Anders synes, at Fie er for negativ. Parret har problemer med at kommunikere, og Anders trækker sig ofte, mens Fie føler sig forladt.

Anders kan lide at drømme, men føler ikke der er plads til det. Fie er mere praktisk, og spekulerer på, hvor pengene skal komme fra, hvis Anders skal realisere sine drømme. 

Parret sidder fast, og har svært ved at ændre deres situation. Vi taler om, hvordan man kan bevare en kærlig kontakt, selvom man er uenige.

Anders er træt af at tale om tingene. Han vil ha’ ro og fred, og trækker sig ofte til musikværelset. Fie har til gengæld brug for at tale om følelser. 

Parret har problemer med at kommunikere, og har været igennem en lang perioder med konflikter. Ikke mindst fordi Fie har haft sine personlige problemer med bl.a. angst og depression.

Lisa fortæller om at være borderline, hvordan hun fik diagnosen, og hvorfor hun skærer i sig selv. 

Vi taler også om angsten for at være alene og desperationen efter at være i et parforhold. Og om at vælge usunde parforhold for at undgå ensomhed. 

Kenneth 2.møde: "Jeg skal se ud af forruden og ikke i bakspejlet"

I denne podcast fortæller Kenneth, hvorfor han følger med i kærestens likes på facebook, og hvordan det plager ham.

Vi kommer ind på vigtigheden af at være nærværende og ikke trække den gamle historie med ind i nutiden. 

Kenneth 1.møde: "Hvordan håndterer jeg afvisning uden at hidse mig op?"

Kenneth fortæller bl.a. om sin kæreste, og om at han bliver nervøs og opsøgende, når hun er afvisende og lukket.

Vi kommer ind på usunde parforholdsdynamikker, vigtigheden af at mærke sig selv, at kunne berolige sig selv og sætte grænser. 

Marie 3.møde: "Jeg er bange for min kærestes vrede."

Marie fortæller om at føle sig irriterende og være bange for kærestens vrede.

Vi taler om skam, om at føle sig forkert, og evnen til at sætte grænser. Marie fortæller også om sin barndom, hvor hun lærte, at det ikke er ok at være vred.

Marie fortæller bl.a. om sine problemer med at mærke sig selv. Hun prøver at regne ud, hvad hun skal, men den strategi duer ikke. For at kunne fungere skal man kunne mærke og sanse sig selv. 

Vi taler om at sige fra og udtrykke sine følelser overfor sin partner uden at blive bange. Og om at udholde frygten for ikke at være elsket.

Vi taler også om at parforholdet er en dans, og det er ok at træde hinanden lidt over tæerne, så længe man elsker hinanden.  

Marie fortæller bl.a. om sine problemer med sin eksmand og nuværende kæreste. Vi taler om selvværd, “negativ formåen”, selvkærlighed, mindfulness og om hvordan man skaber sunde relationer og parforhold.

Deltag i podcast og få gratis terapi

Vil du have gratis parterapi eller terapi? Så vær med i mit næste podcast.

Jeg optager podcasts med parterapi, terapi, coaching og sexterapi, og du kan være med.

Optagelserne er helt anonyme, dvs. der ikke bliver nævnt navne eller andre kendetegn.

I praksis foregår det som helt normal terapi / parterapi i min klinik. Men med den forskel, at jeg optager det.

Hvis optagelserne kan bruges, kommer de til at ligge på min hjemmeside, så andre kan høre, hvad terapi og parterapi er. Hvis de ikke kan bruges, sletter jeg det bare igen (men det er selvfølgelig stadig gratis).

Er du nysgerrig? Så skriv til mig på holger@bevidsthed.org eller ring på +4522321888.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Podcast om terapi, parterapi og personlig udvikling

 
Følg mig på Facebook, så kan du se, hvornår der kommer nyt!